{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens Main
Event
9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Amanzoe

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βίκυ Πανάγου

Εταιρεία: Foss AE

Φωτογράφος: ---

Ιστοσελίδα: http://www.foss-sa.com

Email: info@foss.gr

Τηλέφωνο: 210/7250580

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Aman Resorts ,μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες boutique resorts στο κόσμο,αποφάσισε να δημιουργήσει στην Ελλάδα,το δεύτερο Aman Resort στην Ευρώπη και μας ανέθεσε τη μελέτη φωτισμού του project.

38 Pavillions,(σουϊτες περίπου 100m2 , σε μια έκταση 960.000m2, reception ,κυρίως εστιατόριο , pool restaurant, lounge bars, γυμναστήριο , βιβλιοθήκη, χώρος gallery,γήπεδα tennis,beach club καθώς και spa περίπου 2000m2 ,δημιουργούν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Resort, στο Πόρτο Χέλι.

         Η χαλάρωση, η ηρεμία και η απόλυτη ιδιωτικότητα των φιλοξενουμένων, αποτελεί κυρίαρχη φιλοσοφία τoυ Αman Zoe. Η μεγάλη πρόκληση για το φωτισμό, ήταν αφενός η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής των χώρων (μιας αρχιτεκτονικής με σαφείς αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα) και αφετέρου η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας χαμηλού φωτισμού, σχεδόν μυστηριακής.

         Σε όλη σχεδόν την έκταση των 17.100m2 των εσωτερικών χώρων ,επιλέξαμε συνδυασμούς άμεσου και έμμεσου φωτισμού, σε θερμές αποχρώσεις 2700 kelvin , ώστε να αναδεικνύονται τα κυρίαρχα υλικά του χώρου όπως μάρμαρο,ξύλο κλπ. Στους εξωτερικούς χώρους, επιλέξαμε έναν πολύ διακριτικό, θερμό ,έμμεσο φωτισμό,που να φωτίζει σαν θεατρικό σκηνικό, από τη μία τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου(πχ κολώνες,ενιαίες μαρμάρινες επιφάνειες,γλυπτά) και από την άλλη το φυσικό τοπίο της Ελληνικής Γης (ελιές ,σχοίνα κλπ).

          Επιλέξαμε φωτιστικά σώματα πολύ υψηλής ποιότητας και αντοχής και πολύ μικρής ενεργειακής κατανάλωσης κυρίως με λαμπτήρες Led νέας τεχνολογίας ,μεταλλικών αλογονιδίων κλπ. Επίσης, μελετήσαμε και εφαρμόσαμε σύστημα διαχείρισης φωτισμού (Lighting Control) , με σκοπό αφενός τη δημιουργία σκηνών φωτισμού τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στις σουϊτες, και αφετέρου την επίτευξη της μέγιστης δυνατής εξοικονόμισης ενέργειας, με την ορθή διαχείριση της έντασης, ανάλογα με την χρήση του χώρου.Το σύστημα ελέγχου παρέχει επιπροσθέτως, τη δυνατότητα παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας ,για κάθε χώρο ξεχωριστά,αλλά και την δυνατότητα αυτόματης διαχείρισης, με σκοπό τη μείωση αυτής.

           Το Aman Zoe ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2012 με μεγάλη επιτυχία.Ήδη στα δύο χρόνια λειτουργίας του ,έχει προσελκύσει τα πιο γνωστά ονόματα τουριστών πολυτελείας διεθνώς όπως Kristiano Ronaldo, Irina Shayk , Laurence Douglas "Larry" Fink, Michael Jordan, Sean Connery, Γουλιέλμος Αλέξανδρος , βασιλιά της Ολλανδίας και πολλούς άλλους.Επίσης έχει αποσπάσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως το Best of the best hotels 2013.


Tαυτότητα Έργου

Ξενοδοχείο :5* Plus

Έκταση : 960.000m2

Εσωτερικοί χώροι:17.100m2

Σουϊτες(Pavillions) : 38 (100m2 καθεμία)

SPA building : 2000m2

Προδιαγραφές φωτισμού κατά CSI

Χρήση Υλικών Φιλικών στο περιβάλλον

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media