{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Paros Agnanti Suites

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τσούκα Μαργαρίτα

Εταιρεία: Link Architects

Ιστοσελίδα: http://www.linkarchitects.gr

Email: info@linkarchitects.gr

Τηλέφωνο: 210/6723548

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η νέα πτέρυγα “Paros Agnanti Suites”  ήταν το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, επένδυση ύψους 1.200.000€ περίπου με χρόνο απόσβεσης 4 ετών, έχοντας σκοπό την δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων αφενός για την ικανοποίηση συγκεκριμένου επιπέδου πελατειακών αναγκών και αφετέρου την αναβάθμιση του ξενοδοχείου από 4* σε 5*.  Πρόκειται για την νέα επέκταση του υπάρχοντος ξενοδοχείου «Paros Agnanti Hotel», έτους μελέτης 2015 και παράδοσης κατασκευής τον Αύγουστο του 2016. Αποτελείται από 11 δωμάτια (σουίτες), διαφορετικού μεγέθους και φιλοσοφίας, με ανεξάρτητους εξωτερικούς χώρους και ιδιωτικές πισίνες με καταρράκτη, τα οποία συντεθειμένα μεταξύ τους δημιουργούν  δύο νεόδμητους κτιριακούς όγκους σε μικρή απόσταση από την υπάρχουσα κεντρική μονάδα.

Η Executive Suite αποτελεί έναν τύπο δωματίου η εσωτερική επιφάνεια της οποίας είναι 42 μ2. Πρόκειται για έναν χώρο, δύο επιπέδων, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει είτε ενιαία είτα ανεξάρτητα με χρήση ξύλινων διαχωριστικών διάτρητων πετασμάτων, δίνοντας ουσιαστικά την δυνατότητα φιλοξενίας έως και τεσσάρων επισκεπτών. Στον χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται το βασικό υπνοδωμάτιο με king size bed, γωνιά καθιστικού και  απρόσκοπτη θέα προς την ιδιωτική πισίνα, το λιμάνι της Παροικιάς καθώς και την πεδινή πλευρά του νησιού μέσω δύο παραδοσιακού τύπου και μεγέθους μπαλκονοπορτών. Στο υψηλότερο επίπεδο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί γωνιακός χαμηλός καναπές όπου μπορούν να τοποθετηθούν μονά στρώματα ύπνου για την φιλοξενία δύο επιπλέον ατόμων, και ο οποίος εκφράζεται σχεδιαστικά ως ενιαία «μονοκονδυλιά» προσδίδοντας μεγαλύτερη αίσθηση του εσωτερικού. «Πυρήνας» των δύο επιπέδων αποτελεί το κοινόχρηστο λουτρό, με δυνατότητα ανεξαρτησίας χρήσεως και προσβάσεων, απομονωμένο το w.c. από την περιοχή των νιπτήρων και επιπλέον άνετο χώρο douche με σύστημα spa – χρωματοθεραπεία, μονοπλεύρως καλυμμένο με γυαλί και οπτική φυγή προς την θέα εξωτερικά.

Το λευκό χρώμα, το ανοιχτό γκρι των ολόμαζων - μεγάλων διαστάσεων και υψηλής αντοχής πλακιδίων του δαπέδου που εκτείνονται σε συνέχεια εξωτερικά ως υλικό επένδυσης της βεράντας καθώς και του εσωτερικού της πισίνας, το ανοιχτόχρωμο μασίφ ξύλο των πετασμάτων και των σταθερών ιδιοκατασκευών, το τοπικό παριανό μάρμαρο των πάγκων στα λουτρά, μικρές σκουρότερες επιλογές στην κινητή επίπλωση του εσωτερικού, σε συνδυασμό με τους παστέλ χρωματισμούς του διακοσμητικού ιματισμού, συνυπάρχουν ομαλά, προσδίδοντας ηρεμία και αίσθηση χαλάρωσης στον επισκέπτη.  

Η κατασκευή ψευδοροφής εξυπηρετεί την κάλυψη των καναλιών του συστήματος ψύξης– θέρμανσης παρέχοντας επίσης την δυνατότητα δημιουργίας περιμετρικών σκοτιών για τον τεχνητό φωτισμό. Ο έμμεσος κρυφός περιμετρικός φωτισμός, σε συνεργασία αφενός με τον χαμηλό γραμμικό φωτισμό των σταθερών ιδιοκατασκευών και αφετέρου με τα υπόλοιπα κρεμαστά φωτιστικά, συνδυάζονται αρμονικά, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του εσωτερικού.

Ο χώρος του εξωτερικού καθιστικού, ο οποίος εκτονώνεται πάνω σε έναν βράχο του φυσικού εδάφους ως μικρή βεράντα – belvedere συνολικής επιφανείας 45 μ2, και η ιδιωτική πισίνα (καταρράκτη) επιφανείας 28 μ2., απομονώνονται από τα όμορα δωμάτια του κτιριακού συνόλου, μέσω λιθόκτιστου λευκού διαχωριστικού τοίχου, παρέχοντας πλήρη ιδιωτικότητα, χωρίς να στερούνται στο ελάχιστο μέρος της πανοραμικής θέας. Ξύλινη λευκή πέργολα «αγκαλιάζει» το κτίριο καλύπτοντας και προστατεύοντας από την υψηλή ηλιοφάνεια. Η πισίνα αποτελείται από ένα ρηχό μέρος όπου εντάσσεται  μια «πλωτή» διπλή ξαπλώστρα και ένα δεύτερο μέρος συνολικού βάθους 1,50μ. Ο φωτισμός του όλου συγκροτήματος  πραγματοποιείται με ταινίες και λαμπτήρες Led RGB.

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media