{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens Main
Event
9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Andronis Concept

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Παρασκευοπούλου Φλώρα

Εταιρεία: Axia Hospitality

Ιστοσελίδα: http://www.andronisconcept.com/

Email: info@andronisconcept.com

Τηλέφωνο: 22860/36737

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αν υπάρχει μια χαρακτηριστική λέξη που μπορεί να περιγράψει την Καλντέρα της Σαντορίνης, αυτή είναι η “μοναδικότητά της”. Κι αυτή ακριβώς τη λέξη με όλες τις ποιοτικές αποχρώσεις της, χρησιμοποίησε ως έμπνευσή του το Andronis Concept (φυσική εξέλιξη των ξενοδοχείων Andronis στην Οία) ενσωματώνοντάς τη στα γονίδια ενός νέου και καθόλα μοναδικού ξενοδοχείου. Γιατί;

  • Γιατί πρόκειται για το μοναδικό επί της σαντορινιάς Καλντέρας resort, αφού απλώνεται σε μία έκταση15 χιλιάδων τετραγωνικών.
  • Γιατί είναι, επίσης, το μοναδικό ξενοδοχείο πάνω στην Καλντέρα (ας μην ξεχνάμε ότι η μορφολογία του βράχου της Καλντέρας στις περισσότερες περιπτώσεις επιβάλλει micro χώρους από την άποψη των τετραγωνικών), το οποίο διαθέτει reception – lobby που ξεπερνά τα 500 τ.μ.
  • Γιατί διαθέτει την μεγαλύτερη ίσως πισίνα του νησιού, αφού η κεντρική του παραπέμπει –τουλάχιστον με το μήκος των 50μ της- στις αντίστοιχες ολυμπιακών διαστάσεων. 

Το Andronis Concept, ωστόσο, με τις 25 σουίτες του (οι περισσότερες και με ιδιωτική πισίνα) είναι μοναδικό στη βάση της σύλληψης της ιδέας του: να προσφέρει στον επισκέπτη του όχι μια ακόμα πολυτελή εμπειρία διαμονής, αλλά έναν τόπο όπου βιωματικά θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Σε αυτό το παραπάνω έχει βασιστεί άλλωστε και όλη η ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησής του. Η «αφθονία» της έκτασης και των διαστάσεων των χώρων του (που δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση της άνεσης και την επιθυμία του «ανοίγματος» και της εξωστρέφειας), έρχεται να ισορροπήσει με τη δωρικότητα στη χρήση των υλικών (τσιμέντο, μέταλλο και ξύλο επιμελώς ακατέργαστο κατά βάση).  Ως εκ τούτου, οι παραδοσιακές τεχνικές της πατητής τσιμεντοκονίας με τις βαθιές αποχρώσεις της πρωταγωνιστούν, δημιουργώντας στο εσωτερικό, όπου βρίσκεται η reception και το lobby τη νέα πρόταση της πολυτέλειας της απλότητας. Της πολυτέλειας - που πολύ απέχει από την κραυγαλέα επίδειξη του πλούτου,- του να μπορείς να περπατήσεις ξυπόλητος όπως έκανες παιδί, του να μπορείς να κολυμπήσεις σε μια πισίνα που ο πάτος της (με ειδικές επεξεργασίες) προσομοιάζει σε βυθό θάλασσας, του να φας με το χέρι μια φέτα καλοκαίρι (που έχει γεύση καρπούζι), του να μπορείς, τελικά, να νιώσεις ελεύθερος ή να απελευθερωθείς. Και για χάρη αυτής της ελευθερίας και απελευθέρωσης, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι αποποιούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους τα κινητά έπιπλα και παίζουν περισσότερο με φωτιστικά στοιχεία-σημειολογίες: αλλού κρεμαστά φωτιστικά - κρύσταλλοι που παραπέμπουν στη θετική ενέργεια και τις ευεργετικές ιδιότητες της γης και αλλού φωτιστικά που θυμίζουν κουκούλια μεταξοσκόληκα και μαζί τους τη μαγεία της μεταμόρφωσης.

Τα σφαιρικά ανοίγματα στην οροφή της εισόδου στη reception παραπέμπουν στην παραδοσιακή κυκλαδική αρχιτεκτονική, και τον ανεπανάληπτό της τρόπο να αξιοποιεί στο έπακρο το φυσικό φως και τα στοιχεία της φύσης  και ταυτόχρονα να προστατεύεται από τα καιρικά φαινόμενα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας υποβλητικός γλυπτός χώρος ενότητας και ρευστότητας – ακριβώς όπως η ύπαρξή μας. Μοναδικός όπως ο καθένας μας.

Η ίδια λογική έχει ακολουθηθεί και στο  Kallos Spa με τις δύο εσωτερικές πισίνες, το χαμάμ και το γυμναστήριο.

Το κτήμα με τα βιολογικά προϊόντα, το αμπέλι, οι χώροι γευσιγνωσίας και το υπαίθριο cinema που περιλαμβάνονται στις εγκαταστάσεις του Andronis Concept, ολοκληρώνουν αυτό το σύμπαν της ευεξίας που προσφέρει εμπειρίες που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση μας.


Iδιοκτησία: Ανδρώνης και ΣΙΑ ΕΕ

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – εσωτερική διακόσμηση:Αλέξανδρος Καψιμάλης

Μελέτη Φωτισμού: Αλέξανδρος Καψιμάλης – Απόστολος Βασιλειάδης

Landscape Design: Απόστολος Βασιλειάδης

Διάρκεια υλοποίησης έργου: 8 μήνες

Συνολικό κόστος μελέτης – κατασκευής έργου: 5.000.000 ευρώ

Προμηθευτές:Tα περισσότερα έπιπλα είναι ιδιοκατασκευές, κάποια άλλα όπως και αυτά των εξωτερικών χώρων προέρχονται από την Μia Collection, όλος ο εξοπλισμός για τα μπάνια είναι απ’ ευθείας εισαγωγή από τηνΙταλία, στρώματα: Elite Strom, υφάσματα – κουρτίνες: Κουρτινόραμα,

 

Το Spa σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη κο Ανδρώνη, ενώ ο εξοπλισμός του προέρχεται από την εταιρεία Piscina Azul – Β.Α. Λογοθέτης

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media