{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Canaves Epitome, Five Bedroom Villa

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τσανάι Φωτεινή

Εταιρεία: Κάναβες Οία

Φωτογράφος: Γεώργιος Κορδάκης

Ιστοσελίδα: https://canaves.com/canaves-oia-epitome/accommodations/five-bedroom-villa/

Email: f.tsanai@canaves.com

Τηλέφωνο: 6980/986058

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο Canaves Epitome είναι ένα ξενοδοχειακό resort 5 αστέρων στη νήσο Θήρα της Σαντορίνης, στο οποίο όταν εισέρχεσαι μεταβαίνεις σε έναν άλλον βιολογικό ρυθμό. Τα ανθρακί και πορφυρά ηφαιστειακά πετρώματα που ντύνουν τους όγκους, σε συνδυασμό με τη μεσογειακή χλωρίδα που έχει αναπτυχθεί σχεδόν σε όλη την επιφάνεια του resort, φιλοξενούν εκτός από τους ταξιδευτές και έναν ολόκληρο κόσμο πτηνών που με το τιτίβισμά τους σε γαληνεύουν. 

Αποτελείται από 53 κλειδιά, που περιλαμβάνουν βίλες και σουίτες, όλα με τις ιδιωτικές τους πισίνες, φυτεύσεις και Jacuzzi αντίστοιχα. Στις διαδρομές μέσα στην έκταση των 20 στρεμμάτων συναντάς τα δύο εστιατόρια, που η αισθητική τους υποδεικνύει και τον γαστρονομικό τους εαυτό, καθώς και τις πισίνες που τα περικλείουν, στις οποίες το ελληνικό φως σε μαγεύει με τις γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, την απεραντοσύνη της θάλασσας και τους αντικατοπτρισμούς. 

Η Βίλα 5 υπνοδωματίων είναι αμιγώς η μικρογραφία όλου του συγκροτήματος. Έχει Βορειοδυτικό προσανατολισμό, με το γαλανό πανόραμα του Αιγαίου πελάγους να το κοιτάζει αφ’ υψηλού. Είναι αρχιτεκτονικός καρπός συνεργειών των MPLUSM, MNEMEO, DOMISIS, GREENWAYS, E DEKO, ΧΑΡΚΟΥΤΣΑΚΗΣ, ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ και CANAVES ΟΙΑ. Η αρχή της μελετητικά ορίζεται το 2019, και το ταξίδι της κατασκευής ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2023. 

Πρόκειται για μια υπόσκαφη κατασκευή, που περιβάλλεται από το γεωλογικό στρώμα της μινωικής τέφρας. Η δυτική όψη επενδύεται με τις ηφαιστειογενείς σιδερόπετρες, που η μία εγγράφει το περίγραμμα της άλλης, παίρνοντας νεωτερικά στοιχεία από το λάξευμα της κυκλαδίτικης παραδοσιακής τεχνοτροπίας της ξερολιθιάς. Οι εσωτερικοί ψηλοτάβανοι, θολωτοί και απόλυτα συμμετρικοί χώροι και το εντυπωσιακό σταυροθόλι της τραπεζαρίας, δίνουν στην κατοίκηση τα στοιχεία της άνεσης, της ηρεμίας, καθώς βιώνεις ό,τι ζεις εντός της γης, με μια σύγχρονη έννοια Σαντορινιού υποσκάφου. Τα μεγάλα ανοίγματα προς το πανόραμα του Αιγαίου δημιουργούν συναισθήματα ταπεινότητας και απλότητας, καθώς χάνεσαι μέσα στο βαθύ μπλε. 

Η βίλα εμπνέει πραγματικά δέος, καθώς υπάρχει εντός μιας ταπεινής ευρυχωρίας. Αποτελείται από δύο επίπεδα και τον περιβάλλοντα χώρο της. Στο 1ο επίπεδο υπάρχουν τα 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με τα λουτρά τους, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, κοινόχρηστο wc. Όλοι οι χώροι του 1ου επιπέδου έχουν τα μεγάλα δυτικά ανοίγματα, όπου το μέσα και το έξω γίνονται ένα. Επίσης υπάρχουν αντιδιαμετρικά ανοίγματα προς το εσωτερικό αίθριο, για φυσικό αερισμό και φως. Ο περιβάλλων χώρος αναπτύσσεται παράλληλα με τη δυτική όψη, με μια μεγάλη infinity θερμαινόμενη πισίνα, υποβαθμισμένα καθιστικά εντός της, νησίδα για χαλάρωση, Jacuzzi, καθιστικά σε διάφορα επίπεδα, κήπο με φρύγανα και υπεραιωνόβιες ελιές, και μία μοναστηριακή τραπεζαρία 12 ατόμων. Η επιβλητική πέργκολα από φυσικό Ιρόκο και λυγαριές καταπραΰνει την επαφή με τον έντονο δυτικό ήλιο, ενώ χαρίζει στον χώρο και στους φιλοξενούμενους την ωραία διάτρητη σκιά της. Τα δύο επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα και ανελκυστήρα. 

Στο κάτω επίπεδο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια αντίστοιχων παροχών, με ανοίγματα στο καταπράσινο εσωτερικό αίθριο, το ένα εκ των οποίων μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με κινητικά προβλήματα. Έχει επίσης χώρο καθιστικού, χώρο μασάζ και χώρο γυμναστηρίου, καθώς και ανεξάρτητη είσοδο. Το αίθριο κατακλύζεται από αναρριχώμενα φυτά που καλύπτουν τους σοβατισμενους τοίχους και δημιουργούν ένα ενδιαφέρον μικροκλίμα. 

Τα υλικά που έχουν επιλεχθεί είναι όλα φυσικά. Μαύρα πετρώματα στα δάπεδα, λευκοί φωτεινοί τοίχοι με θόλους, δρύινη ξυλεία σε σκούρες αποχρώσεις για όλα τα κινητά έπιπλα και τα εντοιχισμένα, καθώς και μαρμάρινες επιφάνειες πάγκων και τραπεζιών. Αρχίζοντας ο ήλιος να δύει, η κατοίκηση της βίλας πλέον γίνεται ατμοσφαιρική με τους προσεκτικούς και ήπιους φωτισμούς, τονίζοντας ήσυχα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Οι θερμές επιλογές φωτός γεμίζουν συναισθήματα και ονειροπολήσεις.


Επιφάνεια ξενοδοχειακού συγκροτήματος: 20.000 τμ
Επιφάνεια βίλας δύο επιπέδων: 450 τ.μ.
Περιβάλλων χώρος: 320 τ.μ.
Κόστος κατασκευής: 1.000.000 ευρώ
Χρόνος μελέτης: α’ φάση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού 2019, β’ φάση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού 2022
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης: Ιούνιος 2023
Κατασκευή: CANAVES OIA


Συντελεστές & Προμηθευτές Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού:

Αρχιτεκτονική μελέτη: MPLUSM, Memneo Architecture

Μελέτη εσωτερικής διακόσμησης: Memneo Architecture

Υπεύθυνη μελέτης: Δάφνη Ζωγράφου

Μελετητική ομάδα: Θάλεια Σαχινίδη, Άρτεμις Μερκουρέα, Μαρίνα Κωστάκη

Κατασκευή: ΚΑΝΑΒΕΣ ΟΙΑ ΑΞΤΝΕ, CANAVES EPITOME

Υπεύθυνη κατασκευής: Κωτούλα Μαρία

Στατική μελέτη: Γιάννης Σκοπελίτης

Μηχανολογική μελέτη: Βαγγέλης Χαρκουτσάκης

Μελέτη φωτισμού: Eleftheria Deko

Μελέτη φύτευσης: Greenways

Αδειοδοτήσεις και επιβλέπων μηχανικός: DOMISI SANTORINI

 

Κουφώματα: Δρόσος Μάρκος

Ξυλουργικά: Δρόσος Μάρκος

Μεταλλικές κατασκευές: Omnia

Είδη υγιεινής: Κυπριώτης

Δάπεδα: Δέλτα μάρμαρα, Bagno y bagno

Μάρμαρα: Δέλτα μάρμαρα

Έπιπλα: Κούρτης, Set, Home Deco, Deloudis, Myran, GK Mobili

Υφάσματα: Vagenas

Φωτιστικά: Gruppo Linea light, Place D, All@Light

 PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media