{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

A for Athens Hotel

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κόντης Παναγιώτης

Εταιρεία: DiP Architects

Φωτογράφος: Μωραίτης Άλκης

Ιστοσελίδα: http://www.i-dip.gr

Email: dip.arch@yahoo.com

Τηλέφωνο: 210/3412213

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το A for Athens, με την πλεονεκτική του θέση στο συνεχώς αναβαθμιζόμενο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μοναστηρακίου, προσφέρει απεριόριστη θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Ενταγμένο στην φιλοσοφία των Boutique Hotel, που αναδυόμενα στα κέντρα των Ευρωπαϊκών πόλεων προσφέρουν υψηλές ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε μια νέα γενιά ταξιδιωτών, ανακαινίστηκε πρόσφατα από τους DiP Architects. Mε μια περίοδο μελέτης ενός μήνα, χρόνο αποπεράτωσης τους 2 μήνες και κόστος που ξεπέρασε τα 150.000Ε, δόθηκε έμφαση στην ανακαίνιση των 2 τελευταίων ορόφων του 6όροφου ξενοδοχείου.

Επρόκειτο για ένα απαιτητικό σχεδιασμό που πραγματοποιήθηκε με πιεστικό και ακριβές χρονοδιάγραμμα ενώ το ξενοδοχείο παρέμενε σε λειτουργία. Πραγματοποιήθηκε η εκ βάθρων ανανέωση του 5ου ορόφου και η μετατροπή του σε δύο πολυτελείς σουίτες αλλά και η ριζική αναμόρφωση του all day bar restaurant στον 6ο όροφο. Μέρος των δωματίων και οι σουίτες, επιβραβεύουν τον ένοικο με την απρόσκοπτη θέα στον Ιερό Ναό της Ακρόπολης, ενώ το all day bar restaurant που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου προσφέρει την πανοραμική θέα του κέντρου της Αθήνας. O συνολικός σχεδιασμός, επηρεασμένος από την ελληνική αρχαιότητα και επικεντρωμένος στην ανάδειξη της θέας αποσκοπούσε στην δημιουργία μιας προσιτής πολυτέλειας. Στόχος ήταν η δημιουργία ενός χώρου που να αποπνέει ηρεμία και να συνδιαλέγεται αρμονικά με το περιβάλλον και τις θεάσεις.

Η επιλογή υλικών υψηλών προδιαγραφών, τα ουδέτερα γήινα χρώματα, το μάρμαρο, το ξύλο, οι λιτές γραμμές των επίπλων και οι πτυχώσεις στοχεύουν στο να ενσωματώσουν στο εσωτερικό του κτιρίου στοιχεία του ιερού λόφου. Οι DiP Architects ως μελετητές και επιβλέποντες του έργου έδωσαν την πρέπουσα σημασία όχι μόνο στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αλλά και στη λειτουργικότητα των χώρων. Οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένες, ενώ το Bar διαρθρώθηκε σε café, wine bar και cocktail bar που βοηθάει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, καθώς πρόκειται για ένα χώρο με συνεχόμενη ροή πελατών. Οι χώροι μονώθηκαν εκτενώς με μονωτικά υλικά και κουφώματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση ήχου από το δρόμο και το bar στα δωμάτια και στις σουίτες του ξενοδοχείου.

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media