{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Eden Kastraki, Naxos Island

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μαρία Καραμπάτση

Εταιρεία: Cycladic Plasticity

Φωτογράφος: ABOVE- George Sfiroeras

Ιστοσελίδα: https://cycladicplasticity.com/

Email: maria.epavlis@gmail.com

Τηλέφωνο: 6906/993832

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χωροθετημένο στον κόλπο του Καστρακίου στη νοτιοδυτική πλευρά της Νάξου, το EDEN beachfront RESIDENCES αποτελεί μια νέα ξενοδοχειακή πρόταση αληθινής χαλάρωσης και ηρεμίας, όπου η επιβλητική ομορφιά του παρθένου τοπίου σχεδόν αγκαλιάζει το κτηριακό συγκρότημα. 

Το έργο αποτελεί ανακατασκευή παλιότερου ξενοδοχειακού καταλύματος και έχει ως κυρία επιδίωξη να ενισχύσει την τοπογραφία. Η θέση και το περίγραμμα του παλαιότερου κτιρίου διατηρήθηκαν εκτός ελαχίστων επεκτάσεων. 

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του βασίζεται σε ισορροπημένους χώρους που αποπνέουν αίσθηση γαλήνης και απλότητας, με απρόσκοπτη θέα στην πανέμορφη παραλία και σε απόσταση αναπνοής από τα τιρκουάζ νερά της, επιτρέποντας στο εξωτερικό τοπίο να γίνει αναπόσπαστο μέρος τής εμπειρίας της κατοίκησης από τους θερινούς επισκέπτες τους.

Η αναδιαμόρφωση βασίστηκε στην αφαίρεση της παλαιάς διαμερισμάτωσης και τον επανασχεδιασμό τριών νέων ευρύχωρων διαμερισμάτων, με ζητούμενο την αίσθηση της άνεσης των χώρων. 

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του έργου στεγάζουν όλες τις απαραίτητες παροχές, για μια μοναδική εμπειρία  LOW-PASSE φιλοξενίας σε παρθένο περιβάλλον. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτική βεράντα και τζακούζι.

Τα διαμερίσματα εσωτερικά προσφέρουν όψεις ιδιαίτερης αισθητικής και ενδιαφέροντος, σχεδιασμένα με κτιστές λεπτομέρειες, γνώριμο στοιχείο της τοπικής αρχιτεκτονικής, και τοίχους με παλαιωμένης εμφάνισης τσιμεντοκονία, με αμμώδη, θολή υφή και ματ διακοσμητική βαφή, που παραπέμπουν στα ενετικά κτίρια-σήμα κατατεθέν του νησιού. Αυτό το παρελθοντικό ιστορικό στοιχείο της γήινης απόχρωσης της τσιμεντοκονίας, που κυριαρχεί σε όλους τους χώρους, έρχεται σε διαλογική αντίθεση με τα μαύρα στοιχεία προσδίδοντας ταυτόχρονα έναν σύγχρονο χαρακτήρα στο έργο. 

Ο φωτισμός σχεδιάστηκε με τρόπο που ξεφεύγει από τη στενή πρακτική χρήση φωτιστικών, και μετατράπηκε σε εμπειρία αναδεικνύοντας πολλές διαφορετικές πτυχές του χώρου. 

Η επιλογή τόσο των εσωτερικών όσο κι των εξωτερικών επίπλων, υπογραμμίζει την προσοχή που δόθηκε στο σύνολο της διαχείρισης αυτής της ανακαίνισης, προσδίδοντας ένα ενιαίο αρχιτεκτονικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Βασική προϋπόθεση ήταν η επιλογή ποιοτικών υλικών επωνύμων οίκων.

Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει μια εντυπωσιακή πισίνα, με πλωτές εξέδρες και κεντρικό καθιστικό που πλαισιώνεται από το υγρό στοιχείο. Λόγω του επικλινούς οικοπέδου, τοποθετήθηκε παράλληλα με το αρχικό κτίριο σε αρκετά υψηλότερη στάθμη, ώστε να αναπαράγει τον υφιστάμενο περιβάλλοντα χώρο και να αγναντεύει απρόσκοπτα την εξωτική παραλία και τον ονειρικό ορίζοντα. 


PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media