{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
18>20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2023
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Omma Hotel

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αφροδίτη Μπονάτσου & Πένυ Χατζοπούλου

Εταιρεία: Stones and Walls

Φωτογράφος: Χρήστος Δράζος

Ιστοσελίδα: http://www.stonesandwalls.com/

Email: info@stonesandwalls.com

Τηλέφωνο: 210/7296492

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό, το ΟΜΜΑ διαμορφώνεται μέσα από μια φιλοσοφία εκλεπτυσμένης αισθητικής, ενώ η μοναδική του τοποθεσία στο Ημεροβίγλι προσφέρει φαντασμαγορική θέα 360 μοιρών, τόσο προς την Καλντέρα όσο και προς το Αιγαίο Πέλαγος.

Μέσω ενός ιδιώματος σύγχρονου μινιμαλισμού, τα χρώματα, οι μορφές και οι υφές θέτουν σε ήσσονα μοίρα την υπερβολή και την ποσότητα, συνθέτοντας χώρους λιτούς, που ισορροπούν ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργία, αποπνέοντας ταυτόχρονα φινέτσα και πολυτέλεια. Η εκτεταμένη χρήση του λευκού σοβά, που ενίοτε αφήνει τον μαύρο βράχο να αναδυθεί από μέσα του, ο μαύρος δρυς και το μάρμαρο σε συνδυασμό με τα ακατέργαστα σχεδόν φυσικά υλικά, επιτυγχάνουν τη συνέχεια με το φυσικό περιβάλλον της Σαντορίνης, το οποίο καθορίστηκε σε μεγάλο βαθμό από τη λάβα και τη στάχτη του ηφαιστείου.

Η μονοχρωματική παλέτα και οι πλαστικές φόρμες, που προτείνονται ως μορφολογική παραπομπή στο ανάγλυφο του νησιού, κυριαρχούν. Τα μαύρα και γκρι στοιχεία, που εξαίρονται μέσα στις κατάλευκες γλυπτικές επιφάνειες δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις, έχουν σαν αποτέλεσμα χώρους που «ρέουν» σε μία συνεκτική ακολουθία, όντας πάντα άρρηκτα συνδεδεμένοι με τη μαγευτική θέα του ορίζοντα της θάλασσας και του ουρανού.

To OMMA Santorini αποτελείται από 30 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Τα 20 από αυτά οργανώνονται αμφιθεατρικά γύρω από το υδάτινο στοιχείο της πισίνας, το οποίο συνεχίζει οπτικά στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Η πλούσια τυπολογία των δωματίων δίνει επιλογές για όλες τις ανάγκες, παρέχοντας διαφορετικές χωρικές ποιότητες, ανέσεις και δυνατότητες. Στο ίδιο «πέταλο» και αντιδιαμετρικά βρίσκονται τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, καθένα από τα οποία δίνει διαφορετικές αισθητικές ποιότητες και δυνατότητες συσχετισμού με το τοπίο: το ένα δίπλα από την πισίνα, με το βραχώδες bar και την αέρινη σκίαση να δημιουργούν ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα φωτός και σκιάς, και το άλλο στο πρώτο επίπεδο -ένα κυκλαδίτικο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο Αιγαίο. Γύρω από την πισίνα αναπτύσσεται ένας χώρος lounge με ξαπλώστρες και χαμηλούς καναπέδες. Οι κοινόχρηστοι χώροι, στραμμένοι εξίσου προς την ανεμπόδιστη θέα της Καλντέρας, επικοινωνούν οπτικά και, σε συνδυασμό με το υδάτινο στοιχείο, δημιουργούν ένα κοινωνικό πεδίο ποικίλων ποιοτήτων και δραστηριοτήτων.

Oι 5 βίλες του ΟΜΜΑ οργανώνονται σε μια ξεχωριστή ζώνη, διατεταγμένες γραμμικά στην πίσω πλευρά της σύνθεσης, που στρέφεται προς την ανατολή και απολαμβάνει εξίσου τη Θέα του Πελάγους. Κάθε μία αποτελείται από δύο εν δυνάμει ανεξάρτητα επίπεδα και έχει τον δικό της κήπο και πισίνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ιδιωτικότητα του υπαίθριου χώρου, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη απομόνωση.

Η ευεξία βρίσκει τη δική της έκφραση στο OMMA Spa, το οποίο βρίσκεται σε έναν χώρο απομονωμένο από τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους, όπου το στοιχείο του βράχου επικρατεί ώστε να υποδαυλίζει την αναζήτηση της απόλυτης επαφής με την αρχέγονη φύση.

Ο περιβάλλων χώρος διαμορφώνεται από 2 κύριους άξονες, που εξυπηρετούν την προσπέλαση κατά μήκος του οικοπέδου καθώς και τη μεταξύ τους σύνδεση. Δευτερεύοντα μονοπάτια μέσα από φυτεμένα παρτέρια δίνουν εναλλακτική δυνατότητα επικοινωνίας των χώρων. Ποικιλία φυτών, όπως φοίνικες, ελιές, στίπες, κ.α., οριοθετούν τους χώρους και εμπλουτίζουν το περιβάλλον του ξενοδοχείου.

Η κατασκευή του έργου πραγματοποιήθηκε το διάστημα Σεπτέμβριος-Ιούνιος 2019 από την One Development, και το κόστος υλοποίησης ανήλθε στα 4.500.000 €.


Ομάδα Μελέτης:

  • Αρχιτεκτονική Μελέτη: 1 Architects
  • Μελέτη εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, Styling: Stones and Walls, Αφροδίτη Μπονάτσου, Πένυ Χατζοπούλου
  • Μηχανολογική Μελέτη-Κατασκευή: 1 Development
  • Μελέτη Φωτισμού: IFI GROUP


Προμηθευτές Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού:

Κουφώματα: FENBAU, ΛΥΓΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μάρμαρα: ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ 

Πλακίδια: BAGNO Y BAGNO

Τσιμεντοκονία: ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ

Είδη υγιεινής: BAGNO Y BAGNO, ΑΦΟΙ ΚΥΠΡΙΩΤΗ

Έπιπλα: PAFOS CUSTOMIZED FURNITURE

Έπιπλα εξωτερικών χώρων: DESIGN PERGOLA, DECOSTORE, ΧΟΡΟΜΙΔΗΣ, BOCONCEPT, SET, POMAX

Έπιπλα δωματίων-σουίτας: FURNITURE GALLERY, ΒΑΓΕΝΑΣ, MIA COLLECTIONS, ALENTES, SANDRA, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ HARDWARE AND ARCHITECTURAL ACCESSORIES,SANDRA, DAREELS, POMAX, HOUSE DOCTOR, FIORI

Διακοπτικό υλικό: VIRMAR-ARKE, HAGER

Φωτιστικά σώματα (εσωτερικά - εξωτερικά): IFI GROUP, HALO ARCHITECTURAL LIGHTING, URBI ET ORBI, 101 COPENHAGEN, BEST BEFORE, BOX INTERIORS

Κεντρικός κλιματισμός: CLIMATISM, KOKOTAS

Αρχιτεκτονική τοπίου: ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ

Έπιπλα καθίσματα εστιατορίου: CARTECO(ANDREU WORLD,PEDRALI), MIA COLLECTIONS, 12 CONCEPT

Έπιπλα εξωτερικού χώρου-πισίνας: DESIGN PERGOLA, NITSOLAS, INICIATIVA EXTERIOR 3I, VERANDA, ALENTES,  HOUSE DOCTOR

Έπιπλα reception - καναπέδες: ETHNICRAFT, ALENTES, ALUPERFECT, MADE IN RATIO


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: CORNAROS SYSTEMS (ΠΕΡΓΚΟΛΑ YOGA AREA),  CANEPLEX (ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ), LYDIA RODA (ΔΑΠΕΔΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ), GM SECURITY (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media