{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Albergo Gelsomino

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Πέτρος Κεφαλιανός

Εταιρεία: ΚΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΚΕ

Φωτογράφος: Χρήστος Δράζος

Ιστοσελίδα: https://www.gelsominohotel.com/

Email: manager@pelagoshotel.com

Τηλέφωνο: 22420/30011

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το κτήριο έχει ορθογώνια κάτοψη, με τη μεγάλη πλευρά κατά μήκος της θάλασσας. Η αρχιτεκτονική δανείζεται μορφολογικά στοιχεία από τα κτήρια της Βενετίας, με συμμετρικές όψεις και χαρακτηριστικά μεγάλα αψιδωτά ανοίγματα στο ισόγειο, που περιβάλλονται από κορνίζες με τεχνητή πέτρα.

Η είσοδος στον άξονα του κτηρίου υπογραμμίζεται από έναν τριμερή εξώστη που βρίσκεται πάνω από αυτήν, και από οξυκόρυφες απολήξεις (σαν πολεμίστρες) στο δώμα, διακοσμημένες με κονίαμα τεχνητής πέτρας ίδιας με αυτή των διακοσμήσεων του ισογείου.

Στην ανατολική πλευρά βρίσκεται υπερυψωμένη βεράντα, σε συνέχεια της αίθουσας πρωινού, που καλύπτεται με ξύλινη πέργκολα η οποία εδράζεται σε στρογγυλές κολώνες με βάση και κιονόκρανο, επιχρισμένα όλα με την ίδια τεχνική τεχνητής πέτρας, δίνοντας την εντύπωση κιόνων κατασκευασμένων από πωρόλιθο. Το αρχικό δάπεδο της βεράντας έχει διατηρηθεί και συντηρηθεί. 

Στην ανατολική, βόρεια και δυτική πλευρά των όψεων, εμφανίζονται συνεχείς εξώστες στο ύψος του Α’ ορόφου. Στον Β’ όροφο καταργούνται, εκτός της βόρειας όψης όπου εμφανίζονται 3 μικροί εξώστες σε αντιστοιχία με τον συνεχή εξώστη του Α’ ορόφου. 

Το κτήριο αποτελείται από τρεις ορόφους. Στο ισόγειο (200m2) βρίσκεται το Hall της εισόδου, το Lobby, η τραπεζαρία του εστιατορίου με το μπαρ, και τέσσερα σκαλιά πιο κάτω βρίσκεται η κουζίνα. Το κλιμακοστάσιο και ο ανελκυστήρας του ισογείου εξυπηρετούν τον Α’ και τον Β’ όροφο (200m2 έκαστος), ενώ το μικρό κλιμακοστάσιο οδηγεί στις κοινόχρηστες τουαλέτες στον ημιώροφο (~42m2).    

Στο δάπεδο του ισογείου και των ορόφων έχει τοποθετηθεί δρύινο δάπεδο. Η σκάλα διατηρεί την αρχική της μορφή από μωσαϊκό. Τα αρχικά ξύλινα κουφώματα έχουν συντηρηθεί, και έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα εσωτερικά ενώ εξωτερικά σε γκρι. Στους διαδρόμους και στα λουτρά των ορόφων κατασκευάστηκαν ψευδοροφές γυψοσανίδας για τη διέλευση των δικτύων, καθώς και για την τοποθέτηση κλιματιστικών σωμάτων. 

Οι εσωτερικοί χώροι του Albergo Gelsomino αποπνέουν ιδιαίτερη κομψότητα, που εντείνεται από τη μοντέρνα καλλιτεχνική διάθεση και τις πινελιές χρωμάτων, ενώ οι 6 Junior (30-32m2) και οι  2 Executive Loft σουίτες (47m2) αντανακλούν τον δικό τους ιδιαίτερο χαρακτήρα. Γεμάτο εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως τα ψηλά ταβάνια, τα αρχοντικά παράθυρα με θέα στη θάλασσα και την πόλη, το εξαιρετικό εστιατόριο και το beach club, το  ξενοδοχείο Gelsomino επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας, φλερτάροντας με το παρελθόν και αγκαλιάζοντας το μέλλον.

  • Χρόνος Μελέτης Έργου: 2017
  • Χρόνος Αποπεράτωσης Έργου: 2018
  • Κόστος Υλοποίησης: 1,200,000 €
  • Αρχιτέκτονας: Mastrominas Architecture
  • Διακοσμητής: Παπαναστασίου Δημήτρης
  • Brand Designer: Anna Moody


Προμηθευτές ξενοδοχειακού εξοπλισμού:

KOURTIS CONTRACT
XENEX
ΚΑΛΟΤΑΡΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΣ


PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media