{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Keli Hotel

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ηλιάνα Κερεστετζή

Εταιρεία: MOLD architects

Ιστοσελίδα: http://www.moldarchitects.com

Email: info@moldarchitects.com

Τηλέφωνο: 697/2848378

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το κύριο concept της ξενοδοχειακής μονάδας ενσωματώνει το σχεδιασμό, τη βιωσιμότητα, την ευεξία, το φαγητό και τη φιλοξενία για να δημιουργήσει ένα νέο προορισμό για τη Σέριφο και με μακροζωία, ακεραιότητα και σκοπό. Η αρχιτεκτονική του υποστηρίζει αυτό το όραμα, δημιουργώντας βιώσιμους χώρους που εμπνέουν τη σύνδεση, αντανακλούν την παράδοση και ενσωματώνονται πλήρως στο περιβάλλον.

Το Keli είναι μια τουριστική μονάδα 2.000τμ στο Καλό αμπέλι στην Σέριφο. Πρόκειται για ένα έργο αρκετά μεγάλης κλίμακας για τα δεδομένα του τόπου οπότε η ηπιότητα της παρέμβασης και η ένταξη ήταν βασική επιδίωξη για εμάς. Η κατασκευή στο μεγαλύτερο τμήμα της γίνεται από φυσικά υλικά όπως ντόπια πέτρα, χυτά φυσικά υλικά, κορμοί λυγαριάς και τεχνητά οξειδωμένες μεταλλικές δοκοί.

Η δομή του παραδοσιακού Σεριφιώτικου κελιού χρησιμοποιείται ως αφετηρία της σύνθεσης και αποτελεί την βασική σχεδιαστική μονάδα-δωμάτιο: κύριος χώρος ορθογωνικής κάτοψης με φυτεμένη οροφή που περιβάλλεται από περίκλειστη αυλή. Τα κελιά -4 τυπολογιών- τοποθετούνται κάθετα στην κλίση της πλαγιάς και σε οριζόντια κύλιση μεταξύ τους, χαράζουν εκ νέου τους πρόποδες της πλαγιάς με μία αυστηρά τεθλασμένη γραμμή ως μια νέα υψομετρική καμπύλη. Η οριζοντιότητα της σύνθεσης διακόπτεται από κατακόρυφες εξάρσεις, τους πύργους, που στεγάζουν μια 5η τυπολογία διώροφων δωματίων.

Το σύμπλεγμα των κοινόχρηστων χώρων τοποθετείται ανατολικά και πλησίον της εισόδου του ξενοδοχείου σε ένα κεντρικό κτίριο 3 επιπέδων το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων lobby, εστιατόριο, μπαρ, τεχνητή παραλία με πισίνα υπερχείλισης, αλλά και βιβλιοθήκη, χώρο πολλαπλών χρήσεων, υπαίθριο θέατρο, χώρο yoga, αίθουσες μασάζ, γυμναστήριο και κέντρο spa. Οι χώροι αυτοί, εκτός από το κεντρικό κλιμακοστάσιο εσωτερικά, είναι προσβάσιμο και εξωτερικά από κάθε επίπεδο δημιουργώντας διαμπερή περάσματα και επιτρέποντας μια ελεύθερη κίνηση και διασύνδεση όλων των κοινόχρηστων χώρων.

Το έργο στοχεύει να αναδείξει τη φημισμένη ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορία της Σερίφου και να δημιουργήσει μια κοινότητα που έρχεται να απολαύσει τις όποιες παροχές που έχει να προσφέρει το Keli Hotel Project και το νησί.

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media