{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Aloe Boutique Hotel & Spa

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ζαχαρίας Πιστόπουλος

Εταιρεία: Ζαχαρίας Πιστόπουλος, Εμμανουήλ Παπατζανάκης

Φωτογράφος: Βασίλης Μαθιουδάκης & Βασίλης Θανόπουλος

Ιστοσελίδα: https://www.aloesuites.gr/el

Email: zac.pistopoulos@gmail.com

Τηλέφωνο: 28210/40610 & 694/5977466

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Aloe Boutique & Suites 5* βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Αλμυρίδα, του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά Κρήτης. Σε επικλινές οικόπεδο έκτασης 3.158,00  m² αναπτύσσεται ξενοδοχειακή μονάδα συνολικής δόμησης 3.387,80 τ.μ. κύριων και βοηθητικών χώρων καθώς και 214,00 τ.μ. υδάτινων επιφανειών, με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από 130 κλίνες, πισίνες, εστιατόριο, μπαρ, χώροι υδροθεραπείας (spa), κέντρο ευεξίας καθώς και γυμναστήριο.

Το κτίριο εντάσσεται ήπια στο φυσικό περιβάλλον, καθώς αναπτύσσεται κλιμακωτά μέσα από ένα σύνολο όγκων που συνθέτουν τους επιμέρους χώρους του ξενοδοχείου. Οι τέσσερις ανεξάρτητες λειτουργικές ενότητες (πτέρυγες) του ξενοδοχειακού συγκροτήματος καταλαμβάνουν τα άκρα του οικοπέδου δημιουργώντας τον μεγαλύτερο δυνατόν ελεύθερο χώρο στο μέσον, όπου δεσπόζουσα θέση κατέχει η πισίνα και το pool bar τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργεί οπτική συνέχεια με τη θάλασσα. Ο προσανατολισμός του οικοπέδου και ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου προς Βορά και Δύση επιτρέπει την ανεμπόδιστη θέα στο σύνολο των δωματίων προς την θάλασσα.

Το κεντρικό κτίριο τοποθετείται στη Βόρεια πλευρά του οικοπέδου και αποτελεί την κύρια είσοδο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα στεγάζοντας την ρεσεψιόν, το εστιατόριο – χώρο πρωινού ενώ στο υπόγειο βρίσκονται βοηθητικοί χώροι. Αποτελείται από δύο ορόφους με έντονα γραμμικά στοιχεία στην στεγασμένη είσοδο. Σχεδόν το σύνολο της πρόσοψης αποτελείται από τζαμαρία σε όλο το ύψος με σκοπό κατά την είσοδο των επισκεπτών αλλά κυρίως κατά την παραμονή τους στον χώρο να δημιουργείται οπτική άνεση, με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα.

Κάτω από το Ανατολικό κτίριο τοποθετούνται κοινόχρηστες λειτουργίες όπως τους χώρους υδροθεραπείας (spa), κέντρο ευεξίας και το γυμναστήριο ενώ στα υπόλοιπα διώροφα κτίρια με σοφίτες και πατάρια τοποθετούνται τα δωμάτια του ξενοδοχείου.  

Στοιχεία όπως η φυσική πέτρα στις εξωτερικές όψεις, η χρήση πάνελ (τύπου zinc τιτανιούχου ψευδαργύρου) για την επικάλυψη στις κεκλιμένες στέγες καθώς και οι χρωματισμοί σε γήινες αποχρώσεις της άμμου και του λευκού υπογραμμίζουν το ύφος του συγκροτήματος. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην φύτευση του περιβάλλοντος χώρου και περιμετρικά της πισίνας στοχεύοντας στην αισθητική αναβάθμιση του ξενοδοχείου και στην εναρμόνιση με την υφιστάμενη βλάστηση της περιοχής, στη δημιουργία ιδιωτικότητας αλλά και ενός ευχάριστου μικροκλίματος, με τη σκίαση και την απορρόφηση των δυνατών ανέμων.

Στο εσωτερικό ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα σύγχρονα υλικά και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις δημιουργούν χώρους άνετους, συμβάλλοντας στην ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών. Έχοντας σαν στόχο την υψηλή ενεργειακή απόδοση του κτιρίου (Α+), έγινε χρήση ανανεώσιμων πηγών και εφαρμόστηκαν μέτρα με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.


100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS
Platinum Sponsor
Prize Sponsor
Digital Signage Partner
Sponsors
Special Partners
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media