{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Coco-Mat Nafsika Hotel

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Φιλιώ Χονδροπούλου

Εταιρεία: COCO-MAT Decoration Dept.

Φωτογράφος: Γιώργος Σφακιανάκης

Ιστοσελίδα: http://www.lightworks.com.gr

Email: lightworksgr@gmail.com

Τηλέφωνο: 211 411 1550

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το έργο αφορά την επέκταση του υφιστάμενου Coco-Mat Nafsika Hotel στην Κηφισιά. Ο εξοπλισμός και η διακόσμηση των χώρων του, εσωτερικών και εξωτερικών, χαρακτηρίζονται από πράσινη πολυτέλεια, συνθέτοντας έναν μικρόκοσμο φυσικής απλότητας.

Η LightWorks ανέλαβε τον σχεδιασμό του εσωτερικού φωτισμού των δωματίων, των σουιτών, των διαδρόμων και του κεντρικού κλιμακοστασίου της επέκτασης. Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση από την ομάδα σχεδιασμού τής Coco-Mat, ο φωτισμός καλείται να αναδείξει την αίσθηση της φιλοξενίας, συνάδοντας παράλληλα με την σύγχρονη οικολογική φιλοσοφία της Coco-Mat, με γνώμονα την πρωτοτυπία.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, μια 100% LED πρόταση φωτισμού εφαρμόστηκε με πηγές διακριτικά ενσωματωμένες στην επίπλωση και σε αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με εστιακό φωτισμό όπου απαιτείται, και διακοσμητικά κεραμικά φωτιστικά σχεδιασμένα από την Coco-Mat.

Οι διάδρομοι των ορόφων κοσμούνται από μια artistic σύνθεση με custom made minimal κεραμικά κιούπια, εκ των οποίων κάποια μετατράπηκαν σε φωτιστικά σώματα. Οι ξύλινοι κορμοί του κεντρικού κλιμακοστασίου αναδεικνύονται με στενές δέσμες φωτός από πάνω, ενώ τα πλωτά σκαλοπάτια φέρουν ενσωματωμένο γραμμικό φωτισμό.

Στα δωμάτια και στις σουίτες ο φωτισμός ενσωματώθηκε με κατασκευαστικές λεπτομέρειες στην επίπλωση, στους τοίχους και σε σχισμές της οροφής. Επιπρόσθετος λειτουργικός φωτισμός πραγματοποιείται με εστιακό φωτισμό, μόνο όπου έχει κριθεί απαραίτητο. Χρηστικά αντικείμενα, όπως ο μινιμαλιστικός καθρέπτης στην περιοχή του νιπτήρα και η μεταλλική κατασκευή κρέμασης ρούχων στις σουίτες, μετατρέπονται σε φωτιστικά σώματα. Ο διακοσμητικός φωτισμός συμβάλλει στη γενικότερη ατμόσφαιρα, με διακοσμητικά κεραμικά φωτιστικά οροφής ή σποτ προσαρμοσμένα στη μεταλλική κατασκευή της σουίτας.

Ο συνολικός φωτισμός κάθε δωματίου ή σουίτας, ο οποίος έγινε πραγματικότητα μέσα από στενή συνεργασία με την ομάδα σχεδιασμού της Coco-Mat, και βασιζόμενοι πάντοτε στη γενικότερη φιλοσοφία της αλυσίδας, αποτελεί έναν συνδυασμό από ανεξάρτητες στον χειρισμό εφαρμογές φωτισμού. Ο επισκέπτης έχει λοιπόν τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη σκηνή φωτισμού που επιθυμεί, προσαρμόζοντας τον φωτισμό του δωματίου του ανάλογα με τη διάθεση και τις ανάγκες του.

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media