{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Avra Imperial Beach Resort & Spa

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Λαμπρινού Άννα

Εταιρεία: MM Group Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε

Ιστοσελίδα: http://www.mmgroup.gr

Email: main@mmgroup.gr

Τηλέφωνο: 28210 51521-22

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, κατασκευασμένο σε μια έκταση 65 στρεμμάτων στο Κολυμβάρι Χανίων, 23 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, στην Κρήτη. Η ξενοδοχειακή μονάδα περιλαμβάνει 328 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 2 μεγάλες εξωτερικές πισίνες (1.500 τ.μ. και 700 τ.μ., γλυκού και θαλασσινού νερού αντίστοιχα), κέντρο ευεξίας (spa) 1.900 τ.μ., 10 αίθουσες συνεδρίων συνολικής χωρητικότητας 2000 ατόμων (με μία κεντρική 1000 ατόμων και 9 μικρότερες), 3 εστιατόρια, 3 bar και 2 Pool Bar.

Η μνημειακή είσοδος του ξενοδοχείου βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δρόμου, που οδηγεί προς το χωριό του Κολυμβαρίου. Τμήμα του ξενοδοχείου βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου και συνδέεται με το υπόλοιπο συγκρότημα μέσω μιας μεταλλικής πεζογέφυρας. Η κεντρική είσοδος οδηγεί στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και σε χώρους καθιστικού. Το επιβλητικό ύψος, τα μεγάλα κυκλικά φώτα της οροφής, τα φωτιζόμενα μινωικά σύμβολα χαραγμένα στις μαρμάρινες επιφάνειες, δημιουργούν ένα αίσθημα μεγαλοπρέπειας. Τα υλικά που επικρατούν στους χώρους αυτούς είναι το μάρμαρο, το γυαλί και η πέτρα τοπικής παραγωγής. Τα σύμβολα της γραμμικής Β', μινωικής γραφής, συνθέτουν την κεντρική διακοσμητική ιδέα και συναντώνται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, με εφαρμογές σε ταπετσαρίες, δάπεδα και λοιπές επιφάνειες. Βγαίνοντας από τον χώρο υποδοχής προς τους εξωτερικούς χώρους, ο επισκέπτης αποκτά μία πανοραμική άποψη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με τις υδάτινες επιφάνειες. Εντυπωσιακό στοιχείο των εξωτερικών διαμορφώσεων αποτελεί η πισίνα, κατασκευασμένη από γυαλί, καθώς και η επικάλυψη των κτιριακών όγκων, η οποία απαρτίζεται από ημικυκλικά, θολωτά στέγαστρα, μορφολογικό γνώρισμα των νεωρίων στον ενετικό λιμένα Χανίων. Τα δωμάτια ακολουθούν τις ίδιες συνθετικές αρχές. Λιτές επιφάνειες με γραμμικά μοτίβα και χρήση υλικών όπως μάρμαρο, ξύλο και γυαλί. Πολλά δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των συνεδριακών χώρων και ειδικά της μεγάλης αίθουσας, η οποία διαθέτει ειδικά προσαρμοσμένη οροφή από ανισοϋψείς λωρίδες ξύλου. Αντίστοιχα προσεγμένος σχεδιαστικά, είναι και ο χώρος spa με τη μεγάλη εσωτερική πισίνα, η οποία δέχεται φυσικό φωτισμό μέσω γυάλινης οροφής. Εκτός από την αισθητική αρτιότητα του συγκροτήματος, έχει δοθεί προσοχή και στον ενεργειακό σχεδιασμό του, όπου χρησιμοποιήθηκαν αρκετά στοιχεία βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Χρησιμοποιήθηκε η γεωθερμία, η εκμετάλλευση δηλαδή της ενέργειας από το εσωτερικό της γης, όπου με τη χρήση αντλίας θερμότητας μεταφέρεται η θερμότητα από και προς το υπέδαφος, για την παραγωγή κρύου νερού για κλιματισμό και ζεστού νερού για θέρμανση και χρήση. Άλλο στοιχείο ενεργειακού σχεδιασμού αποτελούν τα φυτεμένα δώματα, τα οποία λειτουργούν ηχομονωτικά και βελτιώνουν τη θερμική συμπεριφορά των δωματίων.

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media