{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Atrium Villas

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χατζημιχαλής Νικήτας

Εταιρεία: hhharhitects

Ιστοσελίδα: http://www.hhharchitects.gr

Email: info@hhharchitects.gr

Τηλέφωνο: 210 6106289

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το συγκρότημα "atrium villas" αφορά μια ενότητα τριών επιπλωμένων επαύλεων με ιδιωτικές πισίνες, κατασκευασμένες σε μια κατάφυτη βουνοπλαγιά της Σκιάθου με μαγευτική θέα προς τις δυτικές ακτές του νησιού και το ανατολικό Πήλιο. Το φυσικό περιβάλλον οδήγησε στη βασική αρχιτεκτονική επίλυση του συγκροτήματος, τη διάσπασή του σε επί μέρους όγκους που ακολουθούν την έντονη κλίση τού εδάφους και την τοποθέτησή τους σε γραμμική διάταξη παράλληλα με τη θέα προς τη θάλασσα. Με τη χρήση πέτρινων τοίχων προς τον Βορρά, όπου βρίσκεται και η είσοδος των κατοικιών, το συγκρότημα παρουσιάζεται ενιαίο και κλειστό, ενώ η Νότια πλευρά ανοίγεται προς τη θέα.

Η κάθε κατοικία διαχωρίζεται σε δύο κτιριακούς όγκους, όπου στον έναν βρίσκονται οι χώροι καθιστικού, κουζίνας και ενός μικρού υπνοδωματίου, και στον δεύτερο τα δύο κύρια υπνοδωμάτια με τα λουτρά τους. Στον χώρο μεταξύ των κτιριακών όγκων σχηματίζονται στεγασμένες βεράντες και αυλές σε διαφορετικά επίπεδα αναδεικνύοντας τη συνέχεια τού μέσα με το έξω και επεκτείνοντας την κατοικία πέρα από τα όριά της, ανοικτοί ποιοτικοί χώροι που προσφέρουν ιδιωτικότητα και αποτελούν την καρδιά τής κάθε κατοικίας. Η κάθε κατοικία επεκτείνεται και στις διαμορφώσεις γύρω από την ιδιωτική της πισίνα, από όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει την εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα.      

Η χρήση παραδοσιακών φυσικών υλικών όπως η εμφανής λιθοδομή (προϊόν εκσκαφής του συγκροτήματος), το ξύλο και τα καλάμια, συνδυάστηκε με ελαφριά μεταλλικά στοιχεία και μεγάλα γυάλινα ανοίγματα, δημιουργώντας αντίθεση και ένταση, η οποία αναδεικνύει τη σύνθεση και προσδίδει ελαφρότητα. Η διαμόρφωση και επίπλωση των εσωτερικών χώρων αντιμετωπίστηκε με λιτό και αφαιρετικό σχεδιασμό, κρατώντας το κόστος χαμηλά, διατηρώντας όμως υψηλό αισθητικό επίπεδο.  

Στόχος της μελέτης ήταν η δημιουργία ενός μικρού μεγέθους ξενοδοχειακού συγκροτήματος, του οποίου ο εκλεκτικός σχεδιασμός να προσφέρει στον χρήστη την αίσθηση της μοναδικότητας αλλά και μια διαφορετική ξενοδοχειακή εμπειρία.  

Το συγκρότημα έχει συνολικό εμβαδό 292,00 μ2, και το κόστος υλοποίησής του, συμπεριλαμβανομένης και της επίπλωσης, ήταν ~580.000€.  

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media