{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Ξενοδοχειακή Εικονική Πραγματικότητα και η “Hotel Design Awards Area”, στην είσοδο του 100% Hotel Show 2018

Ξενοδοχειακή Εικονική Πραγματικότητα και η “Hotel Design Awards Area”, στην είσοδο του 100% Hotel Show 2018

Μια εντυπωσιακή είσοδος μεταξύ τεχνολογίας και design περιμένει τους επισκέπτες του 100% Hotel Show, προσκαλώντας τους σε ένα σκηνικό εικονικής πραγματικότητας αλλά και διαδραστικής συμμετοχής στα Hotel Design Awards.

Η άφιξη στο 100% Hotel Show αποτελεί πάντα μια ιδιαίτερη έκπληξη για το κοινό, αφού κάθε χρονιά η ομάδα παραγωγής της έκθεσης φροντίζει να αναδιαμορφώνει την είσοδο του MEC Παιανίας με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή την Παρασκευή, το 100% Hotel Show ανοίγει τις πύλες του, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες του, αφού θα τους καλωσορίζει σε μια φουτουριστική ατμόσφαιρα μεταξύ Virtual Reality και Ξενοδοχειακού Design.

26daeb00363818fcf8821077dda7980f.jpg

Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka architects, η είσοδος του MEC θα αλλάξει μορφή και θα φιλοξενήσει ένα minimal VR Room, η διαδραστική Hotel Design Awards Area αλλά και το Hospitality Lounge. Θέλοντας να τονίσει το σύγχρονο και επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, η Ασπασία Τάκα και η ομάδα της, δημιούργησε μια ειδική χωροταξία που θα δώσει μια νέα εξελιγμένη ροή κατά την είσοδο της έκθεσης, ενώ το κοινό θα εισαχθεί στην 100% Hotel Show εμπειρία μέσα από εντυπωσιακές εικόνες υψηλής αισθητικής.

Τι είναι το VR Room στην είσοδο του 100% Hotel Show;

Ένα πρωτότυπο installation θα στηθεί στην είσοδο του 100% Hotel Show, εισάγοντας τους επισκέπτες στην τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας, που αναμένεται να απασχολήσει έντονα το χώρο του τουρισμού τα επόμενα χρόνια. Σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής VR Content - North Events, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν τη VR Εμπειρία μέσω ειδικών γυρισμάτων που έγιναν στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, και να δουν έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο ξενάγησης σε ένα ξενοδοχείο. Την εμπειρία θα απογειώσει ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός VR Μάσκας και Οθονών της Samsung, ενώ το ξεχωριστό Place Identity που έχει αναπτύξει το γραφείο Aspasia Taka, θα ολοκληρώσει το 100% VR Experience των επισκεπτών.

d1445eaec93cc76d14d7498be10fa993.jpg

Τι θα μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στην Hotel Design Awards Area;

Τα Hotel Design Awards αποτελούν πλέον ένα σημαντικό θεσμό της ξενοδοχειακής αγοράς και παίρνουν έναν ακόμα πιο ξεχωριστό ρόλο στη διοργάνωση του 100% Hotel Show 2018. Σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της έκθεσης, θα στηθεί η Hotel Design Awards Area, μέσα από το οποίο θα παρουσιάζονται όλες οι shortlisted συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Σε αυτόν τον ειδικό χώρο, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν αναλυτικά στοιχεία για την επιλεγμένη τελική λίστα συμμετοχών, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους έργα για το "Βραβείο Κοινού 2018". Κατ’ επέκταση του ειδικού αυτού χώρου, θα στηθεί και το Hospitality Lounge, το οποίο θα αποτελέσει χώρο συνάντησης των επισκεπτών, διευκολύνοντας την επίσκεψή τους στην έκθεση και προάγοντας το networking.


Για τη διαμόρφωση της εισόδου του 100% Hotel Show 2018 συνεργάστηκαν:

Special VR Partners: 

Μελέτη- ΣχεδίασηASPASIA TAKA ARCHITECTS

Κατασκευή: ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ COLLECTIVE ARCHITECTURE

Χορηγοί Υλικών και Προϊόντων:


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε το www.hotelshow.gr, ενώ μπορείτε να κάνετε registration σε αυτό το link.

Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • 100% HOTEL WORKSHOP TOUR
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • {{date.humandate}}: {{date.start}} - {{date.end}} {{date.text_gr}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

 Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτό το τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.