{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Το Ξενοδοχειακό Design, οι Πωλήσεις και το Housekeeping στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2021 στο MEC Παιανίας   |  Νίκος Σ. Μοράντης

Το Ξενοδοχειακό Design, οι Πωλήσεις και το Housekeeping στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2021 στο MEC Παιανίας

Το 100% Hotel Show επιστρέφει 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με ένα ιδιαίτερο format προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, προβάλλοντας με τον πλέον καινοτόμο τρόπο ιδέες και λύσεις για το Design, τις Πωλήσεις αλλά και το Housekeeping.

Φτάνοντας πλέον στο διάστημα που οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν ξανά με φυσική παρουσία, το 100% Hotel Show επανέρχεται στο MEC Παιανίας από 19 μέχρι και 22 Νοεμβρίου, αναβαθμίζοντας το format του, έτσι ώστε να αναδείξει με τον πλέον εφευρετικό τρόπο τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ξενοδόχο, όπως το Design, οι Πωλήσεις και το Housekeeping, μετά και την εμφάνιση του COVID-19. Διατηρώντας, λοιπόν, την κλασική του εκθεσιακή δομή με τις 4 βασικές ζώνες (Hotel Architecture - Build - Development, Interior & Exterior Design, Services & Technology, Hotel Experience & Operation), και εμπλουτίζοντας την κάθε μια από αυτές με καινούριες εταιρείες που θα παρουσιάσουν νέες λύσεις, το 100% Hotel Show επικεντρώνεται στο να δώσει απαντήσεις σχετικά με:

  1. Την αλλαγή στον τρόπο που σχεδιάζονται τα νέα ξενοδοχεία αλλά και οι βίλες, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
  2. Τα νέα κανάλια πωλήσεων που αναδείχθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια εν μέσω πανδημίας.
  3. Τις αυξημένες απαιτήσεις σε επίπεδο operation, και ακόμη περισσότερο στο Housekeeping.

Ξεκινώντας από το Housekeeping, που αποτελεί και ένα από τα κομβικότερα σημεία αναφοράς ενός ξενοδοχείου, η ομάδα τού 100% Hotel Show ετοιμάζει μια σειρά από ιδιαίτερες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην έκθεση, όπως workshops αλλά και micro events, σε συνεργασία με εκθέτες που έχουν νέες προτάσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία Scent Plus, που εξελίσσει τις λύσεις της στον τομέα αυτόν, και θα λανσάρει για πρώτη φορά στην έκθεση μια σειρά από νέα προϊόντα housekeeping και απολύμανσης.

Προχωρώντας με τον Ξενοδοχειακό Σχεδιασμό, που αποτελεί τη βάση της έκθεσης, εκτός από την Παρουσίαση των Συμμετοχών στη βραχεία λίστα των 100% Hotel Design Awards (που επανέρχονται με υψηλού επιπέδου συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο) και την Τελετή Απονομής των βραβείων, το 100% Hotel Show επικεντρώνεται στην παρουσίαση τόσο υλικών και τεχνικών που ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις τής εποχής, όσο και στη συμμετοχή εταιρειών που θα εστιάσουν στη διαμόρφωση μιας πιο μοναδικής Design Ταυτότητας, δημιουργώντας πραγματικά μοναδικά ξενοδοχεία. Με γνώμονα αυτό, τόσο οι all in one εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής ξενοδοχείων, όπως η ATN Constructions και η Morpho Hotel Design, όσο και brands ειδικού σχεδιασμού όπως η Bratti Hotel Signage, αλλά και εταιρείες με υλικά όπως οι εταιρίες Sarlas και Xylokat, θα παρουσιάσουν και “anti-covid” ιδέες καθώς και προσαρμοσμένες εφαρμογές που οδηγούν σε πιο ασφαλή ξενοδοχειακά περιβάλλοντα.

Κλείνοντας, στο κομμάτι των πωλήσεων, και με τις άμεσες κρατήσεις των ξενοδοχείων να είναι το απόλυτο trend τα τελευταία 2 χρόνια, η έκθεση επικεντρώνεται στο να παρουσιάσει μια σειρά από νέες εταιρείες και λύσεις που θα ενδυναμώσουν το direct κανάλι πωλήσεων των ξενοδοχείων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η συμμετοχή τού νεοσύστατου The Hotel Content Company, που εξειδικεύεται στη δημιουργία ξενοδοχειακού περιεχομένου και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, αλλά και τα κλασικά hospitality tech brands που θα συμμετέχουν στην έκθεση εστιάζοντας στην παρουσίαση direct booking widgets.

 Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 19-22 Νοεμβρίου 2021 στο MEC Παιανίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα περί διοργάνωσης εκθέσεων για την προστασία από τον COVID-19.

  • Δεν έχεις εγγραφείΕγγράψου εδώ και πάρε το badge εισόδου στην έκθεση
  • Είσαι ήδη εγγεγραμμένος; Πάτησε εδώ και επικαιροποίησε τα στοιχεία σου
Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media