{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Το γραφείο Potiropoulos + Partners εμπνεύστηκε κατασκευές μοναδικού τρισδιάστατου σχεδιασμού για επιλεγμένους χώρους του 100% Hotel Show 2017

Το γραφείο Potiropoulos + Partners εμπνεύστηκε κατασκευές μοναδικού τρισδιάστατου σχεδιασμού για επιλεγμένους χώρους του 100% Hotel Show 2017

Το ευρέως αναγνωρισμένο, διεθνώς βραβευμένο, αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners, κλήθηκε να σχεδιάσει μερικούς από τους σημαντικότερους χώρους της Έκθεσης 100% Hotel Show 2017. Σε συνεργασία με την εταιρεία Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική, η οποία ανέλαβε να υλοποιήσει το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό μέρος των κατασκευών, παρουσίασε στη φετινή διοργάνωση 3 διαφορετικούς χώρους που δημιουργούσαν την αίσθηση της αλληλουχίας, μέσω της έντονης ασυμμετρίας και της αυστηρής διχρωμίας, που επικρατούσε σε αυτούς.

Σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners, η επερχόμενη “έκρηξη” στην ελληνική τουριστική βιομηχανία αποτέλεσε τη γενεσιουργό έννοια πίσω από το σχεδιασμό των χώρων του Lounge,  της Αίθουσας των Workshops και του Design Lab Hub για την Έκθεση 100% Hotel Show 2017.  

LOUNGE

a884b839c0ead3b11d04690e089824b8.jpg

Το Lounge αποτελεί τον χώρο συνάντησης των επισκεπτών, σημείο διάδρασης και διαλόγου. Το meeting point της Έκθεσης δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί τοπόσημό της. Μέσα από την “αποδόμηση” του καννάβου, η συστοιχία των εκθεσιακών περιπτέρων “διακοπτόταν” από μία δυναμική σύνθεση με έντονο το στοιχείο της ασυμμετρίας. Με κύρια συνθετικά εργαλεία τις ανισοϋψείς μονοχρωματικές επιφάνειες που αναδιπλώνονταν και μετατρέπονταν από επικλινείς τοίχους σε καθιστικά και από πάγκους σε στέγαστρα, δημιουργήθηκε μία “κορδέλα” λειτουργιών που (καθ)όριζε το χώρο, προσφέροντας στον επισκέπτη την ευκαιρία μιας αναπάντεχης εμπειρίας.

557822aa3f0257a537aa51886b922fc3.jpg


ΑΙΘΟΥΣΑ WORKSHOPS 

7474493ef09562a2ed18d576e6823cf8.jpg

Σε συνέχεια του χώρου του Lounge ο επισκέπτης οδηγείται στην αίθουσα των Workshops, όπου η σχεδιαστική λογική παρέμεινε αναλλοίωτη. Η έννοια της “έκρηξης” εκφράστηκε και εδώ μέσω της έντονης απόκλισης από την “ορθοκανονικότητα”. Οι κεκλιμένες επιφάνειες δημιουργούσαν έναν “δραματικό” χώρο που “αγκάλιαζε” το ακροατήριο, ενώ η γεωμετρία της σκηνής και οι έντονες χαράξεις στο δάπεδο γεννούσαν δυναμικές οπτικές φυγές.

76395ec7e1d145e6a836c74ec8ce2852.jpg


DESIGN LAB HUB 

322ba625f16ec71c317158837be72ca9.jpg

Η λογική του σχεδιασμού του χώρου του Design Lab Hub διαφοροποιήθηκε, καθώς η ενότητα αυτή όφειλε να προσαρμοστεί στην υπόλοιπη έκθεση προκειμένου να αναδειχθούν τα εκθέματα και τα περίπτερα που φιλοξενούσε. Οι εκθεσιακοί πάγκοι, διατηρώντας τη μη κανονική γεωμετρία, στρέφονταν και συνδυάζονταν δυναμικά με την κατά τα άλλα ορθοκανονική χάραξη. Τα διαχωριστικά πετάσματα μεταξύ των διαφόρων εκθετών παρέμειναν χαμηλά, με αποτέλεσμα την περαιτέρω ενοποίηση του χώρου, προσφέροντας μεγαλύτερη διάδραση τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και με τους επισκέπτες. Οι κατασκευές του Design Lab Hub έγιναν από την εταιρεία Exposystem.

e38827c648adc6f608f24896498016ee.jpg


                                                                        

Και στις τρεις ενότητες, η έντονη ασυμμετρία ενισχύθηκε από την αυστηρή διχρωμία. Όλα τα λειτουργικά στοιχεία των χώρων, από τα στέγαστρα και τα δάπεδα μέχρι τα καθιστικά και τους εκθεσιακούς πάγκους, συνδύαζαν σχέσεις του άσπρου και του μαύρου, εντείνοντας το δυναμισμό της σύνθεσης και προσφέροντας μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία στον επισκέπτη.

                                                                        


ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ LOUNGE

Designed by: POTIROPOULOS+PARTNERS

Constructions by: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Digital Signage Sponsor: LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ

Coffee Sponsor: MOKARICO 


ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑΣ WORKSHOPS

Architectural Partner: POTIROPOULOS+PARTNERS

Constructions Partner: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ 

Digital Signage Sponsor: LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ


Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media