{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Το 100% Hotel Show στην έκθεση WTM του Λονδίνου!   |  Νίκος Σ. Μοράντης

Το 100% Hotel Show στην έκθεση WTM του Λονδίνου!

Το 100% Hotel Show, συμμετέχει στην έκθεση WTM London, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού, με στόχο την εξωστρέφεια των σχετικών με τον τουρισμό Ελληνικών επιχειρήσεων

Ξεκινώντας τη διεθνή του καμπάνια από το Λονδίνο, το 100% Hotel Show, θα παρουσιάσει στη WTM London ένα μείγμα από ελληνικές εταιρείες, αναδεικνύοντας το υψηλό επαγγελματικό τους επίπεδο.

 

GTmAHJOn.jpg

 

Τι θα παρουσιαστεί στο περίπτερο του 100% Hotel Show της WTM;

 

Η Βραχεία Λίστα των Hotel Design Awards

Οι συμμετοχές της Βραχείας Λίστας των Hotel Design Awards, θα παρουσιαστούν στη WTM London, με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών με travel agents και media, αλλά και την ανάδειξη του Ελληνικού ξενοδοχειακού Design σε διεθνές επίπεδο. Ως μέρος του επάθλου τους, οι νικητές των Hotel Design Awards θα λάβουν επιπρόσθετη προβολή.
 

Εταιρείες που αφορούν τους Ξενοδόχους

Μέσω μιας προσεκτικής επιλογής ανάμεσα στους εκθέτες του 100% Hotel Show, θα παρουσιαστούν και θα προωθηθούν εταιρείες και επαγγελματίες με δυνατότητα συνεργασιών εκτός Ελλάδος, με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών συνεργασίας με ξενοδόχους - επισκέπτες της WTM London. Αυτό, θα αποτελέσει το πρώτο σημαντικό βήμα της διοργάνωσης στο πλαίσιο του πλάνου εξωστρέφειας των Ελληνικών εταιρειών.

 

mOJTXBQt.jpg


 

Διεθνής Καμπάνια 100% Hotel Show

 

Η ομάδα του 100% Hotel Show, πιστεύει ακράδαντα ότι τόσο τα Ελληνικά ξενοδοχεία όσο και αρκετές Ελληνικές εταιρείες, μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

 

Τα Ελληνικά ξενοδοχεία διακρίνονται για το υψηλής αισθητικής design τους αλλά και το αναβαθμισμένο επίπεδο παροχής υπηρεσιών που προσφέρουν. Παράλληλα, οι Έλληνες ξενοδόχοι βρίσκονται αναμφισβήτητα ανάμεσα στους πιο ενημερωμένους επαγγελματίες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Την ίδια στιγμή, οι εταιρείες με υπηρεσίες και προϊόντα για ξενοδόχους, παρέχουν τις πιο advanced λύσεις, οι οποίες θα μπορούσαν πολύ εύκολα να καλύψουν και άλλες αγορές.

 

Με δεδομένα τα παραπάνω, το 100% Hotel Show προδιαγράφει μια εξειδικευμένη καμπάνια με στόχο την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και σε άλλες αγορές, καθώς και το άνοιγμα διαύλων επικοινωνίας για ανάπτυξη νέων συνεργασιών. Περισσότερες πληροφορίες για τη διεθνή στρατηγική του 100% Hotel Show, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media