{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

To 100% Hotel Show πηγαίνει στο Dubai, στο πλαίσιο της καμπάνιας Greeks Teach Hospitality!   |  Νίκος Σ. Μοράντης

To 100% Hotel Show πηγαίνει στο Dubai, στο πλαίσιο της καμπάνιας Greeks Teach Hospitality!

Το 100% Hotel Show, ανακοινώνει την πρώτη του δυναμική παρουσία στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της διεθνούς εμβέλειας έκθεσης για ξενοδόχους, "The Hotel Show Dubai", η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις 18 - 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Center

To Dubai είναι η πρωτεύουσα των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και φιλοξενεί τη σημαντικότερη έκθεση για ξενοδόχους, όχι μόνο των Αραβικών Χωρών, αλλά και της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Είναι γνωστό, εξάλλου, πως η ξενοδοχειακή αγορά της ευρύτερης περιοχής αποτελεί σημείο αναφοράς για τον παγκόσμιο Luxury τουρισμό.

Το Ελληνικό 100% Hotel Show θα λάβει μέρος στην έκθεση The Hotel Show Dubai, εκπροσωπώντας μερικά από τα δυναμικότερα Ελληνικά brands που αφορούν τους ξενοδόχους. Μέσω της συμμετοχής του θα καταγράψει επίσης και τις νέες τάσεις της διεθνούς σκηνής, τις οποίες και θα παρουσιάσει στην επόμενη διοργάνωσή του, στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας.

Οι Hotel Experts του 100% Hotel Show που θα παρευρεθούν στην έκθεση, θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από ραντεβού με ξενοδόχους και developers, διερευνώντας τις προοπτικές συνεργασίας με τα brands που θα εκπροσωπηθούν, καθώς και το ενδεχόμενο πρόσκλησης κάποιων σημαντικών buyers του εξωτερικού, στο 100% Hotel Show στην Αθήνα.

Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας Greeks Teach Hospitality, αλλά και της στρατηγικής συνεργασίας του θεσμού με την έκθεση The Hotel Show Dubai, για την οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις προωθητικές ενέργειες δράσεων όπως το The Hotel Show Dubai αλλά και των υπόλοιπων ενεργειών του Greeks Teach Hospitality, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κυρία Μαρία Μαραγγιανού στο mg@demand.com.gr ή στο τηλέφωνο 2109408714.
Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media