{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Το 100% Hotel Show επανέρχεται τον Νοέμβριο, με την επετειακή, 10η Διοργάνωσή του!   |  Ελένη Σφηκάκη

Το 100% Hotel Show επανέρχεται τον Νοέμβριο, με την επετειακή, 10η Διοργάνωσή του!

Το 100% Hotel Show, το Premium Εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους και Villa Owners, προετοιμάζει τη φετινή Διοργάνωσή του, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 18-21 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις τού Μεσογειακού Εκθεσιακού Κέντρου- MEC Παιανίας.

Έχοντας συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 163.000 επισκέπτες στις προηγούμενες 9 διοργανώσεις του, το 100% Hotel Show γιορτάζει τη 10η διοργάνωσή του, όχι απλά με μια επετειακή έκδοση, αλλά παρουσιάζοντας ένα νέο, πρωτότυπο εκθεσιακό μοντέλο, που εκτός από την ενημέρωση θα έχει ως στόχο και τη βιωματική εμπειρία του επισκέπτη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν- γεγονός που έρχεται να εξελίξει την ξενοδοχειακή εκθεσιακή εμπειρία, ώστε να επαναπροσδιορίσει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ εταιρειών και ξενοδόχων.

dab979baacbaefa2aae1ae2a24422b39.jpg


Τα Highlights του 100% Hotel Show 2022

  • Ανασχεδιασμένη Δομή της Έκθεσης: Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με πολλά ανοιχτά περίπτερα (τρίφατσα και νησίδες), και κεντρικούς διαδρόμους σχεδιασμένους για να εξυπηρετούν απόλυτα την εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών σε όλους τους εκθέτες.
  • Architect Zone: Οι Αρχιτέκτονες γίνονται βασικό κομμάτι της Έκθεσης, συμμετέχοντας ως εκθέτες με ειδικά σχεδιασμένα formats περιπτέρων αλλά και πραγματικές προτάσεις ξενοδοχειακών χώρων. 
  • Conceptual Ζώνες Περιπτέρων: Στην κάθε ενότητα φιλοξενούνται ειδικές ζώνες με νέο εκθεσιακό σχεδιασμό, για την ευκολότερη συμμετοχή μικρών, αλλά conceptual περιπτέρων, με τυποποιημένη φιλοσοφία.
  • Installations: Οι εταιρείες συμμετέχουν πλέον και με πιο “ελεύθερο τρόπο”, βάσει της έμπνευσης και της δημιουργικής τους διάθεσης.
  • Cutting Edge Materials: Στήνονται ειδικά sections σε όλη την Έκθεση, με καινοτόμα υλικά και προϊόντα που αφορούν την κατασκευή αλλά και το design των ξενοδοχείων.
  • Art & Design Gallery: Διαμορφώνεται μια νέα αίθουσα που παρουσιάζει με ειδικό curation προτάσεις Art & Design για Ξενοδοχεία, για ενίσχυση της εμπειρίας, αλλά και της συνολικής εικόνας, πολυτελών καταλυμάτων και βιλών.
  • 100% Proposals: Βάζοντας στο επίκεντρό της την ανάδειξη νέων εταιρειών αλλά και λύσεων, η Έκθεση κάνει ειδική έρευνα ανακάλυψης νέων εταιρειών και λύσεων, και τις παρουσιάζει με ιδιαίτερους τρόπους.
81cb47cd0fd36e12dffe985b676caf37.jpg
239954a41538c20d9acee0943aa340b5.jpg
3ac86e39685191a61bb8edc24bd6ad40.jpg
660e7cdbf1b1269940c79275118e7c34.jpg


Το Καινούριο Event Space

Με τα 100% Hotel Design Awards αλλά και τα 100% Hotel Workshops να αποτελούν βασικό πυλώνα της διοργάνωσης, η ειδική Αίθουσα Εκδηλώσεων μεταφέρεται στο τελευταίο τμήμα της Έκθεσης, φιλοξενώντας τόσο την Τελετή Απονομής των βραβείων όσο και τη νέα μορφή των Workshops, που λαμβάνουν τη μορφή ημερίδας αφιερωμένης σε ειδικές θεματικές της ξενοδοχειακής αγοράς. Εκτός από το stage και την περιοχή των καθήμενων, ο νέος χώρος διαμορφώνεται έτσι ώστε να φιλοξενεί και παράλληλα events στο τέλος της κάθε ημέρας, με στόχο την ενίσχυση του networking.

Ημέρα 1: Τελετή Απονομής 100% Hotel Design Awards

Ημέρα 2: Hotel Development Summit | Ημερίδα με παρουσίαση τάσεων αλλά και εταιρειών σχετικά με τη Χρηματοδότηση και την Κατασκευή των Ξενοδοχείων

Ημέρα 3 : Hotel Architecture Summit | Ημερίδα με παρουσίαση τάσεων αλλά και εταιρειών σχετικά με την Αρχιτεκτονική και τον Σχεδιασμό των Ξενοδοχείων

Ημέρα 4: Hotel Sales Summit | Ημερίδα με παρουσίαση τάσεων αλλά και εταιρειών σχετικά με τις Ξενοδοχειακές Πωλήσεις

Το δέκατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 18 - 21 Νοεμβρίου 2022 στο MEC Παιανίας, και αναμένεται να αναδειχθεί σε ένα πραγματικό εργαστήριο δοκιμής ιδεών και λύσεων, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο σε νέους επενδυτές της ξενοδοχειακής αγοράς και αρχιτέκτονες, όσο και σε ενεργούς ξενοδόχους, να δουν και να δοκιμάσουν στην πράξη τις νέες προτάσεις που μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν στα έργα τους, και να οδηγηθούν σε εποικοδομητικές συνεργασίες.

333b3d500ee75d23277fcc941d498273.jpg
c0855b45be4794e30b70f46f4b212dca.jpgΕλένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media