{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Τάσεις Ταξιδιωτικής Ζήτησης - Νοέμβριος 2022 TOP χώρες προέλευσης για 7 προορισμούς   |  100% Hotel Specials Team

Τάσεις Ταξιδιωτικής Ζήτησης - Νοέμβριος 2022  TOP χώρες προέλευσης για 7 προορισμούς

Το διαδίκτυο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι ταξιδιώτες στο πλαίσιο της έρευνας και προετοιμασίας του ταξιδιού τους, μεταξύ των οποίων των οποίων περιλαμβάνεται και η διαδικτυακή έρευνα / αναζήτηση για αεροπορικές πτήσεις αλλά και για διαμονή. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ιδιαίτερη σημασία να παρακολουθήσουμε πώς διαμορφώνεται το ενδιαφέρον ταξιδιωτικής ζήτησης για διαμονή σε 7 επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς για τον Νοέμβριο του 2022.

Τάσεις Ταξιδιωτικής ζήτησης για διαμονή σε 7 επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς (Επικαιροποιημένα στοιχεία Νοέμβριος 2022)

Για τους περισσότερους προορισμούς μπορεί να έχουμε φύγει από το high season αλλά αυτό δε σταματάει τους χρήστες του διαδικτύου να αναζητούν για διαμονή στις περιοχές όχι μόνο για αυτή τη περίοδο αλλά και για κρατήσεις για το επόμενο έτος 2023. Στις περιοχές παρακολούθησης προστέθηκε ένας νέος προορισμός αυτός της Κέρκυρας.


ΑΘΗΝΑ

9fed748886354bb1bab565ed6473d01f.jpg

Τον Νοέμβριο του 2022 παρουσιάστηκε υψηλό ποσοστό διαδικτυακής ζήτησης για διαμονή στην Αθήνα, ξεπερνώντας σε μεγάλο βαθμό τις αναζητήσεις που πραγματοποιηθηκαν τον Νοέμβριο τα προηγούμενα έτη.

Οι κορυφαίες χώρες σε επίπεδο αναζητήσεων για διαμονή στη Αθήνα για τον Νοέμβριο 2022 είναι οι ΗΠΑ και ακολουθούν με σημαντική διαφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρος, το Ισραήλ, η Γερμανία και η Γαλλία. Σημαντικές είναι και οι αγορές-χώρες που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα που είναι η Ιταλία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ισπανία, η Ολλανδία και η Ελβετία.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

219461df04895d78ca413615eea036ab.jpg

Τον Νοέμβριο του 2022 παρουσιάστηκε ιστορικό υψηλό διαδικτυακής ζήτησης και για διαμονή στη Θεσσαλονίκη, ξεπερνώντας σε μεγάλο βαθμό τις αναζητήσεις που πραγματοποιηθηκαν τον Νοέμβριο τα προηγούμενα έτη.  Η Θεσσαλονίκη για το 2022 είχε ρεκορ αναζητήσεων για διαμονή τον Οκτώβριο του 2022.

Οι τοπ χώρες προέλευσης των διαδικτυακών αναζητήσεων τον Νοέμβριο για διαμονή στη Θεσσαλονικη ήταν η Γερμανία, η Κύπρος, το Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Σερβία. Σημαντικές είναι και οι αγορές-χώρες που συμπληρώνουν τη δεκάδα που είναι η Βουλγαρία, οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Βόρεια Μακεδονία και η Ρουμανία.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

711aecafd6b64359d2c3ff96b91d3d7a.jpg

Η Κέρκυρα για το 2022 είχε ρεκορ αναζητήσεων για διαμονή στο νησί με τον μήνα Ιούλιο να κορυφώνεται το διαδικτυακό ενδιαφέρον. Ο όγκος αναζητήσεων για τον Νοέμβριο του 2022 είναι υψηλότερος σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021 κατά 140% και με τον Νοέμβριο του 2019 κατά 60%.

Οι τοπ χώρες που αναζήτησαν για διαμονή στην Κέρκυρα για τον μήνα Νοέμβριο είναι η Γερμανία με διαφορά και ακολουθούν στην πεντάδα το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Αυστρία και η Ιταλία. Σημαντικές είναι και οι αγορές-χώρες που συμπληρώνουν την δεκάδα που είναι η Πολωνία, οι ΗΠΑ, η Ολλανδία, η Ρουμανία και η Ελβετία.

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

2c370bd332063168c95526a65d522ee4.jpg

Για τον Νοέμβριο του 2022 χαμηλώνει το ενδιαφέρον διαδικτυακής ζήτησης για διαμονή στη Σαντορίνη, με σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα παλαιότερα έτη. Συγκεκριμένα, οι αναζητήσεις σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021 αυξήθηκαν κατά  84% και σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2019 αυξήθηκαν κατά 67%.

Οι τοπ χώρες που αναζήτησαν για διαμονή στην Σαντορίνη για τον μήνα Νοέμβριο είναι οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο με διαφορά και ακολουθούν στην πεντάδα η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία. Σημαντικές είναι και οι αγορές-χώρες που συμπληρώνουν τη δεκάδα που είναι η Ισπανία, η Ολλανδία, η Ελβετία, η Πολωνία και η Ιρλανδία.

 

ΜΥΚΟΝΟΣ

b193c4c9973453e05c0a51e3d8933b4a.jpg

Τον Νοέμβριο του 2022 έχει μειωθεί το ενδιαφέρον διαδικτυακής ζήτησης για διαμονή στην Μύκονο, αλλά παραμένει υψηλότερο σε σχέση με τα παλαιότερα έτη. Συγκεκριμένα, είναι αυξήθηκε κατά 108% σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021 και κατά 69% σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2019.

Οι τοπ χώρες που αναζήτησαν για διαμονή στην Σαντορίνη για τον μήνα Νοέμβριο είναι οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο με διαφορά και ακολουθούν στην πεντάδα η Γερμανία, η Αυστραλία και η Γαλλία. Σημαντικές είναι και οι αγορές-χώρες που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα που είναι η Ιταλία, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Ελβετία, η Ολλανδία, το Ισραήλ και η Αυστρία.


ΝΑΞΟΣ

cf19a943d0c539335c9e83a819e38310.jpg

Τον Νοέμβριο του 2022 το ενδιαφέρον διαδικτυακής ζήτησης για διαμονή στη Νάξο ήταν υψηλότερο σε σχέση με τα δεδομένα για Νοέμβριο των προηγούμενων ετών.

Οι τοπ χώρες προέλευσης των διαδικτυακών αναζητήσεων για τον μήνα Νοέμβριο είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ με διαφορά και ακολουθούν στην πεντάδα το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Αυστρία. Σημαντικές είναι και οι αγορές-χώρες που συμπληρώνουν τη δεκάδα που είναι η Ιταλία, η Ελβετία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Πολωνία.

 

ΡΟΔΟΣ

29d627679d209c32886dcd285d08934f.jpg


Τον Νοέμβριο του 2022 μειώθηκε ο όγκος διαδικτυακής ζήτησης και για διαμονή στη Ρόδο, αλλά παραμένει υψηλότερος σε σχέση με τα παλαιότερα έτη για το μήνα.

Οι τοπ χώρες προέλευσης των διαδικτυακών αναζητήσεων τον Νοέμβριο για διαμονή στη Ρόδο ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Γαλλία.

Οι τοπ χώρες προέλευσης των διαδικτυακών αναζητήσεων για τον μήνα Νοέμβριο είναι η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο με διαφορά και ακολουθούν στην πεντάδα η Γαλλία, η Ολλανδία και οι ΗΠΑ. Σημαντικές είναι και οι αγορές-χώρες που συμπληρώνουν τη δεκάδα που είναι το Βέλγιο, η Πολωνία, η Σουηδία, η Αυστρία και το Ισραήλ.


d840cc06b4f11208a624812a9b61d79b.jpg


 

Σχετικά με την έρευνα:

Αποτελεί μέρος του εγχειρήματος Tourix Analytics, της εταιρείαςTourix, που εξειδικεύεται στο Τουριστικό Μάρκετινγκ με σκοπό την αξιοποίηση εξειδικευμένων δεδομένων και εργαλείων κ για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σε σχέση με τις τάσεις της ταξιδιωτικής ζήτησης για ελληνικούς προορισμούς. Η έρευνα βασίζεται στον όγκο αναζητήσεων που συλλέχθηκε χρησιμοποιώντας 21.000 όρους αναζητήσεων στη Google που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την διαμονή στον εκάστοτε προορισμό.

Δείτε αναλυτικότερα στοιχεία για την Τουριστική Ζήτηση μέσω διαδικτύου σε σχέση με διαμονή για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Νάξο και τη Ρόδο:https://analytics.tourix.gr/

 

 

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media