{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Τα ξενοδοχεία γίνονται πιο Funky μέσω της πρώτης επίσημης παρουσίασης της 'Sun of a Beach' στο 100% Hotel Show   |  Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού

Τα ξενοδοχεία γίνονται πιο Funky μέσω της πρώτης επίσημης παρουσίασης της 'Sun of a Beach' στο 100% Hotel Show

Μετά την επιτυχημένη της παρουσία σε διεθνή trade shows όπως το New York Now, το White Show στο Μιλάνο αλλά και την έκθεση Μaison Object στο Παρίσι, η Sun of a Beach κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο 100% Hotel Show 2018, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη Beachwear & Housekeeping πρόταση για τα Ελληνικά ξενοδοχεία.

Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα Ελληνικά ξενοδοχεία είναι άμεσα συνυφασμένα με τον ήλιο, το καλοκαίρι, τη θάλασσα και — σε πολλές των περιπτώσεων — με τη χαλάρωση στην πισίνα, τα Jacuzzis και τα άλλα wellness facilities των ξενοδοχείων. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που μια Ελληνικής καταγωγής εταιρεία, η Sun of a Beach, κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο, λανσάροντας μια πιο fun και εναλλακτική πρόταση σε σχέση με τον Beachwear αλλά και τον Housekeeping εξοπλισμό, στο κομμάτι της πετσέτας, του μπουρνουζιού αλλά και έξυπνων λύσεων οργάνωσης ενός ξενοδοχείου.

H Sun of a Beach κατάφερε να εισάγει τον όρο “fashion” στο σχεδιασμό του Beachwear στα ξενοδοχεία, κάνοντας προϊόντα της όπως πετσέτες και μπουρνούζια, σήμα κατατεθέν ενός μοντέρνου καταλύματος που φροντίζει για μια μοναδική εμπειρία για τον ταξιδιώτη. Το παγκοσμίως γνωστό brand με το ιδιαίτερα ευφυές όνομα, ανέδειξε και μια μοναδική ευκαιρία για τους ξενοδόχους, που ενισχύει το εσωτερικό τους revenue: την πώληση stock εξοπλισμού, όπως πετσέτες και beach bags, στους επισκέπτες των καταλυμάτων, που χρησιμοποιούν τα ιδιαίτερα προϊόντα της εταιρείας κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο.

Με την παρουσία της Sun of a Beach στο 100% Hotel Show, η εταιρεία δηλώνει το άμεσο ενδιαφέρον της για την ξενοδοχειακή αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ακόμη πιο εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχεία, καλύπτοντας τις παρακάτω ενότητες:

  • Hotel Beach & Pool Kits: Έξυπνους τρόπους σχετικά με την τοποθέτηση του «εξοπλισμού παραλίας» μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων, που μπορούν να ενισχύσουν τις εσωτερικές πωλήσεις.
  • Hotel Goodbye Gifts: High Fashion Beachwear προϊόντα για αποχαιρετιστήρια δώρα των ταξιδιωτών, με tailor made εφαρμογές του branding του ξενοδοχείου.
  • Housekeeping & Spa: Ιδιαίτερες προτάσεις για την οργάνωση του Housekeeping και του SPA, με ξεχωριστές ιδέες για πετσέτες και μπουρνούζια για την καλύτερη εμπειρία του επισκέπτη.

Οι ξενοδόχοι θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους σχεδιαστές της Sun of a Beach και να συζητήσουν σχετικά με τα δικά τους καταλύματα αλλά και με το πώς μπορούν να αναδείξουν τον προσωπικό χαρακτήρα των ξενοδοχείων τους μέσα από μια tailor made συλλογή.

Η Sun of a Beach αποτελεί μια από τις επιλεγμένες προτάσεις που θα παρουσιαστούν στο νέο Wellness & Housekeeping τμήμα τις έκθεσης.

Δείτε το προφίλ της εταιρείας και προγραμματίστε μία συνάντηση ώστε να την γνωρίσετε από κοντά, στην έκθεση 100% Hotel Show, 16-19 Νοεμβρίου 2018 ->

e7bb56dd7f02835c9664e726b64c27f5.jpg
395fe126bab9151b390358ca7f61a5e3.jpg
0a27bd2fe0f7362f83a04522e0fc088c.jpg
1c87f106793846594b8d293d42157569.jpg
Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media