{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Τα Highlights και το νέο μεγάλο ρεκόρ του 100% Hotel Show, καθιερώνουν πλέον την έκθεση ως το μεγαλύτερο event νέων Ξενοδοχειακών Επενδύσεων και δημιουργίας Τάσεων στην Ελληνική Αγορά   |  Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού

Τα Highlights και το νέο μεγάλο ρεκόρ του 100% Hotel Show,  καθιερώνουν πλέον την έκθεση ως το μεγαλύτερο event νέων Ξενοδοχειακών Επενδύσεων και δημιουργίας Τάσεων στην Ελληνική Αγορά

Με την αύξηση της ποιότητας των Επισκεπτών του να κλέβει την παράσταση ακόμη και από το νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας, το 100% Hotel Show μετατρέπεται επίσημα στην Κορυφαία Έκθεση για νέες Ξενοδοχειακές Επενδύσεις αλλά και στο event που αποκαλύπτει τα Ξενοδοχειακά Trends, τόσο στον χώρο του Design όσο και στον τομέα των Πωλήσεων και του Digital Marketing

Το έβδομο 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με χιλιάδες Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού να δίνουν δυναμικά το παρών, και τα σχόλια για την υψηλής ποιότητας διοργάνωση να αποτελούν τον βασικό απόηχο της έκθεσης. Εντυπωσιακά περίπτερα που θυμίζουν τις μεγαλύτερες εκθέσεις Design, Ξενοδοχειακά Workshops υψηλής τεχνογνωσίας και το πιο ενημερωμένο Digital & Sales section ανέδειξαν για άλλη μια χρονιά το 100% Hotel Show ως τη σημαντικότερη έκθεση για την ανάπτυξη νέων Ξενοδοχειακών Επενδύσεων, αλλά και το σημείο που δημιουργούνται οι νέες Ξενοδοχειακές Τάσεις για την Ελληνική Αγορά

Εκτός όμως από το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, και παρόλο που η επισκεψιμότητα της έκθεσης σημείωσε νέο ρεκόρ, τις εντυπώσεις έκλεψε η υψηλή ποιότητα των επισκεπτών του, με σημαντική επενδυτική διάθεση αλλά και με ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της ξενοδοχειακής αγοράς. Οι "συναντήσεις ουσίας" που προάγουν νέες συνεργασίες μεταξύ Ξενοδόχων και Εταιρειών αποτέλεσαν τον κύριο κορμό της έκθεσης, ενώ η αίθουσα των 100% Workshops μετατράπηκε στο μεγαλύτερο ξενοδοχειακό εκπαιδευτικό hub, με κορυφαίους ομιλητές να παρουσιάζουν πραγματικές λύσεις, που θα περάσουν τα Ελληνικά Ξενοδοχεία στη νέα τους εποχή.

Ο εξελιγμένος χαρακτήρας του 100% Hotel Show που μετατρέπει την έκθεση σε ένα πολυεπίπεδο Ξενοδοχειακό Event, ενισχύθηκε για άλλη μια χρονιά από τα 100% Hotel Design Awards, με τα κορυφαία Ξενοδοχεία να διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού, ενώ η προσθήκη τής Ημέρας Καριέρας από τη Workathlon, που φιλοξένησε πάνω από 1500 υποψηφίους για εργασία, τόνισε τον ενεργό ρόλο της έκθεσης σε σημαντικά ζητήματα όπως αυτό της εύρεσης εργασίας.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ 100% HOTEL SHOW 2019

Η Έκθεση παρουσίασε για πρώτη φορά εφαρμοσμένα Case Studies δημιουργίας Ξενοδοχειακής Εμπειρίας μέσα από τον Αρχιτεκτονικό Φωτισμό αλλά και το Scent Marketing.

Στην είσοδο του 100% Hotel Show παρουσιάστηκε το Πείραμα "Rooms + Light", με τρεις lighting designers να αλλάζουν την εμπειρία ενός πανομοιότυπου δωματίου μέσα από τον φωτισμό. Το κοινό της έκθεσης επισκέφθηκε τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, αφού αποτελούσαν μέρος της εισόδου, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους. Παράλληλα, η Demand Fairs & Media, διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης, συνεργάστηκε με την εταιρεία Scent Plus δημιουργώντας το custom άρωμα της έκθεσης, παρουσιάζοντας πρακτικά την εφαρμογή τού Scent Marketing στα Ξενοδοχεία και μετατρέποντας την επίσκεψη στην έκθεση σε μια βιωματική εμπειρία. Και οι δύο δράσεις παρουσιάστηκαν σε ένα ειδικό Hotel Experience Workshop, όπου αναλύθηκε τόσο ο τρόπος σκέψης του πειράματος όσο και η διαδικασία δημιουργίας του αρώματος, εξελίσσοντας τον τρόπο που το 100% Hotel Show επικοινωνεί με το κοινό του.

Τα 100% Workshops απέκτησαν νέα διαδραστική μορφή με αυξημένο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, διπλασιάζοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των Ξενοδόχων που τα παρακολούθησαν.

Συνεχίζοντας την παράδοση του 100% Workshop Tour, τα φετινά Workshops στο Stage του 100% Workshop απέκτησαν νέο format, αφού, εκτός από τους υψηλής τεχνογνωσίας ομιλητές, τις παρουσιάσεις συντόνιζε ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με ειδικές παρεμβάσεις που ενίσχυαν τον διαδραστικό και εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα. Με τις θεματολογίες να αναλύουν τα πλέον επίκαιρα θέματα για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία όπως το άνοιγμα νέων αγορών, την αύξηση της κερδοφορίας, αλλά και πιο πρακτικά ζητήματα όπως η εύρεση προσωπικού, τα Workshops μετατράπηκαν στο πλέον κορυφαίο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, με τα σχόλια του κοινού να επικεντρώνονται στο επίπεδο των παρουσιάσεων.

Τα περίπτερα των εκθετών εστίαζαν σε πρακτική εφαρμογή λύσεων, ενώ υπήρξε απόλυτη εξειδίκευση στις προτάσεις που παρουσιάστηκαν για τους Ξενοδόχους.

Εκτός από το υψηλής αισθητικής design αλλά και τις ειδικές κατασκευές, τα περίπτερα του φετινού 100% Hotel Show εστίαζαν στην πρακτική εφαρμογή λύσεων για την καλύτερη κατανόηση από το κοινό της έκθεσης. Πολλά από τα περίπτερα προσομοίαζαν πραγματικούς χώρους ξενοδοχείων με προτάσεις υλικών, επίπλων αλλά και τεχνοτροπιών, ενώ πολλές ήταν και οι conceptual συμμετοχές που έδωσαν νέο χαρακτήρα στην έκθεση. Στα περίπτερα όμως έδωσαν το παρών τα high level στελέχη τής κάθε εταιρείας, φέρνοντας τον Ξενοδόχο πιο κοντά στη λύση αλλά και την εξασφάλιση καλύτερων συμφωνιών.

Το Masterclass της WebHotelier επεξήγησε την αλλαγή τού όρου Άμεσες Κρατήσεις, ενώ ανακοίνωσε σημαντικά νούμερα για τις Κρατήσεις στην Ελλάδα, που δείχνουν τη δυναμική των Meta Search καναλιών αλλά και των Direct B2B Συμφωνιών.

Η πέμπτη συνάντηση των Ξενοδόχων με τη WebHotelier στο 100% Hotel Show, εκτός του ότι ξεπέρασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, αποτέλεσε και την πιο ουσιαστική συνάντηση, αφού το κορυφαίο booking engine παρουσίασε σημαντικά στατιστικά σχετικά με τις κρατήσεις τη χρονιά που διανύουμε. Με τα Meta Search και το Direct B2B Contracting με ποιοτικούς Travel Agents να παρουσιάζουν νούμερα ρεκόρ, τα booking engines αποκτούν νέα διάσταση, η οποία αναλύθηκε εκτενώς για πρώτη φορά στο 100% Workshop Stage, φέρνοντας τους Ξενοδόχους που το παρακολούθησαν πιο κοντά στη νέα εποχή των online κρατήσεων.

Το ειδικό section Digital & Sales παρουσίασε νέες εξειδικευμένες εταιρείες, με τη διαχείριση και την αύξηση του Revenue να είναι στο επίκεντρο.

Η ειδική ενότητα με εταιρείες σχετικές με τις πωλήσεις και το digital marketing των ξενοδοχείων αποτέλεσε ένα από τα πλέον δυναμικά segments της έκθεσης, με τις σημαντικότερες εταιρείες να δηλώνουν το παρών. Εκτός όμως από τα κορυφαία booking engines και channel management συστήματα, φέτος για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν εταιρείες με κύριο focus στις πωλήσεις αλλά και το revenue management, που αποτελεί ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα για τους σύγχρονους ξενοδόχους. 

Τα 100% Hotel Design Awards εστίασαν στη συνολική παρουσίαση των shortlisted συμμετοχών αυξάνοντας την προβολή τους, ενώ τα έργα που διακρίθηκαν έλαβαν την καθολική αποδοχή του κοινού.

Με την τελετή απονομής να συγκεντρώνει 400 επιλεγμένους επισκέπτες και με νέα μορφή παρουσίασης, η φετινή βραδιά των 100% Hotel Design Awards εστίασε στην παρουσίαση του συνόλου των συμμετοχών, αφού το επίπεδο όλων των διαγωνιζομένων ήταν υψηλότερο από ποτέ. Η παρουσίαση από τη Φωτεινή Αριστακεσιάν, γνωστή You Tuber, έδωσε έναν ιδιαίτερα φρέσκο χαρακτήρα στη βραδιά, ενώ οι μεγάλοι νικητές χειροκροτήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά παραλαμβάνοντας τα ιδιαίτερου σχεδιασμού βραβεία.

Η Ημέρα Καριέρας τής Workathlon, που φιλοξενήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, φιλοξένησε πάνω από 1500 άτομα φέρνοντας την έκθεση σε επαφή με το έμψυχο δυναμικό των Ξενοδοχείων.

Η φιλοξενία της "Ημέρας Καριέρας της Workathlon" ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 1500 attendees επισκέφθηκαν το 100% Hotel Show και συνάντησαν τα 25+ Ξενοδοχεία που συμμετείχαν στο ξεχωριστό event. Η μείξη των ανθρώπων που διαμορφώνουν την εμπειρία στα ξενοδοχεία με τις "παραδοσιακά υψηλής ποιότητας επαφές της Δευτέρας" έδωσαν έναν ιδιαίτερο ρυθμό στην έκθεση, που ολοκλήρωσε την 7η διοργάνωσή της με τον καλύτερο τρόπο.

e027e8bb40fdd2e197a34a13d383a3dc.jpg
d66429f7ee9085f0cdb26cbe2ec42391.jpg
d8be983f2431b499c9f2692ee29f6baf.jpg
dace43712bd0abd448610f5c3b2f818e.jpg
84ff40c859ad8293a32064728578e914.jpg
68b7f6c534562bfe14211d689f049746.jpg
ad21384685815c287960bb4056498c01.jpg
3ef81c95e27600df512554abe22e39c0.jpg
806b1a797016bd580d89b5909bba55ee.jpg
25541f471615594607cb6c1b0173870a.jpg


Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media