{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens Main
Event
9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show   |  100% Hotel Show Online Team

Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show

Οι minimal δομές, οι σαφείς ξενοδοχειακές προτάσεις και ο ευκολότερος τρόπος συμμετοχής για τους εκθέτες θα είναι τα βασικά στοιχεία της αναβαθμισμένης έκδοσης του 100% Hotel Show στην Αθήνα τον Νοέμβριο, επιδιώκοντας μια πιο ουσιώδη εκθεσιακή εμπειρία.

Με τους επισκέπτες των εκθέσεων να αναζητούν μια πιο άμεση αλλά και ουσιώδη εμπειρία που θα τους επιτρέψει να εντοπίσουν εύκολα τις λύσεις που αναζητούν, το 100% Hotel Show αναδιαμορφώνει τη λογική των περιπτέρων του, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των λύσεων με έναν πιο σαφή αλλά παράλληλα αναβαθμισμένο τρόπο. Σε αυτή την κατεύθυνση, η διοργάνωση προβαίνει στη δημιουργία προκαθορισμένων concept συμμετοχής σε προσαρμοσμένες διαστάσεις ανάλογα με την ξενοδοχειακή λύση-πρόταση που προσφέρει η κάθε εταιρεία, προτείνοντας παράλληλα και την εφαρμογή του branding που θα την αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο στο premium κοινό της έκθεσης.

«Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε τις εταιρείες να συμμετέχουν χωρίς έντονες απαιτήσεις στον τομέα των logistics, ενώ παράλληλα απομυθοποιούμε τη σχέση επιπέδου εταιρείας-μεγέθους περιπτέρου, επιτρέποντας στην κάθε εταιρεία να επενδύσει το budget που επιθυμεί ανάλογα με το εύρος των προϊόντων ή λύσεων που θέλει να παρουσιάσει. Παράλληλα, όμως, η δημιουργία της νέας ενότητας “Trending Brands” στην είσοδο της έκθεσης, με πιο conceptual περίπτερα, θα δώσει την ευκαιρία στις εταιρείες που θέλουν να κάνουν μια πραγματικά δυναμική τοποθέτηση.»

----------------------------

Πριν διαβάσεις όμως το άρθρο: Θέλεις να συμμετέχεις ως εκθέτης στο 100% Hotel Show 2024 στην Αθήνα;

----------------------------

1.Έτοιμα περίπτερα που περιλαμβάνουν minimal design αλλά και branding

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες περιπτέρων περιλαμβάνουν τα έτοιμα formats περιπτέρων που υπάρχουν διαθέσιμα στις κατηγορίες Hotel Design, Hotel Operation, καθώς και στην κατηγορία Sales & Technology.

Τι θα δείτε στην ενότητα αυτή:

  • Premium: Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των περιπτέρων ειδικής κατασκευής (διαφορετικότητα, ανάδειξη εταιρικής ταυτότητας, δυνατότητα εντυπωσιακής παρουσίας) με αυτά των προκατασκευασμένων περιπτέρων (ελεγχόμενο κόστος, εξοικονόμηση χρόνου στη σχεδίαση, την προετοιμασία αλλά και την εγκατάσταση).
  • Smart: Μικρό αλλά ολοκληρωμένο περίπτερο, με υψηλού επιπέδου conceptual παρουσία.
  • Classic: Ολοκληρωμένη εκθεσιακή παρουσία, με αξιοπρεπές αισθητικό αποτέλεσμα και προσιτό κόστος.

Special Note: Οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορους τύπους περιπτέρων, προσαρμοσμένους στις ανάγκες τους, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή τους στην έκθεση και μειώνοντας το κόστος και τον χρόνο προετοιμασίας, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες πωλήσεις και συνεργασίες. 

d9718837f90af6707366183d05b37c9a.jpg
6728b85c76ae9949b70e5457357eb421.jpg
94c64ac6566d9939a84107b8523f4883.jpg


2.Συμμετοχή στην ενότητα Trending Brands με μεγαλύτερα περίπτερα και δυνατότητα ελεύθερης κατασκευής

Το 100% Hotel Show διατηρεί το εντυπωσιακό design που έχει εισαγάγει τα τελευταία 10 χρόνια στον κλάδο των ξενοδοχειακών εκθέσεων, με τη νέα ενότητα Trending Brands στην είσοδο της έκθεσης. Αυτή η ενότητα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα μείγμα εταιρειών από όλες τις κατηγορίες, με μεγαλύτερα και πιο conceptual περίπτερα, για τις εταιρείες που θέλουν να κάνουν μια δυναμική τοποθέτηση. Η ενότητα αυτή θα αποτελέσει παράλληλα και σημείο αναφοράς για δυναμικό λανσάρισμα νέων προϊόντων ή λύσεων, αλλά και νεοεισερχόμενων εταιρειών στη βιομηχανία των ξενοδοχείων.

Τι θα δείτε στην ενότητα αυτή:

  • Δημιουργικές προτάσεις από εταιρείες σε επίπεδο διαμόρφωσης ξενοδοχείων που προσομοιάζουν σε κανονικά ξενοδοχεία.
  • Εφαρμοσμένες τεχνολογίες και λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ξενοδόχου.
  • Special Concept περιπτέρων από κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία.

Special Note: Η ενότητα Trending Brands προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και λύσεις σε ένα ευρύ και premium κοινό, ενισχύοντας την προβολή τους και καθιερώνοντας τη θέση τους στην αγορά των ξενοδοχειακών λύσεων.

671a8ac2c0ca9bb79ea33c9f0d786b37.jpg
6b92b31444e2b1e86ea3c8f2a7cb6d7f.jpg


3.Παρουσίαση λύσεων και τεχνογνωσίας στο Workshop Stage του 100% Hotel Show αλλά και στο Seminar Room

Με τα workshops να αποτελούν έναν από τους πιο δυναμικούς τρόπους προβολής μιας εταιρείας, το 100% Hotel Show δημιουργεί περισσότερο «χώρο» με το στήσιμο της δεύτερης αίθουσας Seminar Room, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς των επισκεπτών της έκθεσης. Έτσι, ενώ θα διεξάγονται τα διαχρονικά workshops της έκθεσης με νέα trends, παράλληλα οι εταιρείες θα μπορούν να εκπαιδεύουν τους επισκέπτες πάνω στο προϊόν ή την υπηρεσία τους στο ειδικά διαμορφωμένο stage.

Έτσι οι εταιρείες μπορούν:

  • Να διακριθούν για την τεχνογνωσία τους, παρουσιάζοντας ένα εκπαιδευτικό workshop.
  • Να παρουσιάσουν ένα case study επιτυχίας, στο πλαίσιο ενός συναφούς με το αντικείμενό τους workshop.
  • Να ολοκληρώσουν ένα σεμινάριο ή να παρουσιάσουν ένα demo στο Seminar Room.

Special Note: Η δυνατότητα παρουσίασης σε workshops και σεμινάρια προσφέρει στις εταιρείες μια μοναδική ευκαιρία να προβάλουν την τεχνογνωσία τους και να εκπαιδεύσουν τους επισκέπτες σε πρακτικές και λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στις επιχειρήσεις τους.

0c343ea6f748e310f8950bddcd124baa.jpg

------------------------

Θέλεις να επισκεφθείς το 100% Hotel Show 2024 στην Αθήνα;

-----------------------

Το 100% Hotel Show φέρνει μια νέα εποχή στις εκθέσεις, με τις minimal δομές και τα σαφή ξενοδοχειακά concepts. Με τις νέες ενότητες και τα προκαθορισμένα concept περιπτέρων, οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους με απλότητα και αποτελεσματικότητα.

Αυτή η προσέγγιση διευκολύνει τη συμμετοχή, μειώνει το κόστος και τον χρόνο προετοιμασίας, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για προβολή και ανάπτυξη νέων συνεργασιών. Το 100% Hotel Show δεν είναι μόνο μια έκθεση, αλλά ένας κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στον χώρο της φιλοξενίας.

Με τα νέα workshops και τα εξειδικευμένα seminar rooms, οι εταιρείες μπορούν να παρουσιάσουν την τεχνογνωσία τους και να εκπαιδεύσουν το κοινό τους, δημιουργώντας δυναμικές και διαχρονικές συνεργασίες. Το 100% Hotel Show υπόσχεται να καθιερώσει νέες τάσεις και να ενισχύσει τη δυναμική τής ξενοδοχειακής αγοράς.


100% Hotel Show Online Team
100% Hotel Show | Το Premium Εκθεσιακό Γεγονός Για Ξενοδόχους & Επαγγελματίες Τουρισμού
Η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show συντονίζει, επιβλέπει και επικοινωνεί με όλους τους συντελεστές του πλέον ανατρεπτικού event για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media