{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

“Συναντιόμαστε Ξανά!”: Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show   |  100% Hotel Show Online Team

“Συναντιόμαστε Ξανά!”: Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει επίσημα τη διεξαγωγή του τον ερχόμενο Νοέμβριο, παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο διοργάνωσης Εκθέσεων με περισσότερη ασφάλεια αλλά και με έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Ξενοδοχειακής αγοράς.

Το 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ανακοινώνει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του: «Συναντιόμαστε Ξανά!». H Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό της μοντέλο, και επικεντρώνεται στην μετά Covid-19 εποχή, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες λύσεις και trends αναφορικά με το housekeeping, το design και τα online κανάλια διανομής.

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια των συμμετεχόντων, το φετινό 100% HotelShow σχεδιάζει την πραγματοποίησή του σε Upgraded Version,που βασίζεται στα Προκαθορισμένα Ραντεβού, την Ελεγχόμενη Προσέλευση και σε περισσότερους Ελεύθερους Χώρους για την αποφυγή συνωστισμού. Επιπλέον, προγραμματίζει την Παράλληλη Online Διοργάνωσή του για Απομακρυσμένη Συμμετοχή, παρέχοντας Virtual Booth σε όλους τους Εκθέτες. Στην ίδια λογική, έχει διαμορφωθεί και το formatτων Ξενοδοχειακών Workshops επιτρέποντας την εύκολη και άμεση διάδραση με τον ομιλητή, αλλά και την Online Παρακολούθησή τους.

Το ολοκληρωμένο πλάνο της Έκθεσης, αλλά κα ιπερισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Upgraded Version του 100% Hotel Show, θα ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβρη, ενώ η ομάδα της Διοργανώτριας Εταιρείας, Demand Fairs & Media, ήδη εργάζεται πυρετωδώς για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σύμφωνα με τα Παγκόσμια Υγειονομικά Πρωτόκολλα, διατηρώντας την αναβαθμισμένη εμπειρία της Έκθεσης.

 Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19 - 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ, για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την Έκθεση.

f67888893b5f240d71c12495532ccbc7.jpg


100% Hotel Show Online Team
100% Hotel Show | Το Premium Εκθεσιακό Γεγονός Για Ξενοδόχους & Επαγγελματίες Τουρισμού
Η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show συντονίζει, επιβλέπει και επικοινωνεί με όλους τους συντελεστές του πλέον ανατρεπτικού event για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media