{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Στις 16-19 Νοεμβρίου το επόμενο 100% Hotel Show, με πλήρως ανανεωμένη μορφή

Στις 16-19 Νοεμβρίου το επόμενο 100% Hotel Show, με πλήρως ανανεωμένη μορφή

Το 100% Hotel Show επανέρχεται δυναμικότερο από ποτέ, παρουσιάζοντας μια σειρά από καινοτόμες προτάσεις και εισάγοντας ουσιαστικές αλλαγές στη δομή του

Η δημοφιλέστερη έκθεση για ξενοδόχους, το 100% Hotel Show, θα διεξαχθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018 στο κλασικό της "σπίτι", το MEC Παιανίας, αλλάζοντας όμως για πρώτη φορά βασικά κομμάτια της δομής της και προσεγγίζοντας ακόμη περισσότερο τα πρότυπα των μεγάλων εκθέσεων του εξωτερικού.

Τι είναι όμως αυτό που αλλάζει;

Οι εκθέτες πλέον θα παρουσιάζουν νέα Concepts & Έτοιμες Προτάσεις και Εφαρμογές

cfbdd4eb7e9ba2a6e612aaccfce28e84.jpg

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, ειδική ομάδα της έκθεσης συνεργάζεται με τις συμμετέχουσες εταιρείες, διαμορφώνοντας πρωτότυπα concpets με στόχο την πιο άμεση αλλά και αποτελεσματική ενημέρωση των επισκεπτών. Τα περισσότερα περίπτερα θα φιλοξενούν έτοιμες προτάσεις, ενώ σε αρκετά από αυτά ο Ξενοδόχος θα μπορεί να βλέπει το προϊόν σε πραγματική εφαρμογή και να λαμβάνει μια πιο ουσιαστική απόφαση. Το κομμάτι, όμως, της έμπνευσης ενισχύεται με τα έτοιμα δωμάτια ξενοδοχείου, που αυτή τη χρονιά θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, μοιράζοντας χρήσιμες και απτές λύσεις που θα ενισχύσουν την ξενοδοχειακή ανάπτυξη.

Τα Ξενοδοχειακά Workshops θα φιλοξενούν πλέον και διεθνείς Designers & Hospitality Experts

ef437af847eec73f0b66441045e272c8.jpg

Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας των ξενοδοχειακών Workshops του 100% Hotel Show αλλά και του 100% Workshop Tour, η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει δυναμικά ονόματα του παγκόσμιου Ξενοδοχειακού και Αρχιτεκτονικού κλάδου, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το επιμορφωτικό τους περιεχόμενο. Οι θεματολογίες εξακολουθούν να αποφασίζονται κεντρικά από τη διοργάνωση σύμφωνα με τα τελευταία τουριστικά trends, ενώ από φέτος οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Θα υπάρχουν περισσότεροι επισκέπτες (Ξενοδόχοι και Αρχιτέκτονες) από χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής

f5bed803eecc9754987b151118e4dacb.jpg

Με τη συμμετοχή του 100% Hotel Show για άλλη μια φορά στις εκθέσεις WTM London και Hotel Show Dubai, η λίστα των πιθανών επισκεπτών στην έκθεση του Νοεμβρίου αυξάνει ολοένα και περισσότερο, ενώ το ενδιαφέρον ενισχύεται και από τις διεθνείς online καμπάνιες της έκθεσης. Τη διεθνή τοποθέτηση της έκθεσης βοηθάει και το κεντρικό της website, www.hoteslhow.gr, που ενισχύει πλέον το αγγλόφωνό του περιεχόμενο, που θα διανέμεται και μέσω του δυναμικού του Blog Section.

Η παρουσίαση των Ξενοδοχειακών Προτάσεων θα γίνεται πριν από την έκθεση, μέσα από το Blog & Product Directory της διοργάνωσης

edd0a52d60bd7008e11d4e8ba84e1133.jpg

Με το www.hoteslshow.gr  να συγκεντρώνει πλέον σημαντική επισκεψιμότητα όλο το χρόνο, εγκαινιάζονται δυναμικά δύο νέα sections: αυτό του Blog αλλά και του Product Directory. Το Blog θα είναι πιο ενεργό από ποτέ καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της έκθεσης, με παρουσιάσεις ξενοδοχειακών λύσεων, συνεντεύξεις ανθρώπων του τουρισμού αλλά και σχολιασμό από την ίδια του την ομάδα, αναπτύσσοντας συνεχή επαφή με το κοινό και προετοιμάζοντας την επίσκεψη στην έκθεση. Παράλληλα, το Product Directory θα αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για τους Ξενοδόχους και τους Αρχιτέκτονες, αφού θα μπορούν να βρίσκουν εύκολα προϊόντα και υπηρεσίες κυρίως από εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση, τις οποίες και θα μπορούν να επισκεφθούν σε δεύτερο χρόνο.

Το κοινό μπορεί ήδη να Εγγραφεί ως Επισκέπτης σε αυτό το link, αλλά και να εκτελέσει χρήσιμες διαδραστικές ενέργειες, όπως να "αποθηκεύσει" τους αγαπημένους του εκθέτες αλλά και να εγγραφεί στα ξενοδοχειακά workshops.

Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media