{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 ξεκινάει το πιο εντυπωσιακό 100% Hotel Show όλων των εποχών!

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 ξεκινάει το πιο εντυπωσιακό 100% Hotel Show όλων των εποχών!

Φτάνοντας αισίως στον έβδομό του χρόνο, το 100% Hotel Show ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή του διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 με 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, εξελίσσοντας τη βασική του δομή σε κάτι εντελώς νέο για τα Ελληνικά εκθεσιακά δεδομένα!

Το 100% Hotel Show, αποτελεί πλέον την κορυφαία έκθεση για Ξενοδόχους (ειδικά για καταλύματα μέσης και άνω κατηγορίας, boutique hotels, villas, κοκ) αλλά και για Νέες Επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Φτάνοντας τις 30.000 επισκέψεις στην προηγούμενή του διοργάνωση, και έχοντας ήδη στο ενεργητικό του 6 επιτυχημένες χρονιές με σταθερά ανοδική πορεία, το 100% Hotel Show διανύει φέτος την περίοδο μιας σημαντικής αλλαγής, που θα το μετατρέψει σε μία έκθεση όπου ο ξενοδόχος όχι μόνο θα μπορεί να βρει λύσεις για το ξενοδοχείο του, από Design μέχρι και Digital Marketing, αλλά θα καλύπτει και άλλα σημαντικά του ζητήματα, όπως λειτουργικές ανάγκες του καταλύματός του (π.χ. εύρεση προσωπικού), την πρακτική του επιμόρφωση σε βασικά θέματα, αλλά και την παρουσίαση νέων ιδεών που ενδέχεται να αυξήσουν τη ζήτηση από νέες αγορές.

Η σημασία της Ημερομηνίας του 100% Hotel Show

3f82f0cd41cb03c01f9566d82d7e9fe4.jpg

Ο Νοέμβριος αποτελεί τον ιδανικότερο μήνα για τον Ξενοδόχο για να οργανώσει την ερχόμενη χρονιά και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη του προϊόντος του. Το 100% Hotel Show επιλέγει το τρίτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, 15-18/11/2019, με στόχο να εξυπηρετήσει καλύτερα τους ξενοδόχους, καθώς για πολλούς θα έχει μόλις κλείσει η σεζόν, ενώ υπάρχει και ικανοποιητικό διάστημα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, που ξεκινάει η "ξενοδοχειακή περίοδος" διακοπών. Επίσης, το κομβικό σημείο της ημερομηνίας του 100% Hotel Show το διασυνδέει και με άλλες σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού, όπως η WTM London, βοηθώντας τόσο τους ξενοδόχους όσο και τις εταιρείες να οργανώσουν ένα "fair road trip", που θα δώσει τα καλύτερα εχέγγυα για το 2020.

Τι αλλάζει στο 100% Hotel Show 2019;

f9f47368c16839165a8f46b17359a9e7.jpg

Όπως κάθε θεσμός που σέβεται το κοινό που το ακολουθεί, έτσι και το 100% Hotel Show εξελίσσει την εμπειρία του σύμφωνα με τα παγκόσμια trends, αλλά κυρίως και μέσα από τα σχόλια των ίδιων του των επισκεπτών. Σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην Ελληνική Ξενοδοχειακή αγορά, το 100% Hotel Show παρουσιάζει μια ανανεωμένη εκθεσιακή δομή, με στόχο να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε βασικά σύγχρονα ερωτήματα των ξενοδόχων.

  • Έμφαση στο Hotel Decoration αλλά και στις ανανεωμένες προτάσεις Αρχιτεκτονικών και Κατασκευαστικών λύσεων
    Για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί το Hotel Decoration, το ολοκαίνουριο τμήμα της έκθεσης σχετικά με τη διακόσμηση του ξενοδοχείου, με μια προσεγμένη επιλογή εταιρειών που θα δώσουν έξυπνες λύσεις και προτάσεις. Καθώς το κομμάτι της ανακαίνισης είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντικό, και σε συνδυασμό με το Hotel Decoration, η ενότητα Architecture, Build & Materials αναμένεται να παρουσιάσει νέες λύσεις στο κομμάτι της αναδιαμόρφωσης χώρων, ενώ η ενότητα Επίπλων και Υφασμάτων υποδέχεται τον Housekeeping εξοπλισμό ως μια νέα πρόταση της έκθεσης. Με το 100% Hotel Show να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη γκάμα λύσεων για κατασκευή και ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, για πρώτη φορά φέτος θα στηθεί μια ειδική αίθουσα με καθαρά αρχιτεκτονικά workshops, αποτελώντας το σημείο αναφοράς για την ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική ανάπτυξη.
  • Τα Workshops βάζουν στο επίκεντρο σημαντικά ζητήματα με κύρια έμφαση στο άνοιγμα νέων αγορών για τα Ξενοδοχεία, αλλά και στη μείωση του operational κόστους
    Με το 2019 να αποτελεί μια αμφιλεγόμενη χρονιά σχετικά με τη δυναμική της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, το 100% Hotel Show θα αφιερώσει μεγάλο μέρος των Workshops του στο πώς τα ξενοδοχεία μπορούν να προσεγγίσουν νέες αγορές, που θα ενισχύσουν ποιοτικά τις πληρότητές τους, χωρίς να είναι εξαρτώμενα από ασφυκτικές συμφωνίες. Ταυτόχρονα, καθώς η διαχείριση του λειτουργικού κόστους σε σχέση με την οικονομική απόδοση ενός καταλύματος έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η διοργάνωση θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά workshops στην κατεύθυνση αυτή. Επίσης, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί αυτούσιο το πρόγραμμα του 100% Hotel Workshop Tour, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 1800 ξενοδόχοι και αρχιτέκτονες σε Ελλάδα και Κύπρο, το διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2019.
  • Οι εκθέτες μπαίνουν σε διαδικασία επιλογής ακόμη πιο εξατομικευμένων προτάσεων για τα ξενοδοχεία, με στόχο να προβάλουν τις πλέον καινούριες και καινοτόμες ιδέες τους, ενώ ενισχύονται συμμετοχές που αφορούν την εύρεση και την εκπαίδευση προσωπικού
    Οι ειδικές ενότητες του 100% Hotel Show, Digital & Sales, Γαστρονομία και Ευεξία, σημειώνουν τεράστια επιτυχία, αφού οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτές παρουσιάζουν αποκλειστικά και μόνο εξειδικευμένες λύσεις στο κοινό της έκθεσης. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται πλέον και οι υπόλοιποι εκθέτες, προσπαθώντας να προβάλουν τα πλέον χρήσιμα και εφαρμόσιμα προϊόντα και υπηρεσίες για τον Ξενοδοχειακό Κλάδο. Με αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα επίσκεψης του ξενοδόχου αυξάνεται ακόμα περισσότερο, ενώ οι εταιρείες έχουν καλύτερες προοπτικές για νέες συμφωνίες. Παράλληλα, μιας και η εύρεση και η εκπαίδευση προσωπικού αποτελεί μια από τις κομβικότερες ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου, θα ενισχυθούν συμμετοχές εταιρειών που δίνουν άμεση λύση στο θέμα αυτό, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν και σχετικές ιδιαίτερες δράσεις.

Save the Date: 15 με 18 Νοεμβρίου 2019!

9ac1f02554eaecca084d8dc95a4cdcce.jpg


Το κοινό μπορεί ήδη να προμηθευτεί το δωρεάν εισιτήριό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Επισκέπτη στο www.hotelshow.gr, όπου σύντομα θα αναρτηθεί και το πλήρες πρόγραμμα των Workshops καθώς και ο αναλυτικός κατάλογος εκθετών. Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατήστε εδώ, ή κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε σαν νέος χρήστης:


ee4d0c5b54952a4451ee27c5e6a4c995.jpg
Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media