{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Στην Κέρκυρα συνεχίζει το ταξίδι του το Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show!

Στην Κέρκυρα συνεχίζει το ταξίδι του το Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show!

Το 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά την Κέρκυρα, με σκοπό να εκπαιδεύσει το Ξενοδοχειακό κοινό σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής, της Εμπειρίας, των Νέων Αγορών αλλά και του Προσωπικού των Ξενοδοχείων.

Με ανανεωμένο format, το οποίο έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το 100% Hotel Workshop Tour αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το Σάββατο 22/2 στις 11:00 στο ξενοδοχείο Corfu Palace. Κατά τη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλής τεχνογνωσίας εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σχετικά με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Guest Experience, τις Νέες Αγορές και το Προσωπικό Ξενοδοχείου, τις οποίες θα συμπληρώσουν πραγματικά Case Studies από τις εταιρείες WebHotelier, Revival και Scent Plus αλλά και το πρόγραμμα Google Grow Greek Tourism Online. Ο συνδυασμός θεωρητικών μοντέλων και πρακτικών παραδειγμάτων του φετινού 100% Hotel Workshop Tour έλαβε στις δύο προηγούμενες στάσεις διθυραμβικές κριτικές, οι οποίες εξήραν τον επιμορφωτικό και αναβαθμισμένο χαρακτήρα του.

Με νέους ομιλητές, όπως τον Μιχάλη Κραουνάκη – Αρχιτέκτονα στους k-division, την Κατερίνα Πετροπούλου Hotel Sales Specialist στη Hotelising και τον Γεώργιο Λύρα από τη Workathlon, αλλά και με τον Ζένιο Ζένιου από το Destsetters να συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά με ένα νέο “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το Ξενοδοχειακό Experience Design, η δεύτερη εμφάνιση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα αποτελεί ένα πολυαναμενόμενο γεγονός. Τις ομιλίες θα συντονίζει, όπως κάθε χρόνο, ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία τού signature πλέον διαδραστικού κλίματος των Workshops.

Στον χώρο θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.


*Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν και το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πατώντας παρακάτω.

Εγγραφείτε στο Workshop της Κέρκυρας εδώ →


Oι Θεματολογίες και τα Timezones του 100% Hotel Workshop Tour 2020 – The Premium Edition είναι: 


11:00 - 11:15 

Workshop Opening

 

11:15 - 12:15 

Hotel Spaces vs Operation 

Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας. 

Ομιλητής: Mike Kraounakis by k-division


12:15 - 12:45 

WebHotelier - Παρουσίαση Case Study

Η WebHotelier παρουσιάζει τα νέα δεδομένα στον χώρο των άμεσων κρατήσεων αλλά και καινοτόμες λύσεις για ανάπτυξη B2B συμβολαίων και την διευκόλυνση του Operation των Κρατήσεων.

ΟμιλητήςAndreas Eftymiou by WebHotelier


13:00 - 13:15 

Revival - Παρουσίαση Case Study

Η Revival παρουσιάζει τον μετασχηματισμό των ξενοδοχείων όπως αυτός αποτυπώνεται στα μάτια των νέων ταξιδιωτών.

Ομιλητής: Michalis Niotis by Revival


13:15 - 14:15 

Hotel Experience Design

Hotel Experience Design: Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη, και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων. 

ΟμιλητήςZenios Zeniou by Destsetters


14:15 - 14:30 

Scent Plus - Παρουσίαση Case Study

Η Scent Plus παρουσιάζει τρόπους διαμόρφωσης ατμόσφαιρας μέσα από το Sensory Marketing χρησιμοποιώντας το άρωμα και τον ήχο.

Ομιλητής: Nancy Daskalou by Scent Plus


14:30 - 14:45   

Networking Break 


14:45 - 15:15 

Google - Grow Greek Tourism Online - Παρουσίαση Case Study 

Η Google παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις αναζητήσεων στη Kέρκυρα και τα Επτάνησα, αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τον Ελληνικό Τουρισμό, αναδεικνύοντας τις νέες ευκαιρίες για τα Ξενοδοχεία τής εκάστοτε περιοχής. Σε συνδυασμό με την επεξήγηση του τρόπου χρήσης δημοφιλών εργαλείων της Google, όπως τα Google Trends και το Keyword Planner, οι ξενοδόχοι που θα παρακολουθήσουν το advanced session θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν την πρακτική εφαρμογή τους στο στήσιμο της online στρατηγικής τού εκάστοτε καταλύματος, αλλά και την ανάπτυξη των άμεσων κρατήσεών τους.

Ομιλητής: Vasilis Polyzos


15:15 - 16:15

New Markets for Greek Hotels

Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.

ΟμιλητήςKaterina Petropoulou by Hotelising


16:30 - 18:00

Hotel Staff Hunting

Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.

Ομιλητές: by Workathlon


Δείτε όλα τα Workshops εδώ ➔

Κωνσταντίνος Κώτσος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας της εταιρείας Demand Fairs & Media. Ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας και οργάνωσης του 100% Hotel Show. Ασχολείται με θέματα τουρισμού, design, τέχνης, τεχνολογίας υλικών και ό,τι άλλο δίνει απαντήσεις στις απορίες του.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
    100% HOTEL WORKSHOP TOUR
  • {{date.text_gr}} | {{date.humandate}}
    {{date.start}} - {{date.end}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media