Το ξενοδοχείο Poseidon βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή του Παλαιού Φαλήρου, ένα από τα λίγα ξενοδοχεία που δεσπόζει στην παραλία λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο της πόλης, με θέα τον καταπληκτικό κόλπο του Αργοσαρωνικού. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό, τόσο για επαγγελματική διαμονή όσο και για διακοπές χαλάρωσης καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου.
Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα ανακαίνισης, προσφέρει 88 δωμάτια και 1 Σουίτα.
Ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν επαγγελματικές συναντήσεις και διακοπές στη θάλασσα σε μια τοποθεσία που είναι στην καρδιά της κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας.
Η πρόσβαση είναι εύκολη με τραμ, αλλά & αστικά λεωφορεία. Μπροστά από το ξενοδοχείο βρίσκεται η στάση λεωφορείου με κατεύθυνση από & προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους κατά την άφιξη & την αναχώρησή τους. Επίσης ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση τραμ με σύνδεση προς Βούλα, Νέο Φάληρο & Πλατεία Συντάγματος.
Ειδικές Τιμές για 100% Hotel Show:
Μονόκλινο δωμάτιο: 60 Euros
Δίκλινο δωμάτιο: 70 Euros
Contact & Reservation
Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο τ.κ. 17562
T: +30 210 98 72 000
F: +30 210 98 29 217
Ε:info@poseidonhotel.com.gr
