{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Πάνω από 30 Παρουσιάσεις Ξενοδοχειακών Λύσεων στην 100% Pre-Opening Week!​   |  Κωνσταντίνος Κώτσος

Πάνω από 30 Παρουσιάσεις Ξενοδοχειακών Λύσεων στην 100% Pre-Opening Week!​

Μια εβδομάδα πριν την Online Edition του 100% Hotel Show, οι εταιρείες/εκθέτες παρουσιάζουν ζωντανά τις λύσεις τους μέσω των social media της Έκθεσης, δίνοντας την ευκαιρία στους Ξενοδόχους να γνωρίσουν καινοτόμες ιδέες και να οργανώσουν τα ραντεβού τους, για την εβδομάδα των Online Συναντήσεων On Camera.

Από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και για πάνω από 10 ημέρες, οι εταιρείες που συμμετέχουν στο 100% Hotel Show | The Online Edition, θα παρουσιάσουν τις λύσεις τους μέσω ζωντανών συνδέσεων στο facebook, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο live event που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την έρευνα αγοράς για το 2021. Σκοπός της ενέργειας είναι να ενημερωθούν οι Ξενοδόχοι για νέες λύσεις και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους για την εβδομάδα  23-27 Νοεμβρίου, που θα είναι η εβδομάδα των Online συναντήσεων On Camera. 

Ξενοδόχοι, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά παρουσιάσεις ξενοδοχειακών λύσεων, μέσω της σελίδας του 100% Hotel Show στο Facebook, ενώ θα μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους μέσω σχολίων, καλύπτοντας πιθανές απορίες που έχουν σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, οι εταιρείες θα μιλήσουν και για νέες λύσεις που έχουν προκύψει λόγω του Covid-19, ενώ το κοινό θα ενημερωθεί και για το πώς θα λειτουργήσει η εβδομάδα των συναντήσεων μέσω Camera.

Οι Live Παρουσιάσεις Λύσεων ξεκινούν Παρασκευή 13 Νοεμβρίου με τα τρία Lives:

  • 11:30-12:00 - H υπεραξία του σύγχρονου design - Bobotis+Bobotis - Λουκάς Μπομπότης - Δήλωσε Συμμετοχή
  • 14:00-14:30 - Οι νέες τάσεις στην μελέτη σήμανσης ξενοδοχείων - bratti hotel signage - Ιωάννης Μπράτης - Δήλωσε Συμμετοχή
  • 16:00-16:30 - Τα νέα trends για τη κουρτίνα, την σκίαση και τα υφάσματα επίπλωσης - Delli Contract Textile - Ελένη Δελή - Δήλωσε Συμμετοχή

Το συνολικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, με ειδικό Newsletter σε όλο το κοινό.

Μετά το τέλος της περιόδου των Ζωντανών Παρουσιάσεων, από τις 23 Νοεμβρίου και για 5 ημέρες, οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες θα μπορούν να συναντήσουν,  One to One τους εκθέτες μέσω Camera, στο ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον  του 100% Hotel Show, με ένα μόνο Click.

Στο μεταξύ, το κοινό μπορεί ήδη να δει και να κλείσει ραντεβού με τους εκπροσώπους των εταιρειών, στο ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον του 100% Hotel Show, ή στη λίστα εκθετών.


Κωνσταντίνος Κώτσος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας της εταιρείας Demand Fairs & Media. Ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας και οργάνωσης του 100% Hotel Show. Ασχολείται με θέματα τουρισμού, design, τέχνης, τεχνολογίας υλικών και ό,τι άλλο δίνει απαντήσεις στις απορίες του.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media