{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Οι Στρατηγικές Συνεργασίες και οι Χορηγοί του 100% Hotel Show 2022 συνέβαλαν στην ιδιαίτερη ταυτότητα της φετινής Διοργάνωσης   |  Δάφνη Αντωνάκου

Οι Στρατηγικές Συνεργασίες και οι Χορηγοί του 100% Hotel Show 2022 συνέβαλαν στην ιδιαίτερη ταυτότητα της φετινής Διοργάνωσης

Το 100% Hotel Show 2022 χαρακτηρίστηκε από τη λάμψη που όφειλε να εκπέμπει ως επετειακή Διοργάνωση, αλλά και από νέα στοιχεία στο φορμάτ της Έκθεσης- και σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι Συνεργάτες και οι Χορηγοί που συμμετείχαν, αφήνοντας το στίγμα τους στο τελικό αποτέλεσμα.

Βασική και θεμελιώδη αρχή του 100% Hotel Show αποτελεί η πίστη στην ομαδική δουλειά, και ως εκ τούτου αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρεία Demand Fairs & Media, διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης, είναι ότι λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα ως ομάδα. Η φετινή, επετειακή Διοργάνωση του 100% Hotel Show δεν αποτέλεσε εξαίρεση σε αυτό, επιλογή που δικαιώθηκε από το απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Από αυτή την επετειακή Διοργάνωση του 100% Hotel Show, δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι σταθεροί Συνεργάτες της Έκθεσης, που έχουν συμβάλει ιδιαίτερα στην πορεία και την εξέλιξή της, όπως η Εταιρεία Στρατηγικής Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Projects Destsetters(που λειτουργεί συμβουλευτικά σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επικοινωνιακής και προϊοντικής στρατηγικής του θεσμού), ο Graphic Designer Βασίλης Παπαδάτος (προσδίδοντας σταθερά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο επικοινωνιακό υλικό της Διοργάνωσης) και η Hotelier Academy (που έχει συνδεθεί στενά με τα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά Ξενοδοχειακά Workshops του 100% Hotel Show).

Απολύτως κομβική, αλλά και πολυποίκιλη, ήταν η συμβολή της εταιρείας Revival Consulting Services, η οποία για δεύτερη φορά υποστήριξε το 100% Hotel Show ως Platinum Χορηγός. Η Revival συμμετείχε ενεργά στην Έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, παρουσιάζοντας την πλούσια γκάμα των υπηρεσιών που παρέχει στον Τομέα της Φιλοξενίας, ενώ, σε συνεργασία με την Alpha Bank, κατέγραψε δυναμική παρουσία στο Ειδικό Τμήμα 100% Hotel Development, στο πλαίσιο του οποίου προσέφερε ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένες συμβουλές στους Νέους Επενδυτές που επισκέφθηκαν την Έκθεση. Παράλληλα, εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν το Workshop με θέμα: “Νέες επενδύσεις: Ξενοδοχειακά χρηματοδοτικά προγράμματα & αναπτυξιακός νόμος”, που προσέφερε επίκαιρη και πρακτική πληροφόρηση στους Επενδυτές.

9b349b6936a30094d1c19652b658aff4.jpg
4b1dcb27eef7c8f07d9a6eee4fb0952d.jpg

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο νέος σχεδιασμός της Έκθεσης, που, όπως και τα νέα concept των περιπτέρων, έφερε την υπογραφή της εταιρείας Χρυσή Τομή και του Αρχιτέκτονα Μιχάλη Μπάκα. Ως στρατηγικός Συνεργάτης του 100% Hotel Show, η Χρυσή Τομή συμμετείχε για ακόμη μια φορά στη διαμόρφωση του συνολικού concept της Διοργάνωσης, ενώ φέτος σχεδίασε ένα νέο φορμάτ Εκθεσιακού Περιπτέρου, τα Smart Conceptual Booths, που, εκτός από την εντυπωσιακή συνεισφορά τους στη γενική εικόνα της Έκθεσης, προσέδωσαν και νέα κατεύθυνση στις συμμετοχές των Εκθετών, εστιάζοντας στην παρουσίαση Λύσεων και όχι απλά Εταιρειών, αλλά και εντυπωσιάζοντας με την αισθητική τους και τις εξαιρετικά ευέλικτες δυνατότητές τους.

0dc32ca23d4383ef8e6bb69736d385de.jpg

Για ακόμη μια φορά, το δικό της Storytelling κατέθεσε η Είσοδος της Έκθεσης, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία, εκτός από τον κλασικό, λειτουργικό ρόλο της. Τον σχεδιασμό της Εισόδου και της Reception ανέλαβαν οι Agarch Architects, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία της Επαναχρησιμοποίησης Υλικών, καθώς και στον ρόλο του φωτός για την ανανέωση ενός χώρου. Σχεδίασαν μια Είσοδο με θεατρικότητα και περιμετρική κίνηση, δημιουργώντας ένα ζωντανό σκηνικό εναλλαγών για τον επισκέπτη- κάτι στο οποίο συνέβαλαν τα σενάρια φωτισμού που προσέδιδαν εναλλασσόμενα χρώματα στην κουρτίνα που περιέτρεχε όλο τον χώρο. Φυσικά, στο τόσο μοναδικό αποτέλεσμα, συνέβαλε η εταιρεία Blue Cycle με τα Έπιπλα από Ανακυκλωμένο Πλαστικό, το οποίο προέρχεται από αλιευτικά και ναυτιλιακά απορρίμματα και είναι 100% Ανακυκλώσιμο, η Sarlas Contract που χορήγησε την Κουρτίνα, η Electron SA που φρόντισε για τη δημιουργία των διαφορετικών σεναρίων φωτισμού, καθώς και η Interplants που στόλισε την Είσοδο, αλλά και ολόκληρο τον χώρο της Έκθεσης, με όμορφα και ιδιαίτερα φυτά.

4a6769735d2c88c63ed86d4983fa3428.jpg

Το φετινό 100% Hotel Show προσέγγισε πολύ δυναμικά τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Τέχνη και το Design στη δημιουργία μοναδικών Ξενοδοχειακών Χώρων, φιλοξενώντας την Art & Design Gallery, βασικό μέρος της οποίας αποτέλεσε η θεματική Έκθεση Club Vacay. Την επιμέλεια της ξεχωριστής αυτής Έκθεσης ανέλαβε το creative studio Greece is for Loversκαι το exhibition design η Ioanna Founti από το Metamo Interior Studio. Η Art & Design Gallery, που δημιουργήθηκε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Design Society, αποτέλεσε ένα διακριτό τμήμα Έκθεσης-μέσα στην Έκθεση, που όμως ενσωματωνόταν αρμονικά στο σύνολο χάρη στον μοναδικό της σχεδιασμό, ο οποίος περιελάμβανε τον ιδιαίτερο φωτισμό από τη Lighting designer Sandrina Vaxevanelli και την εταιρεία Electron SA, καθώς και εντυπωσιακές κουρτίνες από την εταιρεία Sarlas Contract.

1477e508f4ee215ef85e92b12c153b03.jpg
25f7c904b3114b9b133eafff2ae28531.jpg

Βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της Έκθεσης 100% Hotel Show αποτελούν τα 100% Hotel Design Awards και τα 100% Hotel Workshops, για τις ανάγκες των οποίων δημιουργήθηκε ένα πολύ εντυπωσιακό stage που αναβάθμισε και εμπλούτισε αισθητικά αυτές τις παράλληλες δράσεις της Έκθεσης. Τα χαρακτηριστικά φωτιστικά Théros με το ψάθινο καπέλο σε σχεδιασμό του Αριστοτέλη Μπαράκου (Studio Aristotelis Barakos), αλλά και τα έπιπλα της Συλλογής Bonbon, που σχεδίασε επίσης ο Αριστοτέλης Μπαράκος και κατασκεύασε ο Γιάννης Γκουσδοβάς (Gousdovas Upholstery workshop), απογείωσαν αισθητικά το φετινό stage και συνέβαλαν στο συνολικό upgrade που χαρακτήρισε τη φετινή Διοργάνωση.

1a0c005c435e9eb9ff32619465dc826f.jpg


878427c6f822285ff4637c8c42dff61f.jpg

Τέλος, σημείο αναφοράς της Έκθεσης 100% Hotel Show αποτελεί το κεντρικό Lounge, που κάθε χρόνο αποκτά μια διαφορετική -αλλά πάντα ιδιαίτερη- αισθητική, με μοναδική ταυτότητα και δυναμική παρουσία στον χώρο της Έκθεσης. Φέτος, το ξεχωριστό αποτέλεσμα έφερε την υπογραφή της εταιρείας Coco-mat, η οποία επιμελήθηκε τον σχεδιασμό και προσέφερε τα ιδιαίτερα, design έπιπλα. Ο χώρος του Lounge αποτελεί “παραδοσιακά” μια ευκαιρία για επικοινωνία και socializing μεταξύ των επισκεπτών της Έκθεσης, ενώ παράλληλα μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική γεύση του καφέ της εταιρείας Τaf, που για ακόμη μια χρονιά στήριξε τη Διοργάνωση ως coffee sponsor.

ea702afd3a418cc8abf745965f3885c7.jpg
Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media