{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Οι πωλήσεις των ξενοδοχείων στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show, το Νοέμβριο στο MEC Παιανίας

Οι πωλήσεις των ξενοδοχείων στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show, το Νοέμβριο στο MEC Παιανίας

Το νέο section "Digital & Sales" του 100% Hotel Show, φιλοξενεί ακόμη περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την αύξηση των ξενοδοχειακών πωλήσεων, τόσο από νέες κρατήσεις όσο και από την ενίσχυση των εσωτερικών πωλήσεων.

Καθώς οι πωλήσεις των ξενοδοχείων αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλούνται να λύσουν οι σύγχρονοι ξενοδόχοι, το 100% Hotel Show αναπτύσσει το νέο section "Digital & Sales", φιλοξενώντας εταιρείες που δίνουν λύσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Το νέο αυτό κομμάτι της έκθεσης αποτελεί εξέλιξη του Digital Section που είχε παρουσιαστεί στις προηγούμενες διοργανώσεις, αφού συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερα εξειδικευμένα brands που βοηθούν άμεσα ή έμμεσα τις πωλήσεις.

Στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκονται, ασφαλώς, τα booking engines των ξενοδοχείων, με τα οποία οι ξενοδόχοι επιτυγχάνουν αύξηση του συνολικού τους revenue, μέσω των άμεσων κρατήσεων. Μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στον τομέα αυτό, η WebHotelier, πρωταγωνιστεί στο φετινό "Digital & Sales" section, με μια παρουσία που στόχο θα έχει να δώσει πρακτικές κατευθύνσεις στους ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν. Η συμμετοχή της WebHotelier στο 100% Hotel Show θα ολοκληρωθεί με τη δυναμική παρουσία της εταιρείας στο Workshop Stage του 100% Hotel Show. Περισσότερα για τη θεματολογία που θα αναπτυχθεί, η οποία θα αφορά τόσο Ξενοδόχους όσο και Villa Owners, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Από ένα, όμως, ολοκληρωμένο section πωλήσεων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εταιρείες που ενισχύουν τις εσωτερικές πωλήσεις των ξενοδοχείων — όπως, για παράδειγμα τις πωλήσεις των εστιατορίων, που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για κάθε κατάλυμα. Η εταιρεία Butterfly Stories συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση, δίνοντας συμβουλευτική σχετικά με το πώς μπορούν οι ξενοδόχοι να αυξήσουν τις πωλήσεις των εστιατορίων τους και να ενισχύσουν τη συνολική τους κερδοφορία. Στην ίδια κατεύθυνση, ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται και η συμμετοχή εταιρειών management, όπως η HIP Hospitality και η KIHLI, οι οποίες θα παρουσιάσουν λύσεις εξοικονόμησης μέσω σωστής διοίκησης και οργάνωσης.

Τέλος, καθώς το δυναμικό branding παίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις των ξενοδοχείων, εταιρείες όπως η Mosaik θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, ενώ το Destsetters θα λανσάρει για πρώτη φορά την υπηρεσία του Strategic Hotel Concept Development, που δημιουργεί ανταγωνιστικά ξενοδοχεία εκ προδιαγραφής.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018, στο MEC Παιανίας.

Εγγράψου ως επισκέπτης εδώ, και οργάνωσε την επίσκεψή σου κλείνοντας ραντεβού με τους εκθέτες!

Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media