{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Ο Δημήτρης Αντωνάκος, διοργανωτής του 100% Hotel Show, μιλά στο περιοδικό Casaviva για την 6η διοργάνωση της έκθεσης και την εξέλιξη του θεσμού.

Casaviva Greece,
Ο Δημήτρης Αντωνάκος, διοργανωτής του 100% Hotel Show, μιλά στο περιοδικό Casaviva για την 6η διοργάνωση της έκθεσης και την εξέλιξη του θεσμού.

Η φετινή έκθεση 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε καταγράφοντας τόσο έναν εντυπωσιακό αριθμό επισκεπτών, όσο και μια μεγάλη αύξηση εκθετών. Μετά από 6 διοργανώσεις η έκθεση έχει πλέον καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού ξενοδόχων και αρχιτεκτόνων από ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο. Ο Δημήτρης Αντωνάκος, CEO της Demand Fairs & Media που διοργανώνει την έκθεση, εξηγεί το πώς.

Πως κατάφερε η έκθεση να αποτελεί το premium event για τους ξενοδόχους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Εστιάσαμε σε πραγματικές ανάγκες των ξενοδόχων και σε ξεκάθαρες προτάσεις λύσεων. Δεν μας ενδιέφερε η ποσότητα αλλά η ποιότητα αυτών που προτείνουμε, είτε πρόκειται για εκθέτες είτε για ομιλητές στα workshops. Για να επιτευχθεί αυτό, ακολουθείται μια διαδικασία ποιοτικής αξιολόγησης, τόσο των λύσεων που θα παρουσιαστούν, όσο και αυτού καθαυτού του τρόπου παρουσίασης.


Μετά από 6 διοργανώσεις έχει αλλάξει η μορφή της έκθεσης;

Τα βασικά χαρακτηριστικά έχουν διατηρηθεί, αλλά εξελίσσονται σύμφωνα με την αγορά και τις διαμορφούμενες ανάγκες της. Κάθε χρόνο προσθέτουμε νέες ενότητες- παραδείγματος χάριν, φέτος εντάξαμε για πρώτη φορά τα sections "Food & Serve” και "Wellness & Housekeeping”, ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν και άλλα.


Πόσοι επισκέπτες πέρασαν από τη φετινή έκθεση; Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά;

Οι επισκέψεις ξεπέρασαν τις 30.000 με αύξηση 21,8% από την περσινή χρονιά. Είναι χαρά μας ότι πλέον επισκέπτονται την έκθεση επαγγελματίες από όλο το φάσμα του ξενοδοχειακού και αρχιτεκτονικού κλάδου.


Περισσότεροι ξενοδόχοι ή αρχιτέκτονες;

Τα ποσοστά έχουν σταθεροποιηθεί στις τελευταίες διοργανώσεις: κατά προσέγγιση, το 50% των επισκεπτών μας είναι επιχειρηματίες και στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, ενώ το 20% είναι αρχιτέκτονες, designers, κατασκευαστές. Όπως βλέπετε οι αρχιτέκτονες αποτελούν σημαντικό κομμάτι των επισκεπτών μας, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε η έκθεση από την οποία "γεννιούνται” τα περισσότερα νέα καταλύματα. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, αυτό για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών μας.


Ποιος είναι ο αριθμός των εκθετών και από ποιες κατηγορίες;

Οι εκθέτες μας ξεπέρασαν φέτος τους 200, από διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες- από λύσεις μελέτης-κατασκευής μέχρι και marketing. Σημασία όμως έχει και η ποιότητά τους, αφού μιλάμε για επιλεγμένες εταιρείες που προσφέρουν πραγματικές λύσεις.


100% Hotel Show, η ετήσια συνάντηση ξενοδόχων και αρχιτεκτόνων


Γιατί επιλέξατε να διοργανώσετε παράλληλα τα Hotel Design Awards;

Το ξενοδοχειακό design είναι κάτι που μας αφορά, καθώς όπως είπαμε και παραπάνω οι αρχιτέκτονες αποτελούν σημαντικό κομμάτι των επισκεπτών μας. Εκτός αυτού όμως, το design καθορίζει και σε μεγάλο βαθμό το ξενοδοχειακό μας προϊόν άρα και την πορεία του τουρισμού.


Και ποια τα σχέδια σας για το 100% Hotel Show 2019;

Το 2019 θα είναι η χρονιά που η έκθεση θα αποκαλύψει την πλήρη της διάσταση, αφού θα αποτελέσει το σημαντικότερο εκθεσιακό event με καινοτομία και νέες τάσεις για ξενοδόχους και αρχιτέκτονες. Αν και δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, κρατήστε ότι στα workshops αναμένονται σημαντικά ονόματα που καθορίζουν τις διεθνείς ξενοδοχειακές τάσεις αλλά και ένα πλήρως αναβαθμισμένο section σχετικά με την αρχιτεκτονική των ξενοδοχείων και το interior design.


Πηγή: Casaviva Greece


Casaviva Greece
Αρχιτεκτονικές Εκδόσεις
Design, Architecture, Decoration
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media