{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Ο απολογισμός του 100% Hotel Show 2016   |  Νίκος Σ. Μοράντης

Ο απολογισμός του 100% Hotel Show 2016

Το τέταρτο 100% Hotel Show, η δυναμικότερα ανερχόμενη έκθεση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016.

Με θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητας που αγγίζει το 80%(σε σύγκριση με την περσινή χρονιά), οι συνολικές επισκέψεις ξεπέρασαν τις 18.000 (κυρίως από ιδιοκτήτες καταλυμάτων όλων των κατηγοριών), διατηρώντας πάντα το premium προφίλ του θεσμού, αφού η ροή ήταν ελεγχόμενη, χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός και μαζικότητα. 


Οι εντυπωσιακές κατασκευές περιπτέρων αποτέλεσαν ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης των επισκεπτών, οι οποίοι συμμετείχαν δυναμικά στην ψηφοφορία του διαγωνισμού "Καλύτερου περιπτέρου", μέσω της οποίας η συμμετοχή της εταιρείας Bagno y Bagno αναδείχθηκε ως το εντυπωσιακότερο περίπτερο της έκθεσης. Τη σημασία της έκθεσης για το χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, επιβεβαίωσε επίσης η προσέλευση καταξιωμένων Αρχιτεκτονικών γραφείων και Τεχνικών εταιρειών.

Μια από τις σημαντικότερες διαπιστώσεις του θεσμού, ήταν η έντονη επενδυτική διάθεση από ξενοδόχους κάθε κατηγορίας, γεγονός που καταγράφηκε στις συναντήσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, που ξεπέρασαν τις 30.000. Το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, επισφραγίστηκε επίσης από την παρουσία υψηλής ποιότητας επαγγελματιών, τόσο από την πλευρά των ξενοδόχων (οι οποίοι ήταν συνήθως ιδιοκτήτες ή διοικητικά στελέχη), όσο και από την πλευρά των εκθετών, οι οποίοι συμμετείχαν με τα υψηλόβαθμα στελέχη τους για τη διευκόλυνση των επαφών και των συμφωνιών.



Η σημασία των 100% Hotel Design Awards

SvKZNTpx.jpg
Τα Hotel Design Awards, αποτέλεσαν το πρώτο παράλληλο event της διοργάνωσης, με περισσότερους από 200 εκλεκτούς καλεσμένους να παρακολουθούν την τελετή απονομής. Ο διοργανωτής της έκθεσης, κος Δημήτρης Αντωνάκος, αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο που διαδραματίζει ο θεσμός στην ανάδειξη του Ελληνικού Design σε συγκριτικό πλεονέκτημα του τουρισμού, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των πωλήσεων των Ελληνικών ξενοδοχείων, αλλά και στην ενίσχυση της Ελλάδας ως προορισμού.

Οι νικητές των Hotel Design Awards, είναι:

Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης
COCOMAT HOTEL ATHENS - Elastic Architects

Καλύτερο Ξενοδοχείο Διακοπών
CASA COOK HOTEL RHODES- Architect: Vana Pernari Creative Director: Lambs & Lions

Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο
CASA COOK HOTEL RHODES - Architect: Vana Pernari Creative Director: Lambs & Lions

Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception
DOMES NORUZ - Schema4 architects

Καλύτερο Spa
DOMES NORUZ - Schema4 architects

Καλύτερο All-Day Restaurant
CASA COOK HOTEL RHODES - Architect: Vana Pernari Creative Director: Lambs & Lions

Καλύτερο Hotel Lighting
COCOMAT HOTEL KOLONAKI - L+DG thomas gravanis lighting architects

Καλύτερο Landscape
MELANOPETRA BOUTIQUE HOTEL - Άννα Αποστόλου

Ειδικό βραβείο κριτικής επιτροπής για τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία
CASA COOK HOTEL RHODES - Architect: Vana Pernari Creative Director: Lambs & Lions

Ειδικό βραβείο για μη υλοποιημένο έργο
INFINITY HOTEL - Mold Architects & Golden Land Goutos

Ειδικό βραβείο κοινού
KENSHŌ BOUTIQUE HOTEL & SUITES - Kenshō Boutique Hotel & Suites

 

Το μοντέρνο VIP Opening Party
cv8ZxEDS.jpg
Μετά την απονομή των Hotel Design Awards ακολούθησε το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της διοργάνωσης, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 1000 άτομα, μετατρέποντας την έκθεση σε μια πραγματική γιορτή του τουρισμού. Με κεντρικό χορηγό την εταιρεία Νoisis, το lounge του 100% Hotel Show μεταμορφώθηκε σε έναν διαδραστικό χώρο προσωπικών συναντήσεων, υπό τη συνοδεία των Cocktails της Caipi One, καθώς και του εκλεκτού buffet της εταιρείας Degustation, λανσάροντας έναν νέο τύπο εγκαινίων, με βασικό χαρακτηριστικό του τις νέες ευκαιρίες για Networking. 



Η μεγάλη συμμετοχή στα Hotelier Workshops
35tk8Tva.jpg
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος των Workshops, με την υποστήριξη της εταιρείας XENEX, αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της έκθεσης, προσελκύοντας περισσότερες από 2000 συμμετοχές για τα 8 Workshops που διοργάνωσαν οι εταιρείες Web Hotelier, Google, Trivago, Handsfree Hotelier, Destsetters, archisearch.gr & EcoWeek, Blue Villas και Aqua Vista Hotels. Οι παρουσιάσεις απέσπασαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το κοινό που τις παρακολούθησε, αφού έδωσαν την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου να έρθουν σε επαφή με τις νέες τάσεις της ξενοδοχειακής αγοράς, αλλά και να διερευνήσουν σημαντικά ξενοδοχειακά εργαλεία.



Τα σχόλια των εκθετών και των επισκεπτών
C0XnLB2E.jpg
Σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη διοργάνωση αποτελούν τα σχόλια των εκθετών και των επισκεπτών, που επιβεβαιώνουν τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και γεμίζουν παράλληλα με ευθύνη τους διοργανωτές, έτσι ώστε να διατηρηθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο το υψηλό επίπεδο του θεσμού. Οι ξενοδόχοι, επεσήμαναν τη σημασία μίας τόσο εξειδικευμένης έκθεσης που στόχο έχει να παρουσιάσει λύσεις σε όλα τα επίπεδα αναγκών ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα Key accounts των εταιρειών και επιτυγχάνοντας επικερδείς συμφωνίες. Οι εκθέτες, εκτός από την ποσοτική αύξηση του κοινού, διαπίστωσαν τις ενισχυμένες ευκαιρίες να γνωρίσουν νέα accounts και να συνομιλήσουν άμεσα με τους decision makers.

 

Το επόμενο 100% Hotel Show: 17-20 Νοεμβρίου, 2017

Η ομάδα του 100% Hotel Show, ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της έκθεσης, αλλά και τους επισκέπτες και εκθέτες που συμμετείχαν, και ανανεώνει το ραντεβού για το 100% Hotel Show 2017, το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, υποσχόμενο μια ακόμα περισσότερο αναβαθμισμένη εκθεσιακή εμπειρία.


Full Video Report
 
MsYNvV5w.jpg


Photo Report

Jhq6YDv1.jpg
uDInTLRm.jpg
dWtVrcaj.jpg
kLwFN3ty.jpg
8Rqh0cA4.jpg
L3qpOvue.jpg
ZUvuqkh8.jpg
2wC1oET7.jpg
5YKjkPpl.jpg
gD2dTl3W.jpg
Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media