{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Ο Αναπτυξιακός Νόμος για νέα ή υπό ανακαίνιση ξενοδοχεία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της φετινής Διοργάνωσης του 100% Hotel Show   |  Δάφνη Αντωνάκου

Ο Αναπτυξιακός Νόμος για νέα ή υπό ανακαίνιση ξενοδοχεία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της φετινής Διοργάνωσης του 100% Hotel Show

Η Έκθεση που παραδοσιακά αποτελεί την επιλογή των Επενδυτών κάθε κλίμακας, φέτος, εκτός από ιδέες και λύσεις σε επίπεδο Σχεδίασης και Κατασκευής, προσφέρει και πλούσια ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές για Νέες Επενδύσεις.

Το 100% Hotel Show, κάθε χρόνο, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις Νέες Επενδύσεις στον κλάδο του Τουρισμού, είτε αυτές αφορούν τη δημιουργία καινούριων Ξενοδοχειακών Μονάδων είτε την ανακαίνιση προϋπαρχουσών. Αρχιτέκτονες, Designers, Μελετητές, Κατασκευαστές και Σύμβουλοι συμμετέχουν δυναμικά σε κάθε Διοργάνωση, με στόχο την ενίσχυση των Επενδυτών κάθε κλίμακας, που παραδοσιακά επιλέγουν να επισκεφθούν την έκθεση 100% Hotel Show, και την παροχή επίκαιρης πληροφόρησης αλλά και συνεργασίας.

e37aaf10960792709c217dda97cf357b.jpg

Φέτος, στον απόηχο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης τουριστικής σεζόν και εν αναμονή της επόμενης που προβλέπεται να είναι εξίσου δυναμική, η επενδυτική δραστηριότητα στον Τουριστικό κλάδο είναι ιδιαίτερα έντονη, και σε αυτό συμβάλλει φυσικά και ο Αναπτυξιακός Νόμος που προωθεί την επιχειρηματικότητα στον τομέα του τουρισμού, ενισχύοντας τη δημιουργία και την ανακαίνιση καταλυμάτων. Το 100% Hotel Show δεν θα μπορούσε να μην τοποθετήσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής, την παροχή ενημέρωσης και υποστήριξης σε επιχειρηματίες που διαθέτουν ή επιθυμούν να ιδρύσουν μια Ξενοδοχειακή Μονάδα.


Εξειδικευμένες εταιρείες ενημερώνουν για τα διαθέσιμα ή τα αναμενόμενα χρηματοδοτικά εργαλεία

Στο πρώτο μέρος της Έκθεσης, στο section “Architecture-Build-Materials”, αναπτύσσεται φέτος ο Ειδικός Τομέας “100% Hotel Development”, που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και προσφέρει λύσεις σχετικά με νέες Επενδύσεις, από τη Χρηματοδότηση και τον Προγραμματισμό, μέχρι την Αρχιτεκτονική Σχεδίαση και την Υλοποίηση της Επένδυσης.

Στον Ειδικό Τομέα “100% Hotel Development”, οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη δημιουργία ή την ανακαίνιση μιας Μονάδας Φιλοξενίας, μπορούν να συναντήσουν:

  • Εξειδικευμένους επαγγελματίες που παρέχουν Συμβουλευτική Τραπεζική και Τεχνική Υποστήριξη σε κάθε στάδιο των επενδύσεων, και βοηθούν καθοριστικά στην επιλογή του πλέον κατάλληλου αναπτυξιακού χρηματοδοτικού εργαλείου, ανάλογα με το επενδυτικό σχέδιο και τις προσδοκίες του επενδυτή.      
  • Έμπειρους Συμβούλους που θα τους παρέχουν πληροφόρηση για τις διαθέσιμες επιλογές Χρηματοδότησης, είτε αυτές εντάσσονται στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, είτε αφορούν Προγράμματα Χρηματοδότησης που αναμένονται, ενώ παράλληλα μπορούν να αναλάβουν την οργάνωση και υποβολή ενός επιτυχημένου φακέλου για ένταξη στο κατάλληλο πρόγραμμα.
  • Καταξιωμένους Επαγγελματίες από τον χώρο του Real Estate, που μπορούν να συμβάλουν στην εύρεση του αντικειμένου της επένδυσης, δηλαδή του καταλληλότερου -ανά περίπτωση- κτιρίου ή οικοπέδου.
  •  Όλο το φάσμα των συνεργατών για μια επιτυχημένη υλοποίηση της επένδυσης: Hotel Concept Makers, Μελετητικά Γραφεία, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Εταιρείες με καινοτόμα Υλικά Δόμησης κοκ.


Δείτε τη Λίστα Εκθετών και κλείστε ραντεβού με τους Εκθέτες που σας ενδιαφέρουν


Ένα Workshop αφιερωμένο στον Αναπτυξιακό Νόμο και τα Ξενοδοχειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα

8cfb6a625829a3243382c9569e05790c.jpg

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show, θα παρουσιαστεί από στελέχη της εταιρείας Revival το workshop με θέμα: "Νέες επενδύσεις: Ξενοδοχειακά χρηματοδοτικά προγράμματα & αναπτυξιακός νόμος".

Στο workshop αυτό, πέραν των προγραμμάτων χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης, θα αναλυθούν και τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένονται, με στόχο να επεξηγηθούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και να δοθούν κατευθύνσεις για έναν επιτυχημένο φάκελο.


Δείτε το Πρόγραμμα των Workshops και δηλώστε συμμετοχή στα Workshops που σας ενδιαφέρουν


Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media