{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

New Cult: Τα πιο MUST προϊόντα του φετινού καλοκαιριού για Ενίσχυση των Πωλήσεων των Ξενοδοχείων!   |  Κωνσταντίνος Κώτσος

New Cult: Τα πιο MUST προϊόντα του φετινού καλοκαιριού για Ενίσχυση των Πωλήσεων των Ξενοδοχείων!

Είναι δεδομένο πως, για λόγους υγειονομικής ασφάλειας, οι τουρίστες φέτος θα προτιμήσουν να περάσουν περισσότερο χρόνο εντός των ξενοδοχείων τους, περιορίζοντας τις περιηγήσεις σε πολυσύχναστους χώρους. Αυτή η νέα πραγματικότητα δίνει την ευκαιρία στα ξενοδοχεία, να στοχεύσουν σε Ενίσχυση των Πωλήσεών τους από τους ήδη πελάτες τους- ένας σημαντικός τομέας για να το επιτύχουν αυτό, είναι η αντίστοιχη ενίσχυση των Boutique τους με ιδιαίτερα προϊόντα

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις τη φετινή σεζόν: μια (και ίσως η πιο σημαντική) από αυτές, είναι οι μειωμένες πληρότητες (άρα, και τα μειωμένα έσοδα) σε σχέση με το 2019. Μια λύση γι’ αυτό, είναι να στοχεύσουν στρατηγικά σε αυτό που ονομάζεται Ενίσχυση Εσωτερικών Πωλήσεων, τη δυνατότητα δηλαδή, να δημιουργούν νέες πηγές εσόδων από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες-φιλοξενούμενούς τους, πουλώντας τους επιπρόσθετα προϊόντα και υπηρεσίες. Η στόχευση σε Ενίσχυση των Εσωτερικών Πωλήσεων αποτελεί, ούτως ή άλλως, μια ανερχόμενη τα τελευταία χρόνια τάση στη νέα εποχή τού ξενοδοχειακού marketing- απλά, όπως ισχύει και με άλλα παρόμοια ζητήματα, επιταχύνεται λόγω των σημερινών συνθηκών. 

Από την άλλη, η περσινή εμπειρία έδειξε ότι οι φιλοξενούμενοι προτιμούν να περνούν περισσότερο χρόνο εντός των (περισσότερο ασφαλών λόγω πρωτοκόλλων) χώρων των ξενοδοχείων που διαμένουν, περιορίζοντας αισθητά τις (μη οργανωμένες) περιηγήσεις- ιδιαίτερα σε χώρους που προσελκύουν πολύ κόσμο. Όμως, εξακολουθεί να υφίσταται η ανάγκη τους να χαλαρώσουν, να καταναλώσουν και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με αναμνηστικά από τις διακοπές τους, ή με δώρα για τους φίλους τους.

Η συμβολή τής Boutique του Ξενοδοχείου στην Ενίσχυση των Εσωτερικών Πωλήσεων

Οι νέες πραγματικότητες όπως περιγράφηκαν παραπάνω, δίνουν πλέον έναν αναβαθμισμένο ρόλο σε τμήματα των ξενοδοχείων, όπως είναι οι Boutique τους. 

Η εταιρεία New Cult, με σταθερή θέση και συνεχή ανάπτυξη στην εγχώρια μόδα για 30 χρόνια, προσαρμόζει στα νέα δεδομένα τις λύσεις που προσφέρει στους Ξενοδόχους, προκειμένου, αφ’ ενός να προσφέρουν μια συνολική, premium εμπειρία στους φιλοξενουμένους τους και αφ’ ετέρου να αυξήσουν τα έσοδά τους, με έναν, απ’ όλες τις απόψεις, “κομψό” τρόπο! 

Δείτε τα Premium Προϊόντα της γνωστής εταιρείας, που σκοπό έχουν να ενισχύσουν τις Boutique των ξενοδοχείων και να συμβάλουν στην άρτια προετοιμασία για τη νέα αυτή σεζόν. Glacial, Capslab, Alma Libre, Hamaki-Ho, Cabaïa, CHPO είναι μόνο μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις τάσεις και τις ανάγκες τής νέας μορφής Φιλοξενίας.

  • GLACIAL: Σουηδικά premium luxury μπουκάλια και θερμός, ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να κρατάνε ζεστό το ρόφημα για 12 ώρες, και κρύο για 24 ώρες. Συνεργάζεται με τη WWF και μαζί έχουν θέσει ως στόχο να μειώσουν την κατανάλωση πλαστικών και να σώσουν τους ωκεανούς. Ζητήστε να δείτε όλα τα χρώματα και τα σχέδια της φετινής σεζόν . Είμαστε σίγουροι ότι θα τα ερωτευτείτε!

685790442a3fe1bba322aded51e4a952.jpg
  • CAPSLAB: Γαλλική εταιρεία που προσφέρει στον καταναλωτή μια μεγάλη ποικιλία από καπέλα με χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας, όπως αυτές από Dragon Ball, Disney, Looney Tunes, Marvel, DC Comics, Star Wars και άλλους πολλούς. Απευθύνεται στον geek πολιτισμό και στους λάτρεις τής νοσταλγίας της δεκαετίας του ’90, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Έχουν φορεθεί από τους Messi Lionel, Rakitic Ivan, Murillo Jeison, Benedetto Dario, Sauarez Luis, Griezmann Antoine και άλλους πολλούς διάσημους, οπότε πλέον αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για όποιον ψάχνει να ξεχωρίσει εντός και εκτός του ξενοδοχείου σας. Ζητήστε τον πλήρη κατάλογο

62135fd4536789d897eaa0d5468c63a1.jpg
f756dc911ccc38e32456be11891ea1ff.jpg
fb921460123222589a99b6ab216bb72b.jpg


  • ALMA LIBRE σημαίνει ελεύθερη ψυχή. Το brand αυτό ήρθε για να προσφέρει σε κάθε ελεύθερη ψυχή μοναδικές συλλογές καπέλων, που χαρακτηρίζονται από μοντέρνα σχέδια με vintage επιρροές, υφάσματα υψηλής ελληνικής ποιότητας και πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τού κάθε πελάτη. Ιδανικά τόσο για την πρωινή ηλιοθεραπεία όσο και για μια νυχτερινή βόλτα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. . Ζητήστε τον πλήρη κατάλογο.  

6155289ff542b18c33b315907458d5e3.jpg
  • HAMAKI-HO: Ένα brand που απευθύνεται στον σύγχρονο άντρα, προσφέροντάς του μια σειρά από πουκάμισα, σακάκια, βερμούδες, μαγιό, γραβάτες, ζώνες, πετσέτες και άλλα πολλά. Γραμμές, καθαρά σχήματα, καινοτομία και προσεκτική έρευνα υλικών- με αυτόν τον τρόπο η Hamaki-Ho αναγνωρίζει και προωθεί την προέλευσή της, η οποία βασίζεται στην ιταλική ναπολιτάνικη ραπτική, με επιρροές από την Ιαπωνία και τις τάσεις της εποχής. Ζητήστε να δείτε τη μοναδική premium συλλογή και τις τάσεις για το φετινό καλοκαίρι. Είμαστε σίγουροι ότι, με αυτή την εταιρεία στην boutique σας, θα ικανοποιήσετε κάθε ανάγκη τού αντρικού σας πελατολογίου.

00b4bb1e0e0fbc823fd3a22055c83175.jpg
2e3f24580b53c48b25a8e2917c012ccc.jpg
c6e19e006430448b9819762e773ce3db.jpg
  • CABAIA: Το σύγχρονο και μοντέρνο γαλλικό brand, που γεννήθηκε από την επιθυμία να ενισχύσει τα αξεσουάρ και να προσφέρει καινοτόμες και πολύχρωμες ιδέες. Για το S21, έχει σχεδιάσει απίστευτα σακίδια που διαθέτουν αποσπώμενες θήκες για να μην τα βαρεθείτε ποτέ, μοναδικές κάλτσες με κουμπιά ώστε να μην τις χάνετε κατά το πλύσιμο και την αποθήκευσή τους, και τέλος ιδιαίτερες πετσέτες με τσεπούλα για να κρύβετε μέσα κινητό, κλειδιά και πιστωτικές κάρτες. Ζητήστε τον πλήρη κατάλογο.

7bf5ec6b7f5620ddce8d851c10a8baff.jpg
  • CHPO: Το σουηδικό premium brand με μοναδικά eco-friendly σχέδια τόσο γυαλιών (ηλίου και blue light), όσο και ρολογιών, που υπόσχονται να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στους πελάτες σας. Εμπνευσμένα από το skateboarding, τη μουσική και την τέχνη, είναι σχεδιασμένα για να τα έχεις παντού και πάντα μαζί σου. Η εταιρεία CHPO, παράλληλα με την eco friendly κουλτούρα της, συνεργάζεται σε κάθε εποχή με διαφορετικούς οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ή φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπου το 100% των κερδών είναι δωρεές για τον σκοπό τους. Ζητήστε τον πλήρη κατάλογο.

8a5c2f9faa73406c561e8636263ffdca.jpg
c64b374a7d21e12594195024424229bb.jpg
00965d81535225ca34c049c2a23aee75.jpg

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τής New Cult για να δείτε όλα τα ιδιαίτερα brands της εταιρείας, ή ζητήστε επικοινωνία πατώντας εδώ

Γιατί, η New Cult ξέρει ακριβώς τι ψάχνετε- τι ακριβώς έχετε ανάγκη!

Facebook

Instagram

Linkedin

Κωνσταντίνος Κώτσος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας της εταιρείας Demand Fairs & Media. Ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας και οργάνωσης του 100% Hotel Show. Ασχολείται με θέματα τουρισμού, design, τέχνης, τεχνολογίας υλικών και ό,τι άλλο δίνει απαντήσεις στις απορίες του.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media