{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

«Miele adds value to your living: from room service to room experience»: Μια πρωτότυπη πρόταση από τη Miele στο 100% Hotel Show 2018

«Miele adds value to your living: from room service to room experience»: Μια πρωτότυπη πρόταση από τη Miele στο 100% Hotel Show 2018

Η εταιρεία Miele, συμμετέχει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, με ένα πρωτότυπο concept, που δεν έρχεται να παρουσιάσει απλά τις συσκευές της, αλλά να δώσει ιδέες για την αναβάθμιση της εμπειρίας αλλά και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Ο όρος «experiential travel» ή «immersion travel» έχει εκατομμύρια αναζητήσεις. Ο κόσμος σήμερα που οι συνθήκες αλλάζουν ραγδαία, αναζητά για τις διακοπές του εμπειρία και προσωποποιημένη υπηρεσία. Τα standards έχουν ανέβει αρκετά και η τουριστική βιομηχανία έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ να παρέχει συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες, πολυτελείς αλλά προσιτές εμπειρίες διαμονής και ταυτόχρονα να μην αυξάνονται τα κόστη της εκάστοτε επιχείρησης τόσο ώστε η εξίσωση να μην είναι βιώσιμη.

Η Miele κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των επαγγελματικών και οικιακών συσκευών για 120 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο ή κατοικία και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Πιστή στο όραμα των ιδρυτών της για «πάντα καλύτερα» παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις που βελτιώνουν την εμπειρία διαμονής, μειώνουν τα κόστη της κάθε επιχείρησης, γεννούν ευκαιρίες για πρόσθετα έσοδα και ταυτόχρονα παρέχουν προσωποποιημένη και πολυτελή διαμονή, δημιουργώντας βιωματικές εμπειρίες και συναισθηματικό δέσιμο του πελάτη. Αγγίζοντας τις αισθήσεις κατά τη διαμονή και δημιουργώντας την αίσθηση ότι η παρεχόμενη υπηρεσία ήταν κατά πολύ υψηλότερη από το αντίτιμο της, έχουμε ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες που αυτό γεννά ακόμα περισσότερα έσοδα, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, αλλά και τη δύναμη του word of mounth. 

 

Οι κάθε επισκέπτης δεν αρκείται σήμερα στο να αισθάνεται ευπρόσδεκτος, αλλά επιθυμεί να νιώθει μοναδικός και πολύτιμος. 


Η Miele, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο 100% Hotel Show 2018, θα παρουσιάσει τους τρόπους που μπορεί εύκολα κάθε επιχείρηση στον κλάδο του τουρισμού να δημιουργήσει αυτό το αίσθημα στον πελάτη, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες και αυξάνοντας τα έσοδά της με συγκεκριμένες προτάσεις όπως:

  • Την τοποθέτηση συντηρητών κρασιού Miele σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου, με τους οποίους η επιχείρηση μπορεί να έχει έως και 30% αύξηση των εσόδων από κάθε διαμονή, καθώς έτσι προάγεται η υψηλότερη κατανάλωση κρασιού ανά δωμάτιο, οι αναβαθμισμένες επιλογές φαγητού για συνδυασμό, καθώς και οι επιλογές πλούσιου δείπνου, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς, με αποτέλεσμα την προβολή και ενίσχυση της τοπικής παραγωγής.
  • Την ιδιαίτερη Μηχανή καφέ Miele που προσφέρει στον επισκέπτη την εμπειρία της τέχνης και της απόλαυσης του φρεσκοαλεσμένου καφέ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καφετιέρες με κάψουλες και όχι κόκκους. Αυτό δεν είναι μόνο θέμα γεύσης και φρεσκάδας, αλλά και ζήτημα κόστους. Έως και 41% χαμηλότερο κόστος μπορεί να προέλθει με κόκκους αντί για κάψουλες, ενώ είναι πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση. Οι κάψουλες δεν μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν, επειδή είναι συχνά κατασκευασμένες από ένα μίγμα από πλαστικό και αλουμίνιο. Ταυτόχρονα, η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική, ο πελάτης μπορεί να έχει προφίλ στη μηχανή με το όνομα του για να απολαμβάνει τον καφέ του με το πάτημα ενός κουμπιού όταν το επιθυμεί ή, ακόμα καλύτερα, να τον περιμένει έτοιμος, ζεστός και αρωματικός, με το που θα ξυπνήσει.


Για να δείτε τις επιλεγμένες προτάσεις σχετικές με την γαστρονομία από την εταιρεία Miele επισκεφθείτε τους στο 100% Hotel Show,  στο περίπτερο A59 που βρίσκεται στο Section "Food & Serve"

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας  εδώ!

Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media