{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Μάθετε για το VIP Opening Party του 100% Hotel Show 2018 και την τελετή απονομής των Hotel Design Awards

Μάθετε για το VIP Opening Party του 100% Hotel Show 2018 και την τελετή απονομής των Hotel Design Awards

Αυτήν την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, ξεκινάει το 100% Hotel Show, με το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge και την τελετή απονομής των Hotel Design Awards στο ειδικά διαμορφωμένο stage της έκθεσης.

Το 100% Hotel Show, ανοίγει τις πόρτες του αυτήν την Παρασκευή με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, υποδεχόμενο Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες τουρισμού από όλη την Ελλάδα. Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, η πρώτη ημέρα της έκθεσης ξεκινάει στις 17:00 και, σε συνδυασμό με τις συναντήσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, πραγματοποιείται και η τελετή απονομής των Hotel Design Awards αλλά και το VIP Opening Party της έκθεσης. Με τα βραβεία να αυξάνουν διαρκώς τη δυναμική τους και την έκθεση να συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης αναμένεται φέτος να συγκεντρώσει κορυφαία στελέχη του Τουρισμού, δίνοντας το έναυσμα για το κορυφαίο 100% Hotel Show των τελευταίων ετών.

Το νέο Concept παρουσίασης των Hotel Design Awards

Η λογική της τελετής απονομής των Hotel Design Awards αλλάζει, εστιάζοντας σε έναν πιο ολοκληρωμένο τρόπο παρουσίασης των νικητών αλλά και όλων των συμμετεχόντων και συντελεστών. Με την εσωτερική ομάδα του 100% Hotel Show να διαχειρίζεται πλέον τη διοργάνωση της τελετής απονομής, αλλά και με την ιδιαίτερη επιμέλεια της παρουσίασης από το Ζένιο Ζένιου του Destsetters, τα βραβεία αντανακλούν το όραμα της διοργανώτριας εταιρείας, που δεν είναι άλλο από το να αναχθεί ο θεσμός στο κορυφαίο Design Event του Τουρισμού. 

Στα φετινά Hotel Design Awards, μεταξύ των απονεμητών θα συγκαταλεχθούν διακεκριμένοι επαγγελματίες του τουρισμού, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά και σημαντικά ονόματα της διεθνούς τουριστικής σκηνής. Πιο συγκεκριμένα, η CEO της εταιρείας Fantini Rubinetti, κυρία Daniela Fantini, εκτός από την απονομή βραβείου, θα μιλήσει για το όραμα στο Ξενοδοχειακό Design αλλά και το μεγάλο έπαθλο των νικητών — που δεν είναι άλλο από το ταξίδι στην Λίμνη Orta της Ιταλίας για το "Fantini Workshop". 

Τα Hotel Design Awards αποτελούν αδιαμφισβήτητα την απόλυτη γιορτή του Design και του Τουρισμού, με όλους τους συμμετέχοντες να έχουν λάβει σημαντική προβολή καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η προβολή, ωστόσο, συνεχίζεται και κατά τις ημέρες διεξαγωγής του 100% Hotel Show 2018, αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίζουν για το βραβείο κοινού στην ειδική Hotel Design Awards Area στην είσοδο της έκθεσης.

Το VIP Opening Party αποκτά ιδιαίτερο γαστρονομικό χαρακτήρα

Όπως είναι γνωστό, το 100% Hotel Show έχει αντικαταστήσει τα κλασικά εγκαίνια της έκθεσης, με ένα μοντέρνο party στο κεντρικό lounge της διοργάνωσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απονομής των Hotel Design Awards.

Φέτος, σε συνεργασία με το TRU Catering, μια από τις δυναμικότερα ανερχόμενες εταιρείες catering στην Ελλάδα την οποία διαχειρίζεται η ομάδα του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, θα δοθεί μια ιδιαίτερη gourmet χροιά στο event, αφού η εταιρεία θα παρουσιάσει τις νέες τις γαστρονομικές προτάσεις με μια degustation προσέγγιση. Με αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύεται και μια νέα διάσταση επιχειρηματικότητας που γεννάται από την ξενοδοχειακή εμπειρία, και που μπορεί να καλύψει και περισσότερες ανάγκες της αγοράς, όπως αυτές των events.

Το VIP Opening Party, αποτελεί κάθε χρόνο σημείο συνάντησης της Τουριστικής και Αρχιτεκτονικής αγοράς, με σημαντικές ευκαιρίες Networking, σε ένα κλίμα γιορτής του Τουρισμού.

Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media