{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Linea Strom: Εξειδικευμένες προτάσεις για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, με τη συλλογή contract/hotel

Linea Strom: Εξειδικευμένες προτάσεις για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, με τη συλλογή contract/hotel

Τα στρώματα που χρησιμοποιεί ένα ξενοδοχείο αναδεικνύονται πλέον σε κάτι περισσότερο από απλό ξενοδοχειακό εξοπλισμό- στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα κομβικό “εργαλείο” marketing, που εξελίσσεται διαρκώς! Η Linea Strom, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της στρωματοποιίας τα τελευταία 65 χρόνια, γνωρίζοντας πολύ καλά τα δεδομένα της ξενοδοχειακής αγοράς, δημιουργεί έναν νέο, απόλυτα εξειδικευμένο στις ανάγκες των ξενοδόχων χώρο, και σας προσκαλεί να τον γνωρίσετε!

Η θετική αξιολόγηση του ξενοδοχείου στις διάφορες τουριστικές πλατφόρμες (booking, tripadvisor κοκ), αποτελεί πλέον βασικό στόχο του marketing plan της σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης, αν θέλει να αναπτύσσει τις πωλήσεις της- και μια και μιλάμε για “διανυκτερεύσεις”, ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι βασικό συστατικό μιας τέτοιας αξιολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι, η επιλογή στρώματος από μια ξενοδοχειακή μονάδα, είναι κάτι παραπάνω από μια τυπική διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού- στην ουσία, πρόκειται για μια από τις κομβικές επιλογές που πρέπει να κάνει ένας ξενοδόχος, και η οποία διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο, τόσο στον τομέα “Sales” όσο και στον τομέα “Loyalty” των πελατών.

Η Linea Strom, με τη μακρόχρονη εμπειρία της τόσο στον χώρο της στρωματοποιίας όσο και σε αυτόν της ξενοδοχειακής αγοράς, αφουγκράστηκε τις διαρκώς διαμορφούμενες ανάγκες τού σύγχρονου ξενοδόχου για εξειδικευμένες λύσεις και αξιόπιστη υποστήριξη, και δημιούργησε έναν νέο, πολυτελή χώρο στο Μαρούσι, στον οποίο παρουσιάζονται οι συλλογές της εταιρείας σε ό,τι αφορά λύσεις contract/hotel.

Μάλιστα, η εταιρεία απευθύνει μια θερμή πρόσκληση σε επαγγελματίες του Κλάδου της Φιλοξενίας να γνωρίσουν τον νέο αυτό χώρο, και να ενημερωθούν άμεσα για κορυφαία προϊόντα επαγγελματικής χρήσης που έχει δημιουργήσει, καλύπτοντας τις ανάγκες του επαγγελματία σε κάθε επίπεδο, με λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του ως προς τα υλικά και τις διαστάσεις, αλλά  και παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος προϊόντων ύπνου.

Για κλείσιμο ραντεβού προκειμένου να επισκεφθείτε τον νέο χώρο της Linea Strom στο Μαρούσι, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

κα Αλεξανδράκη Hotel/Contract Manager, τηλ. 6936 783335, 210 2409561-2 

E-mail: hotel@lineastrom.grfdc24536694f8c5e98318adf9f6e63ee.jpg


Δυο λόγια για τη Linea Strom

 • Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική, 3ης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στον χώρο της στρωματοποιίας εδώ και 65 χρόνια.

 • Πιστεύει στην ποιότητα, παρακολουθεί αδιαλείπτως τις πρoϊοντικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά και εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

 • Η μονάδα της εταιρείας είναι πλήρως καθετοποιημένη, και αυτό σημαίνει ότι ελέγχει την ποιότητά της 100% σε κάθε στάδιο παραγωγής. Έχει ευελιξία στους χρόνους παράδοσης και επενδύει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Λειτουργεί σε όλες τις φάσεις της σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001.

 • Δηλώνει υπερήφανη, γιατί στο ιστορικό της έχει πολλές πρωτιές: Πρώτη κατασκεύασε και λάνσαρε στην ελληνική αγορά τα ενσωματωμένα ανωστρώματα τύπου Euro Top και Pillow top, το υλικό 3D air transpiration για τον σωστό εξαερισμό του στρώματος, τις πολλαπλές στρώσεις μοναδικών, άριστης ποιότητας υλικών, καθώς και τη δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους στα ελατήρια τύπου Bonnel.

 • Το τελευταίο της επίτευγμα είναι η εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού, του πλέον σύγχρονου παγκοσμίως, για την παραγωγή ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου Pocket. Με την τεχνολογία αυτή ελέγχει πλήρως «την καρδιά του στρώματος» και μπορεί να προσαρμόζει –σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη– τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως ύψος και ανατομικότητα.

Δείτε επιλεγμένα προϊόντα της Linea Strom, πατώντας εδώ.

Οι σκέψεις της Linea Strom για το μέλλον, και η φιλοσοφία της

 • Ήδη λειτουργεί η νέα παραγωγική μονάδα 5.000 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένη σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που θα μπορεί να παράγει 500 - 700 στρώματα ημερησίως.

 • Επενδύει στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των ανθρώπων της.

 • Επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

 • Δεν επιδιώκει πελατειακές σχέσεις αλλά συνεργατικές, που θα στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, με οφέλη για όλους σε κάθε επίπεδο.

042bd59e24108a549c6bbe3859d50560.jpg


Η ξενοδοχειακή αγορά σήμερα και η θέση της Linea Strom σε αυτήν

 • Η αγορά του ξενοδοχείου σήμερα είναι μια πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά. Ο πελάτης επιλέγει πλέον τη διαμονή του μέσω πλατφόρμας Booking, και λαμβάνει υπ’ όψη του σοβαρά τις αξιολογήσεις άλλων πελατών.

 • O καλός, ποιοτικός «ύπνος» είναι η θεμελιώδης προϋπόθεση μιας θετικής αξιολόγησης. Εάν ο πελάτης δεν ικανοποιηθεί σε αυτό, είναι περιττό να συζητάμε για οποιαδήποτε άλλη παροχή της μονάδας.

 • Ένα στρώμα λοιπόν πρέπει να συνδυάζει άνεση, ανατομικότητα και αντοχή στη χρήση, καθώς επίσης εξωτερική εμφάνιση αλλά και καθαριότητα. Πρέπει να ανανεώνεται στα προβλεπόμενα διαστήματα, ή μόλις παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

 • Η Linea Strom, γνωρίζει πολύ καλά την αγορά αυτή. Έχει δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα επαγγελματικής χρήσης. Καλύπτει τις ανάγκες τού επαγγελματία σε κάθε επίπεδο, με λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του ως προς τα υλικά και τις διαστάσεις, αλλά και παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος προϊόντων ύπνου: Στρώματα κάθε τύπου, bonnel, pocket ή foam, στρώματα euro top με ενσωματωμένο ανώστρωμα ή pillow top με επικαθήμενο ανώστρωμα, κρεβάτια, μαξιλάρια, ανεξάρτητα ανωστρώματα, προστατευτικά και άλλα.

 • Η Linea Strom παραμένει δίπλα στον επαγγελματία παρέχοντάς του συνεχώς υπηρεσίες υποστήριξης, ποιοτικού ελέγχου και επισκευής εάν χρειαστεί.

Γνωρίστε την εταιρεία, τη φιλοσοφία της αλλά και τον νέο, εξειδικευμένο σε λύσεις contract/hotel χώρο της στο Μαρούσι, προγραμματίζοντας τώρα το ραντεβού σας!

Επικοινωνία: κα Αλεξανδράκη Hotel/Contract Manager, τηλ. 6936 783335, 210 2409561-2, e-mail: hotel@lineastrom.gr

PHOTO GALLERY
1ada0ff809a7ec4e67a9c70e6c579a6b.jpg
c3eab34d2ca4c9c9530b34dcd20a21cf.jpg
Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media