{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Καινοτόμες Τεχνολογίες αλλά και οι Τομεάρχες Τουρισμού από τα κόμματα της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο 100% Broadcasting- Πέμπτη 25/2

Καινοτόμες Τεχνολογίες αλλά και οι Τομεάρχες Τουρισμού από τα κόμματα της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο 100% Broadcasting- Πέμπτη 25/2

Μη χάσετε τις εκπομπές αυτής της εβδομάδας!

Κάθε Πέμπτη, το περιεχόμενο του 100% Broadcasting, της Web Tv του 100% Hotel Show, εξελίσσεται και δημιουργεί αίσθηση, τόσο με τις θεματολογίες του όσο και με τους πολύ σημαντικούς προσκεκλημένους του. Αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στις νέες Τεχνολογίες Αυτοματισμού, και στο πώς αυτές συνδέονται με τις νέες τουριστικές τάσεις, καθώς και ένα πολύ ενδιαφέρον “debate” ανάμεσα στον νέο Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και την Τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του Σύριζα, με αντικείμενο το “άνοιγμα” του Τουρισμού την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν. 

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:

c10b8ee1d2bcd45218681de36543a9c6.jpg

11.00-11.45: 100% Trends & Innovations

Θέμα: «“Customer Experience” και “Contactless”: Πώς δυο αναπτυσσόμενες τάσεις της Φιλοξενίας εξυπηρετούνται από τα σύγχρονα Συστήματα Αυτοματισμού»

Παρακολουθήστε πώς, τα σύγχρονα Συστήματα Αυτοματισμού ανταποκρίνονται με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο, τόσο στις λέξεις-κλειδιά τής νέας εποχής της Φιλοξενίας (“Customer Experience” και “Contactless”), όσο και σε διαχρονικά ζητούμενα των Ξενοδοχειακών Μονάδων (εξατομίκευση, ευκολότερο operation, μείωση λειτουργικού κόστους, ισχυρή τοποθέτηση στην αγορά).

Κατόπιν της σχετικής έρευνας από τη δημοσιογραφική ομάδα του 100% Broadcasting, σε αυτή την εκπομπή παρουσιάζονται επιλεγμένες λύσεις από τις εταιρείες:

  • Geyer 

  • MyroniaTech

  • Schneider Electric

Δείτε το 100% Trends & Innovations αυτής της εβδομάδας, στο ακόλουθο link: https://zoom.us/j/96546020238 ή από τη σελίδα του 100% Hotel Show στο facebook.

c84b440447f88dced65c3a12c5a5ba59.jpg

16.00-17.10: 100% Tourism Destinations

Κάθε Πέμπτη, οι Δημήτρης Αντωνάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Demand Fairs & Media, και Δημήτρης Βασιλείου, συνιδρυτής του FLATOD-19 και δημιουργός της εταιρείας Γαστροτουρισμού Authentic Greece, υποδέχονται σημαντικούς προσκεκλημένους και συνομιλούν μαζί τους για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τον Τουρισμό, τους Τουριστικούς Προορισμούς και τη Διαχείρισή τους.

Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας:

Ανδρέας Φιορεντίνος, νέος Τομεάρχης Τουρισμού του κυβερνώντος κόμματος (Νέα Δημοκρατία)

Κατερίνα Νοτοπούλου, Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία) και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

Η συζήτηση με τους δυο σημαντικούς προσκεκλημένους της εκπομπής, θα περιστραφεί γύρω από το φλέγον θέμα του τρόπου με τον οποίο θα ανοίξει φέτος ο Τουρισμός, με στόχο να ανταποκριθεί επιτυχώς στη διπλή πρόκληση: ικανοποιητικές αφίξεις από τη μια και υγειονομική ασφάλεια από την άλλη- τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Και ποιες είναι οι προτάσεις των δυο μεγαλύτερων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου σχετικά με αυτό; Πώς εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν οι εξελίξεις από την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, τις αντοχές τής κοινωνίας και την πορεία των εμβολιασμών; 

Και ακόμη, τι μας δίδαξε η διαχείριση της περσινής τουριστικής σεζόν; Ποια είναι τα θετικά που πρέπει να κρατήσουμε και ποια αυτά που πρέπει, σοφότεροι πλέον, να βελτιώσουμε; Ποιοι είναι οι στόχοι του ελληνικού τουρισμού για τις επόμενες χρονιές; Συνάδουν οι στόχοι αυτοί με τη “νέα κανονικότητα”, την πίεση για βιώσιμες λύσεις, αλλά και το νέο μοντέλο που αναζητούμε για τον ελληνικό τουρισμό;

Για ένα τόσο σοβαρό αλλά και αγαπημένο σε όλους τούς συμμετέχοντες στην εκπομπή θέμα, όπως είναι ο ελληνικός Τουρισμός, δεν υπάρχουν περιθώρια για άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, παρά μόνο για δημιουργικό διάλογο και  προσπάθεια αποτελεσματικών συνθέσεων- και αυτός είναι ο στόχος της εκπομπής “100% Tourism Destinations” αυτής της εβδομάδας! 

Παρακολουθήστε το 100% Tourism Destinations, με ώρα έναρξης 16.00, στο ακόλουθο link: https://zoom.us/j/97055704954 ή από τη σελίδα του 100% Hotel Show (αλλά και του Flatod-19) στο facebook.

Το 100% Broadcasting, και αυτή την Πέμπτη, προβλέπεται συναρπαστικό, με ουσιαστική πληροφόρηση και ανάδειξη καινοτομιών από τη μια, αλλά και δημιουργικό προβληματισμό και ζωηρό διάλογο από την άλλη. Σας περιμένουμε!

Κωνσταντίνος Κώτσος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας της εταιρείας Demand Fairs & Media. Ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας και οργάνωσης του 100% Hotel Show. Ασχολείται με θέματα τουρισμού, design, τέχνης, τεχνολογίας υλικών και ό,τι άλλο δίνει απαντήσεις στις απορίες του.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media