{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Inspira In-Wash: Η Έξυπνη Λεκάνη by Roca   |  Ελένη Σφηκάκη

Inspira In-Wash:  Η Έξυπνη Λεκάνη by Roca

Γνωρίστε την έξυπνη ροή. Το μέλλον για τις λεκάνες βρίσκεται εδώ και είναι έξυπνο.

Ο κόσμος γίνεται πιο έξυπνος

Είναι γεγονός. Κινητά τηλέφωνα που μας συνδέουν με τη ζωή μας από παντού, ρολόγια που προσέχουν την υγεία μας, αυτοκίνητα φιλικά προς το περιβάλλον και βιώσιμες πόλεις. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία γύρω μας ενσωματώνουν την τεχνολογία, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας, επειδή η τεχνολογία έχει πραγματικά νόημα μόνο όταν έχει σχεδιαστεί για τους ανθρώπους και όταν αυτό συμβαίνει, τότε γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Καλώς ήλθατε στον έξυπνο κόσμο.


Γνωρίστε την έξυπνη ροή

Είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Ενσωματώστε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λεκάνη σας και μετατρέψτε την σε έναν χώρο, όπου άνεση και υγιεινή ενώνονται, για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Ανακαλύψτε ξανά την αίσθηση του να πλένεστε με νερό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευφυές και φυσικό. 

Το μέλλον για τις λεκάνες βρίσκεται εδώ και είναι έξυπνο.


ffb6a9265630540a1dd258791955b530.jpg


Καλώς όρισες Έξυπνη Λεκάνη

Το να είσαι έξυπνος σημαίνει να διαθέτεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χωρίς να εγκαταλείπεις την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των παραδοσιακών λύσεων. Το να είσαι έξυπνος σημαίνει να εφαρμόζεις τόσο απλές και ενστικτώδεις λειτουργίες, ώστε να μπορεί ο καθένας να τις κατανοήσει απόλυτα, με την πρώτη κιόλας προσπάθεια. Το να είσαι έξυπνος σημαίνει να παρέχεις τη δυνατότητα εξατομίκευσης των ρυθμίσεων, ώστε να ανταποκρίνεσαι στις προτιμήσεις καθενός, με εύκολο τρόπο. Το να είσαι έξυπνος σημαίνει να διαθέτεις ενιαίο σχεδιασμό, που προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός και ενσωματώνεται χωρίς προσπάθεια, σε χώρους κάθε αισθητικής.

In-Wash® Inspira. Η Έξυπνη Λεκάνη


Έξυπνη επιλογή

Οι απαλές καμπύλες, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και η εύληπτη τεχνολογία, καθιστούν την In-Wash® Inspira μια λεκάνη που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής. Στη Roca πιστεύουμε ότι η τεχνολογία δεν πρέπει να είναι αποκλειστικό προνόμιο λίγων, αλλά αντίθετα ότι πρέπει να είναι προσιτή σε όλους και απόλυτα ευέλικτη, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του καθενός. Η In-Wash® Inspira αναπτύχθηκε από τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς της Roca-τους ειδικούς στις λύσεις για το μπάνιο-, ενσωματώνοντας την πλέον προηγμένη τεχνολογία, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καθενός.


Έξυπνη αποτελεσματικότητα

Έξυπνη, αποτελεσματική και αξιόπιστη. Ένα φως νυκτός που σας οδηγεί στη λεκάνη, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία νερού και αέρα, εύκολη τοποθέτηση και τεχνολογία αναγνώρισης του χρήστη. Κάθε λεπτομέρεια της In-Wash® Inspira είναι σχεδιασμένη με έναν και μόνο σκοπό: να φέρει στο σπίτι σας την πιο προηγμένη, πρακτική και ευχάριστη λεκάνη που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Έξυπνη απλότητα

Όταν το λιγότερο είναι πολύ περισσότερο. Η νέα RocaIn-Wash® Inspira είναι η τέλεια λύση για την καθημερινή σας υγιεινή. Απλή και ξεκάθαρη. Το τηλεχειριστήριό της είναι απόλυτα διαισθητικό και ο καθένας μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, μέσω πολύ απλών κινήσεων.

More info: ROCA HELLA S.A.

www.gr.roca.com

1fad759f9888b69ad794b2c6d25c93ae.jpg




Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media