{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει ως Silver Sponsor στο 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει ως Silver Sponsor στο 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με παρουσία σε 4 χώρες της Ν.Α. Ευρώπης και αντικείμενο τη μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων, θα ταξιδέψει αυτό το Σάββατο στην Κέρκυρα.

Με πεντηκονταετή πλέον εμπειρία, 11 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων ένα και στην Κέρκυρα, καθώς και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, η  ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι εταιρεία πρωτοπόρος στην υλοποίηση σύνθετων έργων, με εφαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις τού ξενοδοχειακού κλάδου.

Η παρουσία της στον χώρο τού 100% Hotel Workshop της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ωφέλιμη, καθώς το ξενοδοχειακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά με τους εκπροσώπους της εταιρείας και να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τη μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας, Πυροπροστασίας, Αυτοματισμού & Ενεργειακής Εξοικονόμησης.

Φυσικά, όπως και στις δύο προηγούμενες στάσεις τού φετινού Tour, τον συντονισμό των workshops αναλαμβάνει ο Νίκος Σ. Μοράντης με ένα ανανεωμένο format που θα αυξήσει τη διαδραστικότητα, ενώ την ομάδα των ομιλητών απαρτίζουν οι Μιχάλης Κραουνάκης – Αρχιτέκτονας στους K-Division Architects, Ζένιος Ζένιου από το Destsetters, Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising, και η ομάδα της Workathlon. Τις ομιλίες θα συμπληρώσουν case studies από τις εταιρείες Google, RevivalScent Plus και WebHotelier.

 

Εγγραφείτε στο Workshop της Κέρκυρας εδώ →

 

Oι Θεματολογίες και τα Timezones του 100% Hotel Workshop Tour 2020 – The Premium Edition είναι: 


11:00 - 11:15 

Workshop Opening


 11:15 - 12:15

Hotel Spaces vs Operation

Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.

Ομιλητής: Mike Kraounakis by k-division


12:15 - 12:45

WebHotelier - Παρουσίαση Case Study

Η WebHotelier παρουσιάζει τα νέα δεδομένα στον χώρο των άμεσων κρατήσεων, αλλά και καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη B2B συμβολαίων και τη διευκόλυνση του Operation των Κρατήσεων.

Ομιλητής: Andreas Eftymiou by WebHotelier


13:00 - 13:15

Revival - Παρουσίαση Case Study

Η Revival παρουσιάζει τον μετασχηματισμό των ξενοδοχείων όπως αυτός αποτυπώνεται στα μάτια των νέων ταξιδιωτών.

Ομιλητής: Michalis Niotis by Revival


13:15 - 14:15

Hotel Experience Design

Hotel Experience Design: Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη, και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων.

Ομιλητής: Zenios Zeniou by Destsetters


14:15 - 14:30

Scent Plus - Παρουσίαση Case Study

Η Scent Plus παρουσιάζει τρόπους διαμόρφωσης ατμόσφαιρας μέσα από το Sensory Marketing χρησιμοποιώντας το άρωμα και τον ήχο.

Ομιλητής: Nancy Daskalou by Scent Plus


14:30 - 14:45  

Networking Break


14:45 - 15:15

Google - Grow Greek Tourism Online - Παρουσίαση Case Study

Η Google παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις αναζητήσεων στην Κέρκυρα και τα Επτάνησα, αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τον Ελληνικό Τουρισμό, αναδεικνύοντας τις νέες ευκαιρίες για τα Ξενοδοχεία τής εκάστοτε περιοχής. Σε συνδυασμό με την επεξήγηση του τρόπου χρήσης δημοφιλών εργαλείων της Google, όπως τα Google Trends και το Keyword Planner, οι ξενοδόχοι που θα παρακολουθήσουν το advanced session θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν την πρακτική εφαρμογή τους στο στήσιμο της online στρατηγικής τού εκάστοτε καταλύματος, αλλά και την ανάπτυξη των άμεσων κρατήσεών τους.

Ομιλητές: Vasilis Polyzos


15:15 - 16:15

New Markets for Greek Hotels

Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.

Ομιλητής: Katerina Petropoulou by Hotelising


16:30 - 18:00

Hotel Staff Hunting

Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.

 Ομιλητές: by Workathlon

 

Δείτε όλα τα Workshops εδώ ➔

Η είσοδος στα Ξενοδοχειακά Workshops του 100% Hotel Show είναι εντελώς δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή και έκδοση του ειδικού εισιτηρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr .

Κωνσταντίνος Κώτσος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας της εταιρείας Demand Fairs & Media. Ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας και οργάνωσης του 100% Hotel Show. Ασχολείται με θέματα τουρισμού, design, τέχνης, τεχνολογίας υλικών και ό,τι άλλο δίνει απαντήσεις στις απορίες του.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media