{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Η Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Design και η Εμπειρία του ύπνου, στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2018

Η Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Design και η Εμπειρία του ύπνου, στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2018

Με στόχο την ποιοτική και οικονομική ανακαίνιση των Ελληνικών ξενοδοχείων, το 100% Hotel Show θα στήσει το πλέον αναβαθμισμένο Interior & Exterior Design section, αλλά και workshops γύρω από την εμπειρία που προκύπτει από την Αρχιτεκτονική προδιαγραφή

To 100% Hotel Show, αποτελεί αδιαμφισβήτητα το σημαντικότερο event για την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική και το Design. Στην 6η του, όμως, διοργάνωση, εκτός από τις λύσεις που προσφέρει σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων, θέτει ως στόχο του να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η αρχιτεκτονική προδιαγραφή και το design επηρεάζουν καθοριστικά την εμπειρία και κατ’ επέκταση την ικανοποίηση του πελάτη. Άλλωστε, σε πρόσφατες μελέτες, το Design του ξενοδοχείου φάνηκε να είναι ένας από τους κορυφαίους παράγοντες επιλογής ξενοδοχείου και σίγουρα είναι αυτό που καθορίζει τη συνολική αίσθηση των διακοπών.

Τι θα συναντήσουν όμως οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες στο 100% Hotel Show 2018, το οποίο αναμένεται να είναι και το δυναμικότερο μέχρι σήμερα;

Έμφαση στο Design των δωματίων, στην Εμπειρία του ύπνου αλλά και στα μπάνια των ξενοδοχείων

cdfc861df49662968b73b3a2f3ecf778.jpg

Τα δωμάτια και τα μπάνια αποτελούν τα πιο επισκέψιμα sections στα websites των ξενοδοχείων, αποτελώντας, πολλές φορές, βασικά κριτήρια επιλογής καταλύματος. Με δεδομένο το παραπάνω, θα παρουσιαστεί φέτος μια σειρά από νέες εταιρείες με ιδέες για δωμάτια και μπάνια ξενοδοχείου, οι οποίες, εκτός από την τυπική προϊοντική παρουσίαση, θα παρέχουν και συμβουλευτική αναβάθμισης των χώρων αυτών. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στην εμπειρία του ύπνου, μέσω της παρουσίασης πρωτότυπων και ολοκληρωμένων λύσεων — από την επιλογή στρώματος (που είναι ο νούμερο ένα παράγοντας ικανοποίησης του ταξιδιώτη), μέχρι και τη διαμόρφωση αναμνήσεων μέσα από τη μυρωδιά και τις γεύσεις κατά τη διαμονή στο δωμάτιο.

Workshops σχετικά με το πώς η εμπορικότητα ενός Ξενοδοχείου συνδέεται με την Αρχιτεκτονική προδιαγραφή και το Design

c469aadea693006603014590fcb27a96.jpg

Καθώς το Design αποτελεί, πλέον, αποδεδειγμένα σημαντικό παράγοντα για την εμπορικότητα ενός καταλύματος, είναι σημαντικό να κατανοηθεί το πώς συνδέεται με το concept αλλά και το operation. Έχοντας ως καλεσμένους εξειδικευμένους επαγγελματίες, το Workshop Stage του 100% Hotel Show θα φιλοξενήσει μερικά από τα πλέον αναβαθμισμένα workshops σε σχέση με την ανάπτυξη του Design Identity ενός ξενοδοχείου, που θα αφορούν τόσο Ξενοδόχους όσο και Αρχιτέκτονες. Στόχος είναι να δοθούν τα ερεθίσματα για την εξέλιξη του Ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος, το οποίο τείνει να αποτελέσει και συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι ανταγωνιστικών προορισμών.

Οι Συμμετοχές των Hotel Design Awards παρουσιάζονται ως πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης

3c898112e26b7ac09bca291361eaab3c.jpg

Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή έμπνευσης από ένα επιτυχημένο case study, που δείχνει στην πράξη το αποτέλεσμα. Τα Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, μεταφέρονται πλέον στην είσοδο της έκθεσης και μέσω ενός επεξηγηματικού τρόπου παρουσίασης, γίνονται τα απόλυτα Design Case Studies της Ελληνικής Ξενοδοχειακής αγοράς. Συγκεντρώνοντας ήδη συμμετοχές από πραγματικά υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακά projects, τα Hotel Design Awards αναμένεται να αποτελέσουν το πλέον κομβικό σημείο αναφοράς της έκθεσης, με τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν να γίνονται τα θετικά παραδείγματα της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθείτε το 100% Hotel Show Blog, με ειδική αρθρογραφία σε σχέση με το Design στα Ξενοδοχεία.
08e83785bf08d573041c7659220a92a8.jpg

Η επόμενη έκθεση του 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018, στο MEC Παιανίας. 

Μπορείτε να λάβετε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ

Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης, είναι υπεύθυνος για την ξενοδοχειακή και digital υπόσταση του 100% Hotel Show. Σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Customize Marketing, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.start}} - {{date.end}} {{date.text_gr}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

 Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτό το τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.