{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Η ομάδα του "The Hotel Design Workshop", ξεχώρισε σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη!   |  Νίκος Σ. Μοράντης

Η ομάδα του "The Hotel Design Workshop", ξεχώρισε σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι σταθμοί του "The Hotel Design Workshop" του 100% Hotel Show σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη, συγκεντρώνοντας συνολικά περισσότερους από 300 επιλεγμένους επαγγελματίες από τον Ξενοδοχειακό και Αρχιτεκτονικό κλάδο

Με την υψηλή ποιότητα των παρουσιάσεων να αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ των παρευρισκομένων, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι 2 πρώτες στάσεις του "The Hotel Design Workshop" του 100% Hotel Show, σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Η προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα των ομιλητών προσέλκυσε το μέγιστο ενδιαφέρον του κοινού, αφού, εκτός από το φρέσκο χαρακτήρα της, παρείχε υψηλής ποιότητας γνώση σε σχέση με την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου, από την προδιαγραφή μέχρι την πώληση. 

Το workshop ξεκίνησε με το Ζένιο Ζένιου (Upselling Hotel) να αναδεικνύει τη σημασία του στρατηγικά προδιαγεγραμμένου Ξενοδοχειακού Concept, στοιχείο που λείπει από τα περισσότερα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια, η Μαρία Σφυράκη (ATN Constructions), υπογράμμισε το διαχωρισμό του Design Concept και παρουσίασε τα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου, σε σχέση με την αρχιτεκτονική και interior μελέτη. Στο workshop της Θεσσαλονίκης, αίσθηση προκάλεσε στο σημείο αυτό η παρουσίαση πραγματικών Case Studies από τη special guest αρχιτέκτονα Ασπασία Τάκα, η οποία διασυνέδεσε την Ελληνική πραγματικότητα με την ανάπτυξη ενός νέου έργου. Στο δεύτερο μισό της ημερίδας, υπογραμμίστηκε η σημασία της γαστρονομίας από την εξειδικευμένη σύμβουλο Ελισάβετ Κούτα (Butterfly Stories), ενώ ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος (Hotelgenius) παρουσίασε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ανάπτυξης ενός δυναμικού πλάνου πωλήσεων, που συνδέεται άμεσα με το Concept και την υπόσταση του ξενοδοχείου. 

Και στα δύο workshops, τον επαυξημένο εκπαιδευτικό χαρακτήρα της διοργάνωσης ολοκλήρωσε η σύνοψη της κάθε ημέρας από το διοργανωτή του 100% Hotel Show, κο Δημήτρη Αντωνάκο, ο οποίος, συγκεντρώνοντας τα βασικότερα στοιχεία της ημερίδας, τα παρουσίασε με εύστοχα σχόλια και σημειώσεις, αλλά και με ευχάριστη διάθεση. Τέλος, ο συνολικά διαδραστικός και επεξηγηματικός χαρακτήρας των workshops, ενισχύθηκε με το συντονισμό του Νίκου Σ. Μοράντη (Hotelier Academy Greece), ο οποίος υπογράμμιζε με παρεμβάσεις και επισημάνσεις, τα κομβικά σημεία των παρουσιάσεων. 

Το "The Hotel Design Workshop" συνεχίζει το ταξίδι του σε σημαντικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Επόμενοι προορισμοί, η Ρόδος (05/05), το Ηράκλειο (07/05), τα Χανιά (08/05) και η Μυκονος (10/05), όπου αναμένεται με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον η δυναμική συμμετοχή των τοπικών Ξενοδόχων αλλά και Αρχιτεκτονικών Γραφείων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες τουρισμού, ενώ απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο www.hotelshow.gr.


Φωτογραφίες από το "The Hotel Design Workshop" στη Θεσσαλονίκη

Από τον εξαιρετικό φωτογράφο Ανδρέα Σφυρίδη, με εξειδίκευση στην ταξιδωτική φωτογραφία. Για περισσότερες πληροφορίες: www.hospitalityphotography.eu

5c81dd3fffd545d3cae5ac948f569515.jpg


2ced96a3e7a8182dcbb16dbc5c7f9c24.jpg
86912770886b9205c6765e5355d0bc25.jpg
5caf37b4c73021d318b95f0fdf0768d8.jpg
8dcf38a5eb19b95e7addf73f7904568b.jpg
3d39250486d5cf3769633e5dc2411833.jpg



Οι Χορηγοί του "The Hotel Design Workshop"

Έκπληξη για το κοινό αποτέλεσε και ο τρόπος παρουσίασης των Χορηγών κατά την έναρξη του workshop. Ξεπερνώντας τον κλασικό τρόπο απλής αναφοράς των ονομάτων των  εταιρειών, δόθηκε έμφαση στο να παρουσιαστούν και να επεξηγηθούν τα ιδιαίτερα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να βρουν οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες στις εταιρείες αυτές. Η συγκεκριμένη προσέγγιση, διατήρησε και υπογράμμισε για άλλη μια φορά τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του workshop.

Πιο συγκεκριμένα:

Κούρτης Contract

Για την εταιρεία Κούρτης, τονίστηκε η μεγάλη γκάμα επίπλων εξωτερικού χώρου, που είναι ένα βασικό κομμάτι της εμπειρίας του ταξιδιώτη.


05672eab53d75a4cbcb534eb56ce6147.jpg


Για την εταιρεία Elvial, παρουσιάστηκε η λύση κουφωμάτων "Minimal", που επιτρέπει περισσότερο Ελληνικό φως στα δωμάτια, ενώ εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή εξοικονόμηση. 


c4e840e93d809864af4d42362762ec59.jpg

Για την εταιρεία Froneriκαι τα παγωτά Movenpick, επισημάνθηκε η σημασία της καλοκαιρινής γαστρονομικής εμπειρίας στην Ελλάδα και το πώς ένας τέτοιος κωδικός μπορεί να ενισχύσει την κερδοφορία.


243f015861ca7ba89ef095cd18f86469.jpg

Για την εταιρεία Inmind, δόθηκε έμφαση στο "High-Tech Flooring", που μπορεί να προσδώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

b4621db8604c5c11d99bea2ec2e07e5f.jpg

Για την εταιρεία Mobotix επισημάνθηκε η σημασία της τεχνολογίας και της ασφάλειας στα Ξενοδοχεία καθώς και ο ρόλος που θα διαδραματίσουν στον άμεσο μέλλον.

e74e04b7998403cbf2aece39ce3f4e1c.jpg

Για την εταιρεία Caffe Mokarico, τονίστηκε η σημασία του καλού καφέ στη συνολική εμπειρία διαμονής του πελάτη σε ένα ξενοδοχείο, καθώς ο καφές αποτελεί ένα προϊόν με κοινά χαρακτηριστικά που ορίζουν την τελική ικανοποίηση.

9b579706bd4e641fe849d5df94da6c92.jpg

Για την εταιρεία Sanco, επισημάνθηκε η ελληνικής προέλευσης σειρά με αξεσουάρ μπάνιου, αφού τα ξενοδοχειακά μπάνια είναι αυτά που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη προσοχή του επισκέπτη, κατά τη διαδικασία έρευνας και επιλογής ξενοδοχείου. 



Οι υποστηρικτές του "The Hotel Design Workshop"

Μια τόσο απαιτητική δράση, δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη σημαντικών εταιρειών, οι οποίες συνεισφέρουν καθοριστικά στην οργάνωση της μεγάλης αυτής παραγωγής.  Ειδικά για τη διοργάνωση της Σαντορίνης, ευχαριστούμε θερμά:

  • Την Αqua Vista Hotels, για τη γενναιόδωρη φιλοξενία της ομάδας του Workshop.
  • Το AK Art Foundation, που παρείχε τον εξαιρετικό χώρο τέχνης στον οποίο πραγματοποιήθηκε η ημερίδα.
  • Το DNA Travel, που φρόντισε για τις έγκαιρες μεταφορές των ομιλητών.
  • Την εταιρεία Mario Catering, που βοήθησε να μετατραπεί η Art Gallery σε έναν μοναδικής φιλοσοφίας συνεδριακό χώρο.


Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία διαδραματίζουν επίσης και οι χορηγοί επικοινωνίας, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη στήριξη:

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε και στους ξενοδοχειακούς οργανισμούς που στήριξαν το Workshop Tour:


Οι προορισμοί του "The Hotel Design Workshop"

Αθήνα

10-11 Φεβρουαρίου, 2018 

Ολοκληρώθηκε

Σαντορίνη

11 Απριλίου, 2018

Ολοκληρώθηκε

Θεσσαλονίκη

16 Απριλίου, 2018

Ολοκληρώθηκε

Ρόδος

5 Μαΐου, 2018

Πάρε το εισιτήριό σου δωρεάν

Ηράκλειο 

7 Μαΐου, 2018

Πάρε το εισιτήριό σου δωρεάν

Χανιά

8 Μαΐου, 2018

Πάρε το εισιτήριό σου δωρεάν

Μύκονος

10 Μαΐου, 2018

Πάρε το εισιτήριό σου δωρεάν




Το πρόγραμμα του "The Hotel Design Workshop"

Το πρόγραμμα του κάθε Workshop, διαμορφώνεται ως εξής:

10:00-12:00 | Session 1: THE HOTEL CONCEPT 

Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για τη δημιουργία ενός ξενοδοχειακού concept και πώς επηρεάζουν την ανάπτυξή του από το design μέχρι και τις πωλήσεις; 

  Curator:  Ζένιος Ζένιου | Upselling Hotel 

12:30-14:00 | Session 2: THE DESIGN

Πώς το Design και η αισθητική του ξενοδοχείου διαμορφώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη, και πώς συνδέονται με την ικανοποίησή του και κατά συνέπεια με τις πωλήσεις;

Curator: Μαρία Σφυράκη | ATN Constructions 

14:30-16:00 | Session 3: ΤΑ F&B OUTLETS

Πώς σχεδιάζουμε την ξενοδοχειακή γαστρονομική εμπειρία και για ποιο λόγο επηρεάζει τόσο σημαντικά το συνολικό τζίρο του ξενοδοχείου;

Curator: Ελισάβετ Κούτα | Butterfly Stories 

16:30-18:00 | Session 4: THE ONLINE SALES IDENTITY

Τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά τη διαμόρφωση του online identity του ξενοδοχείου και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το design και το concept σε επίπεδο b2b & b2c πωλήσεων;

Curator: Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος | Hotelgenius 




Δήλωσε Συμμετοχή


Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media