{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Η Αρχιτεκτονική και το Design στο επίκεντρο του φετινού 100% Hotel Show!   |  Δάφνη Αντωνάκου

Η Αρχιτεκτονική και το Design στο επίκεντρο του φετινού 100% Hotel Show!

Το 100% Hotel Show 2022 θέτει στο επίκεντρο την Αρχιτεκτονική, το Design, αλλά και την Τέχνη, δημιουργώντας ένα πανόραμα ιδεών και προτάσεων για τη δημιουργία μοναδικών χώρων φιλοξενίας.

Από την πρώτη διοργάνωσή του, το 100% Hotel Show ανέδειξε στην πράξη το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν η Αρχιτεκτονική και το Design στον χώρο της φιλοξενίας. Τα δύο αυτά απόλυτα δομικά “υλικά” ενός ξενοδοχείου, από τη μία δημιουργούν χώρους που προσελκύουν με την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους και από την άλλη χτίζουν την ιδιαίτερη ταυτότητα των ξενοδοχείων, μια ταυτότητα που αποτελεί και ανταγωνιστικό παράγοντα επιτυχίας τους. 

Το 100% Hotel Show και φέτος ρίχνει τους προβολείς του στην Αρχιτεκτονική και στο Design, εντάσσοντας και την Τέχνη στο περιεχόμενό του, με στόχο τη “συνάντηση” Ξενοδόχων, Villa Owners και Επαγγελματιών Τουρισμού, με ένα συνολικό φάσμα ιδεών και προτάσεων για τη δημιουργία μοναδικών χώρων φιλοξενίας.


Τι θα συναντήσουμε στο 100% Hotel Show 2022:


Οι αρχιτέκτονες γίνονται βασικό κομμάτι της έκθεσης

Δημιουργείται μια ευδιάκριτη, και σε προνομιακό σημείο Architect Zone, όπου αρχιτεκτονικά γραφεία μπορούν να επιλέξουν το περίπτερό τους, ή να εμπνευστούν και να υλοποιήσουν κάποιο αρχιτεκτονικό installation. Έτσι, οι αρχιτέκτονες αποκτούν τον δικό τους, διακριτό χώρο για να συμμετάσχουν στο 100% Hotel Show, επικοινωνώντας με χιλιάδες Ξενοδόχους και Villa Owners.

Η Architect Zone βρίσκεται στο πρώτο τμήμα του εκθεσιακού χώρου, στο section “Architecture-Build-Materials”.

Δείτε περισσότερα και δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ


“Out of the Box" αρχιτεκτονικές προτάσεις για ξενοδοχεία που θέλουν να ξεχωρίσουν

Το 100% Hotel Show 2022 έχει ανακοινώσει ήδη τον Διαγωνισμό Σχεδιασμού "Out of the Box... in a Box”, μέσω του οποίου αναδεικνύεται η ικανότητα της αρχιτεκτονικής κοινότητας να εμπνευστεί το "unexpected". Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στη συγκέντρωση, αξιολόγηση και εν τέλει παρουσίαση αρχιτεκτονικών προτάσεων που χαρακτηρίζονται από τον απρόσμενο, αντισυμβατικό, υπερβατικό, καινοτόμο χαρακτήρα. Στοιχεία που συμβάλλουν στη διαμόρφωση ξενοδοχείων με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ξενοδόχοι που θέλουν να ξεχωρίσουν και να εκπλήξουν, θα έρθουν σε επαφή με τις προτάσεις του διαγωνισμού και θα εμπνευστούν για να δημιουργήσουν τα δικά τους εκπληκτικά αποτελέσματα, που θα συμβάλουν στο unique "storytelling" τους.

Δείτε περισσότερα και δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

eb467218ea99bfe7ac82ec041e6f65b5.jpg

"Art & Design Gallery": Διασύνδεση των Ξενοδοχείων με την Τέχνη και το Design

Το 100% Hotel Show 2022 θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά μια "Art & Design Gallery", με προτάσεις Τέχνης & Design για Ξενοδοχεία, για ενίσχυση της εμπειρίας, αλλά και της συνολικής εικόνας, πολυτελών καταλυμάτων και βιλών. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα εκθέματα της «Art & Design Gallery», να «φανταστούν» τη μονάδα τους να ανεβαίνει πολλά επίπεδα, και στην αισθητική και στις βαθμολογίες που θα λάβουν από τους φιλοξενούμενούς τους. 

 

Αρχιτεκτονικό design στην πράξη

Για μια ακόμη χρονιά, το 100% Hotel Show περιλαμβάνει αρχιτεκτονικές προτάσεις για συγκεκριμένους ξενοδοχειακούς χώρους (ReceptionLobby, Μπάνιο), στο πλαίσιο των οποίων επιλεγμένοι αρχιτέκτονες, σε συνεργασία με εταιρείες υλικών και προϊόντων, παρουσιάζουν έτοιμους, στημένους χώρους, με ενσωματωμένες όλες τις σύγχρονες τάσεις σε ό,τι αφορά την εικόνα και το operation των χώρων αυτών.

Μέσω των προτάσεων αυτών, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορούν να αντλήσουν έμπνευση, τόσο για τη δημιουργία μοναδικών και φουτουριστικών χώρων, όσο και για τη χρήση καινοτόμων υλικών και προϊόντων.

dd60915157705331a646c4a176bb79c0.jpg

Η γιορτή της ελληνικής ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής

Συνεχίζεται και φέτος, με περισσότερες από κάθε άλλη φορά συμμετοχές και ακόμη πιο αναβαθμισμένο επίπεδο, ο θεσμός των 100% Hotel Design Awards

Η κορυφαία γιορτή της ελληνικής ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής, μέσω της οποίας αναδεικνύονται τα πιο εμπνευσμένα ξενοδοχεία, αλλά και οι ταλαντούχοι αρχιτέκτονες που τα σχεδίασαν, θα έχει και φέτος την τιμητική της, τόσο με τη φιλοξενία των φιναλίστ του Διαγωνισμού, όσο και με τη λαμπερή Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards, η οποία θα σηματοδοτήσει το Vip Opening της Έκθεσης.

 

Δυναμική παρουσία της αρχιτεκτονικής στα workshops της έκθεσης

Τα workshops αναμφισβήτητα αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της έκθεσης, έχοντας αναδειχθεί στο δυναμικότερο εκπαιδευτικό γεγονός της ξενοδοχειακής αγοράς.

Μια ολόκληρη θεματική των φετινών workshops, με τίτλο "Hotel Architecture Summit", είναι αφιερωμένη στις τάσεις και τα νέα δεδομένα, αλλά και τις εταιρείες και τα υλικά, που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και την ανακαίνιση/κατασκευή των ξενοδοχείων.

 

Οι φόρμες συμμετοχής για το 100% Hotel Show 2022 έχουν ανοίξει! 

Δηλώστε ΕΔΩ ενδιαφέρον για Συμμετοχή ως Εκθέτης

Κάντε ΕΔΩ την εγγραφή σας ως Επισκέπτης και κατεβάστε την πρόσκληση σας

Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media