{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Hotel Wellness Spa Services   |  Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού

Hotel Wellness Spa Services

Η Hotel Wellness Spa Services (HWS) είναι μια boutique εταιρεία με αποκλειστικό αντικείμενο την ενοικίαση και διαχείριση χώρων ευεξίας και spa, καθώς και τη στελέχωσή τους με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Αξιοποιώντας τόσο την εμπειρία της εταιρείας στο κομμάτι των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, όσο και την παρουσία της στον χώρο των αναλώσιμων προμηθειών spa, αποδεικνύεται πως η HWS μπορεί και προσφέρει υπηρεσίες 5 αστέρων σε όλα τα μέλη και τους πελάτες των spa που διαχειρίζεται

Η Hotel Wellness Spa Services παρουσιάζει τo Sp.a_System by Starpool, την πρώτη επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδο για τη χρήση του spa, που βοηθάει τους επισκέπτες να κάνουν σωστή χρήση των εγκαταστάσεων, ενώ ταυτόχρονα τους δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν την εμπειρία ευεξίας τους. Υπάρχουν 4 διαδρομές spa, με 4 διαφορετικά χρώματα. Excite, Purify, Tonic και Relax, που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν 4 βασικές ανάγκες στα spa: ενέργεια, κάθαρση, τόνωση και χαλάρωση, αντίστοιχα. Κάθε διαδρομή συνδυάζεται με ένα διασκεδαστικό ειδικό βραχιόλι του ίδιου χρώματος, όπου αναγράφεται η ακριβής διάρκεια και η σωστή σειρά χρήσης των εγκαταστάσεων. Η εμπειρία συμπληρώνεται επίσης με το πρώτο self treatment kit καλλυντικών, που δημιούργησε η Starpool για το Sp.a_System. 


Υπηρεσίες
Spa 5 αστέρων από τη Hotel Wellness Spa Services

Η Hotel Wellness Spa Services απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ξενοδόχους που εκτιμούν τη σημασία ενός ποιοτικού service όπως το spa, και τους προσκαλούν να εντάξουν στο menu των υπηρεσιών τους το περιβόητο Sp.a_System by Starpool, προσφέροντας μια premium εμπειρία για τους επισκέπτες τους. Μια εμπειρία βασισμένη σε ιατρικές μελέτες του πανεπιστημίου του Μιλάνου (Effect of spa treatment on cardiac autonomic control at rest in healthy subjects, Sport Sciences for Health)

Λίγα λόγια για το Sp.a_System by Starpoolτη σωστή μέθοδο χρήσης του Spa

Είναι το μόνο σύστημα που καθοδηγεί τον πελάτη και του δείχνει τη σωστή σειρά και τον ιδανικό χρόνο χρήσης του κάθε εξοπλισμού στο Spa (σάουνα, ατμόλουτρο, καταρράκτη πάγου, emotional showers). Το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να επιλέξει το δικό του μονοπάτι ευεξίας (Excite -Κόκκινο για ενέργεια, Purify - κίτρινο για καθαρισμό, Tonic - Πράσινο για τόνωση, Relax - μπλε για χαλάρωση), να φορέσει το βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα και να ακολουθήσει την ειδική σήμανση στον χώρο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και διασκεδαστικό για όσους επιλέγουν ή είναι αρκετά τυχεροί ώστε να βρίσκονται σε ένα spa εξοπλισμένο με τη μέθοδο Sp.a_System.


https://goo.gl/gFpvvG


Οι προετοιμασίες για το 100% Hotel Annual Review 2019 έχουν ξεκινήσει!

• New Projects • New Products • Industry Influencers

Όλα συγκεντρωμένα σε μια νέα έκδοση με υψηλή αισθητική, που απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές εταιρείες, ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5* αλλά και Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων!

Μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις στην επόμενη έκδοση εδώ: https://goo.gl/gFpvvG

Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media