{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Flisvos Royal Hotel | Τολό Αργολίδας (Yποδομές για τη φιλοξενία ΑμεΑ)

Flisvos Royal Hotel | Τολό Αργολίδας (Yποδομές για τη φιλοξενία ΑμεΑ)

Το ξενοδοχείο Flisvos Royal Hotel ΑμεΑ αποτελεί μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στην παραλιακή περιοχή του Τολού Αργολίδας.

Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της θάλασσας, παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διαθέτοντας δωμάτια και σουίτες με πανοραμική θέα του κόλπου, εξωτερική πισίνα με bar, καθώς επίσης και χώρο lounge café με μοντέρνα αισθητική. Από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά του ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι είναι μια από τις ιδιαιτέρως ολιγάριθμες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα, με υποδομές για τη φιλοξενία ΑμεΑ. Ο σχεδιασμός και η επίβλεψη δωματίων προσβάσιμων σε ΑμεΑ, ανατέθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο Positive + Architects. Με αίσθηση ευθύνης, συνέπεια και ευαισθησία, τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές, ούτως ώστε η διαμονή των ΑμεΑ να περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές και να είναι συνάμα απροβλημάτιστη. Ακολουθώντας πιστά τεχνικές οδηγίες, λήφθηκαν υπ’ όψιν στη σχεδιαστική διαδικασία όλες οι απαιτούμενες παράμετροι, ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία φραγμών στην αυτόνομη διακίνηση και διαβίωση των ΑμεΑ. Έτσι, διαμορφώθηκαν χώροι φιλικοί και προσβάσιμοι, που διαθέτουν όλον τον αναγκαίο εξοπλισμό και καλύπτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές σε διαστασιολογήσεις και χωροθετήσεις, σεβόμενοι τους περιορισμούς σε ελάχιστα πλάτη σε προθαλάμους και ελεύθερους χώρους, οι οποίοι έχουν ως στόχο την προσπελασιμότητα και την ανεμπόδιστη κίνηση και περιστροφή. Αντίστοιχη προσοχή δόθηκε και στους χώρους υγιεινής, τόσο ως προς την ελάχιστη επιφάνεια και τις διαστάσεις, όσο και ως προς τη θύρα εισόδου και την επιλογή του εξοπλισμού. Κοινό παρονομαστή σε όλους τους χώρους  αποτέλεσαν μεταξύ άλλων, χειρολαβές και διακόπτες φωτισμού τοποθετημένοι σε συγκεκριμένο ύψος για εύκολη πρόσβαση, ειδικές σημάνσεις συναγερμού και κλήσης έκτακτης ανάγκης, συγκεκριμένες συνθήκες οπτικής άνεσης καθώς και αντιολισθητικά υλικά δαπέδων.

26f894c93fc1910c044b42e4cbc0bed5.jpg

Ο σχεδιασμός των χώρων για ΑμεΑ έγινε χωρίς συμβιβασμούς στη χρηστικότητα και την εμφάνιση των χώρων, καθώς οι παράμετροι για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος φιλικού για τα ΑμεΑ, συνδυάστηκαν αρμονικά με το σύγχρονο design και την αισθητική. Ακολουθήθηκε μια ενιαία συλλογιστική στη σχεδιαστική διαδικασία των δωματίων, έχοντας ως κεντρική ιδέα τον συνδυασμό έντονων γεωμετριών και ζωηρών χρωμάτων. Αποφεύχθηκε η συμμετρική τοποθέτηση των ταπετσαριών και αναδείχθηκε μια ενδιαφέρουσα σύνθεση, κινούμενη γύρω από δυναμικές «λωρίδες» τοποθετημένες λοξά, με στόχο να εντείνουν την αίσθηση της προοπτικής στον χώρο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του design, οι γεωμετρικές κατασκευές φωτισμού της οροφής, που συμπληρώνουν το παιχνίδι των γεωμετριών και το συνδιαλέγουν με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τα έντονα χρώματα. Το ίδιο μοτίβο εφαρμόστηκε και στους χώρους των λουτρών, όπου είναι έκδηλη η παρουσία γεωμετριών και έντονων «φυγών», με τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων, τριγώνων και μοτίβων.

cbedfe367a47d4a390dd12c2784f1ea1.jpg


PROJECT ID
Κατηγορία Ξενοδοχείου: Ξενοδοχείο ΑμεΑ
Δυναμικότητα: 96 δωμάτια
Αρχιτεκτονικό Γραφείο: Positive + Architects
Φωτογράφος: Δημήτρης Μιχαλόπουλος
Ολοκλήρωση Εργασιών: 2018
Έναρξη Λειτουργίας: 2017
Ιδιοκτήτης / Διαχειριστής: Αικατερίνη & Γεωργία Σκαλίδη

ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
(ΥΛΙΚΩΝ / ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)

Γ. Μάρας & Χ. Ντάφλος | Κατασκευή
Progetto Group | Έπιπλα
Γ. Ροϊνιώτης | Έπιπλα
Delight Αφοί Ζευκιλή Ο.Ε. | Φωτιστικά
Neomagic | Ταπετσαρίες
Αφοί Σ. Ματζούνη | Είδη Υγιεινής - Πλακίδια


22b61f8de2d8f82232417d4554638774.jpg


Οι προετοιμασίες για το 100% Hotel Annual Review 2019 έχουν ξεκινήσει!

• New Projects • New Products • Industry Influencers

Όλα συγκεντρωμένα σε μια νέα έκδοση με υψηλή αισθητική που απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές εταιρείες, ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5* αλλά και Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων!

Μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις στην επόμενη έκδοση εδώ: https://goo.gl/gFpvvGΚατιάννα Νικολοπούλου
Project Executive
Η Κατιάννα Νικολοπούλου είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον προγραμματισμό των δράσεων της έκθεσης, ενώ ταυτόχρονα ανήκει στην ομάδα συγγραφής του 100% Hotel Show Blog.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media