{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
Η PREMIUM
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
& VILLA
OWNERS
18>20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2023
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ: Η αξία της σωστής επιλογής συνεργάτη για την κατασκευή ξενοδοχειακών (και όχι μόνο) έργων   |  100% Hotel Specials Team

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ: Η αξία της σωστής επιλογής συνεργάτη για την κατασκευή ξενοδοχειακών (και όχι μόνο) έργων

Γνωρίστε την εταιρεία που ανέλαβε και ολοκλήρωσε όλο το φάσμα της κατασκευής του “The Olivar Suites”.

Η τεχνική εταιρεία ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ είναι κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην Αθήνα και γραφείο στην Κέρκυρα. Ιδρύθηκε το 1996 και ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή οικοδομικών έργων, δημόσιων και ιδιωτικών, καθώς και με την κατασκευή έργων υποδομών. Στην εταιρεία απασχολείται επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία (μηχανικοί, εργοδηγοί κλπ.), το οποίο στο σύνολό του συμμετέχει στη μελέτη και κατασκευή όλων των έργων.

Στα έργα της ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ περιλαμβάνονται μεγάλα δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα, όπως σχολεία, κέντρα υγείας, νοσοκομεία, δημαρχεία και Δικαστικά Μέγαρα. Η εταιρεία έχει επίσης ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα της αναστύλωσης, αναπαλαίωσης και αποκατάστασης ιστορικών μνημείων, ιδιωτικών και δημόσιων διατηρητέων κτιρίων.

Η ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ στον χώρο των Ξενοδοχείων

Μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητας της εταιρείας αποτελεί η κατασκευή μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων κυρίως στην Κέρκυρα, καθώς και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τα έργα αυτά είχαν υψηλές απαιτήσεις, τόσο από άποψη κατασκευαστικών λεπτομερειών όσο και εξειδικευμένων υλικών και τεχνοτροπιών σε κτίρια και περιβάλλοντα χώρο, και έπρεπε να ολοκληρωθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με το μέγεθος του έργου.

Ενδεικτικά Ξενοδοχειακά Projects: Olivar Suites, Apollo Palace, Kontokali Bay, Blue Bay Resort, Century Resort, Pelekas Beach, Siorra Vittoria, Corfu Plaza, Hellinis Kanoni, Electra Palace Thessaloniki, Electra (Σύνταγμα), Ibiscus Hotel Corfu, Rodostamo Hotel & Spa.

Η άριστη συνεργασία του δυναμικού της εταιρείας με τους ιδιοκτήτες και με τη μελετητική ομάδα του κάθε έργου, καθώς και ο σωστός χρονικός και οικονομικός προγραμματισμός, έχει ως αποτέλεσμα την άρτια και έγκαιρη υλοποίηση των έργων.

“ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ” και “THE OLIVAR SUITES”

Ζητούμενο της ιδιοκτησίας τού THE OLIVAR SUITES ήταν η κατασκευή να αποπνέει απλότητα, να ξεχωρίζει για τα ποιοτικά υλικά και να είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον και την αισθητική του νησιού.

Για την επιτυχημένη ανταπόκριση στα παραπάνω ζητούμενα, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μελέτη αλλά και η εμπειρία της ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ σε τέτοιου είδους κατασκευές, και ειδικότερα η επιλογή των υλικών και ο τρόπος εφαρμογής αυτών, ώστε να εξασφαλίζεται το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και η διάρκεια στον χρόνο.

Ο ρόλος της ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ στην υλοποίηση του project THE OLIVAR SUITES υπήρξε καθοριστικός, καθώς ανέλαβε και έφερε εις πέρας εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος όλη την κατασκευή του έργου, από τις εκσκαφές έως την παράδοση σε πλήρη λειτουργία (εκσκαφές, κατασκευή φέροντος οργανισμού, τοιχοποιίες, επιχρίσματα, συστήματα ξηράς δόμησης, μονώσεις, κουφώματα, ξυλουργικά, χρωματισμοί, πλακοστρώσεις, κατασκευή περιβάλλοντος χώρου, λιθοδομές, Η/Μ εργασίες, κολυμβητικές δεξαμενές, κλπ.)

Μάθετε περισσότερα για την ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΤΕ εδώ: https://www.ergonomia.net.gr/g...


100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media