{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Dolce Attica Riviera | Βραυρώνα

Dolce Attica Riviera | Βραυρώνα

Σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το κέντρο της Αθήνας, προσφέρεται για επισκέψεις στα αξιοθέατα όλου του λεκανοπεδίου, συνδυάζοντας εξαιρετικά την τοποθεσία ενός ελκυστικού resort για όλους τους μήνες του χρόνου και τις παροχές του συνεδριακού τουρισμού

Ένα ακόμα ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής ανακαινίζεται ριζικά και αποκτά νέα ταυτότητα. Πρόκειται για το Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, που αναπτύσσεται κατά μήκος της ακτής, σε έναν κόλπο μεγάλης φυσικής ομορφιάς, με φόντο την καταπράσινη πλαγιά. Η ξενοδοχειακή μονάδα σήμερα, μετά την πλήρη ανακαίνιση και την αναβάθμισή της από 4 σε 5 αστέρια, διαθέτει 230 δωμάτια και σουίτες, δύο εστιατόρια, beach bar, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, καθώς και συνεδριακές αίθουσες δυναμικότητας 700 ατόμων. Σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το κέντρο της Αθήνας, προσφέρεται για επισκέψεις στα αξιοθέατα όλου του λεκανοπεδίου, συνδυάζοντας εξαιρετικά την τοποθεσία ενός ελκυστικού resort για όλους τους μήνες του χρόνου και τις παροχές του συνεδριακού τουρισμού.

b935d60cd6c19dcbbdf8bafae753ab1f.jpg
f5c5e52362dbb4c13a0aa22fb97e6caf.jpg

Ο επαναπροσδιορισμός του αρχιτεκτονικού του ύφους αποτέλεσε πρόκληση, καθόσον το συγκρότημα ήδη αποτελεί landmark στην περιοχή. Το υπάρχον κτίριο με τα μεγάλα τοξωτά πέτρινα ανοίγματα και την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, με αναφορές σε μια άλλη εποχή, σε εξοχικές βίλες της ιταλικής Ριβιέρας και στα κοσμικά θέρετρα της δεκαετίας του 1960, αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης που προσδιόρισε τις βασικές σχεδιαστικές και στυλιστικές επιλογές. Στόχος μας ήταν να συνδυαστούν αρμονικά, στοιχεία πολυτέλειας και στιβαρότητας που αρμόζουν στη λειτουργία ενός σύγχρονου συνεδριακού κέντρου, με τη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου resort. Το δάπεδο του lobby στρώνεται με «χαλιά» από ψηφιδωτά κεραμικά πλακίδια. Η διαδρομή του επισκέπτη από την είσοδο προς τις συνεδριακές αίθουσες, τα εστιατόρια και τα δωμάτια, ορίζεται από κατακόρυφα μεταλλικά στοιχεία με ένθετα πολύχρωμα τζάμια. Δρύινες επενδύσεις και ελαφριά διάτρητα μεταλλικά διαχωριστικά, με μικρά ένθετα από χρωματιστό τζάμι, διαμορφώνουν γεωμετρικά τρισδιάστατα μοτίβα. Τα έπιπλα είναι ντυμένα με βελούδο σε ανοιχτά παστέλ χρώματα. Στην οροφή του διαδρόμου προς τις συνεδριακές αίθουσες και τα εστιατόρια, έγχρωμοι καθρέφτες και ανάλαφροι πολυέλαιοι δημιουργούν πολλαπλές αντανακλάσεις, καταργώντας τα όρια του χώρου.

d95af53a6b1fe56dbbcabaee50832b30.jpg
87d94084b07d751ea05f252ffc156dda.jpg

Στο all-day restaurant, λινά υφάσματα σε πιο φωτεινά χρώματα και υποστυλώματα επενδεδυμένα με δρύινη ξυλοκατασκευή παραπέμπουν σε δένδρα, ενώ καθρέφτες στην οροφή διπλασιάζουν οπτικά τις κρεμαστές γλάστρες στα περιμετρικά δοκάρια. Στα ανακαινισμένα δωμάτια επικρατούν ανοιχτόχρωμα υφάσματα, τα οποία σε συνδυασμό με δρύινα έπιπλα και φυτικά μοτίβα στις ταπετσαρίες, δίνουν μια αίσθηση κομψής πολυτέλειας και ευχάριστης οικειότητας. Καθρέπτες που τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία των τοίχων, καθώς και χαράξεις που αποκλίνουν από την καθετότητα στην επίπλωση και τις ψευδοροφές, μεγεθύνουν αντιληπτικά τον χώρο.


PROJECT ID

Κατηγορία Ξενοδοχείου: 4*
Δυναμικότητα: 346 δωμάτια
Αρχιτεκτονικό Γραφείο: Schema4 Architects
Φωτογράφος: Νίκος Βαβδινούδης – Χρήστος Δημητρίου / studiovd.gr
Ολοκλήρωση Εργασιών: 1/3/2018
Έναρξη Λειτουργίας: 1/3/2018
Ιδιοκτήτης / Διαχειριστής: Zeus International


ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
(ΥΛΙΚΩΝ / ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)

Area Domus
Enka Moisiadis
Luminart Antoniadis
Vagenas Contract Fabrics

https://goo.gl/gFpvvG


Οι προετοιμασίες για το 100% Hotel Annual Review 2019 έχουν ξεκινήσει!

• New Projects • New Products • Industry Influencers

Όλα συγκεντρωμένα σε μια νέα έκδοση με υψηλή αισθητική που απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές εταιρείες, ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5* αλλά και Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων!

Μάθε πως μπορείς να συμμετέχεις στην επόμενη έκδοση εδώ: https://goo.gl/gFpvvG

Κατιάννα Νικολοπούλου
Project Executive
Η Κατιάννα Νικολοπούλου είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον προγραμματισμό των δράσεων της έκθεσης, ενώ ταυτόχρονα ανήκει στην ομάδα συγγραφής του 100% Hotel Show Blog.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media