{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Διακοσμητικά στοιχεία Mardom Decor για δημιουργίες που ξεχωρίζουν   |  100% Hotel Specials Team

Διακοσμητικά στοιχεία Mardom Decor για δημιουργίες που ξεχωρίζουν

Η MARDOM DECOR είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως που παράγουν διακοσμητικά στοιχεία για τοίχους, οροφές και σοβατεπί, καθώς και τα διακοσμητικά πάνελ με τον διακριτικό τίτλο LAMELLI©.

Πίσω από την επιτυχία της εταιρείας κρύβονται 20 χρόνια δυναμικής πορείας. Πρόκειται για μια εταιρεία που σήμερα διαθέτει στις εγκαταστάσεις της τις πιο σύγχρονες γραμμές παραγωγής και δραστηριοποιείται σε εξαγωγές αγαθών σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της MARDOM DECOR είναι η δημιουργία προϊόντων που θα επιτρέπουν στους πελάτες να δημιουργήσουν το εσωτερικό των ονείρων τους.

Αναλυτικότερα, η γκάμα των προϊόντων της MARDOM DECOR περιλαμβάνει διακοσμητικές κορνίζες τοίχου και οροφής, ροζέτες οροφής, σοβατεπί, κουρτινιέρες, καθώς και διακοσμητικές κολώνες με τα αντίστοιχα διακοσμητικά στοιχεία τους. Τα προϊόντα διακρίνονται σε Primed (έτοιμα ασταρωμένα με δυνατότητα βαφής με πλαστικά χρώματα ή χρώματα νερού), Premium (τα οποία διαθέτουν λείο σατινέ φινίρισμα που δεν χρειάζεται βάψιμο) και εύκαμπτα, ιδανικά για κοίλες επιφάνειες.

Τα προϊόντα της MARDOM COR είναι εύκολα στην τοποθέτηση και κατασκευάζονται από υψηλής τεχνολογίας πολυμερή υλικά, τα οποία είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Επίσης, είναι αδιάβροχα και έχουν υψηλή αντοχή στα χτυπήματα (τεχνολογία ScratchShield©) και στην ηλιακή έκθεση (τεχνολογία LightGuard©). Επιπλέον, πολλά από τα προϊόντα έχουν δυνατότητα συνδυασμού με έμμεσο φωτισμό LED. Για συγκεκριμένες ποσότητες, το εργοστάσιο μπορεί να βάψει τα προϊόντα σε οποιοδήποτε χρώμα από το δειγματολόγιο NCS/RAL.

Στις πιο πρόσφατες καινοτομίες της MARDOM DECOR ανήκουν τα προϊόντα LAMELLI©, τα οποία κατασκευάζονται από το πιο προηγμένο τεχνολογικά υλικό PolyForce. Πρόκειται για τρισδιάστατα πάνελ τοίχου σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, που επιτρέπουν τη δημιουργία πρωτότυπων διακοσμητικών επίτοιχων συνθέσεων, αλλά και τη δημιουργία διαχωριστικών χώρων άμεσα, οικονομικά και καλαίσθητα.

Επιπλέον των βασικών ιδιοτήτων όλων των προϊόντων της MARDOM DECOR, τα προϊόντα LAMELLI© διαθέτουν ηχομονωτικές ιδιότητες, κάτι που τα καθιστά ιδανικά και για επαγγελματική χρήση, σε χώρους όπως ξενοδοχεία και γραφεία. Τα προϊόντα LAMELLI© διατίθενται σε έξι χρώματα και χωρίζονται σε τρεις συλλογές: STRETTO, MEDIO και LARGO, προορισμένες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η λευκή εκδοχή των LAMELLI© επιδέχεται βάψιμο με πλαστικά χρώματα και χρώματα νερού. Μπορείτε, επίσης, να αναβαθμίσετε το αισθητικό αποτέλεσμα των LAMELLI© με την εφαρμογή φωτισμού LED πάνω σε ειδικά διαμορφωμένη ράγα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MARDOM DΕCOR για την Ελλάδα είναι η ΜΑΡΤΟΝ Ι.Κ.Ε.

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media