{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Δείτε το Case Study Room: Flow Sensation design by 2728studio στο 100% Hotel Show 2018

Δείτε το Case Study Room: Flow Sensation design by 2728studio στο 100% Hotel Show 2018

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στα Hotel Design Awards, το αρχιτεκτονικό γραφείο 2728studio επιλέχτηκε από την οργανωτική ομάδα του 100% Hotel Show για να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση Ξενοδοχειακού Δωματίου στο κοινό της έκθεσης.

Η διοργάνωση αποφάσισε να διαθέσει σε δύο μελετητικά γραφεία που έλαβαν μέρος στα Hotel Design Awards, χώρο για την ανάπτυξη ενός Case Study Room, ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν στους ξενοδόχους και τους λοιπούς επισκέπτες της έκθεσης, μια ολοκληρωμένη από κάθε έννοια πρόταση ξενοδοχειακού δωματίου. 

Το ''Case Study Room: Flow Sensation'' του αρχιτεκτονικού γραφείου 2728studio θα βρίσκεται στο Section "Architecture & Development", στο περίπτερο C03.

 Η ομάδα του γραφείου, μέσα από τη συγκεκριμένη πρόταση, επιθυμεί να παρουσιάσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που να αποπνέει πνευματική ηρεμία και αίσθηση χαλάρωσης. Βασικά στοιχεία του σχεδιασμού είναι η ανάδειξη της ελληνικής αρχιτεκτονικής μέσα από μια σύγχρονη ερμηνεία, η χρησιμοποίηση ελληνικών υλικών, η πρωτοτυπία και η πολυτέλεια. Κεντρικό στοιχείο του δωματίου είναι η επένδυση της τοιχοποιίας με περσίδες από ξύλο, που βασίστηκε στην παραμετρική σχεδίαση και σε ειδικό λογισμικό. Η τοιχοποιία μοιάζει με κύματα στην παραλία και προσφέρει ρυθμό αλλά και χαλάρωση. 

Στο δωμάτιο δημιουργούνται τρία επίπεδα: Στο πρώτο επίπεδο τοποθετείται ένα κεφαλάρι– έπιπλο- σύνθεση το οποίο έχει διάφορες χρήσεις. Πάνω σε αυτό τοποθετούνται ξύλινες περσίδες δημιουργώντας έναν πιο ιδιωτικό χώρο. Το ανοικτό ερμάριο και ο νιπτήρας από μάρμαρο στο πίσω μέρος, πλαισιώνουν τον χώρο.

504faf0a3aab82ef9656300f33e8b078.jpg

Στο δεύτερο επίπεδο τοποθετείται το κρεββάτι σε κεντρικό σημείο του δωματίου που είναι πιο ψηλά από την υπόλοιπη στάθμη του δωματίου. Έρχεται σε επαφή με το έδαφος που επενδύεται με ξύλο. Αυτή την επαφή θέλουν οι  2728studio να  "επαναφέρουν" στους επισκέπτες, γιατί αυτή έχει ξεχαστεί αν και έχει ιδιαίτερη σημασία για τον άνθρωπο.

Στο τρίτο επίπεδο (και το πιο χαμηλό), δημιουργείται ένας χώρος σαν αυλή, η οποία ενοποιείται με το υπόλοιπο τμήμα του δωματίου. Η τοιχοποιία στην αριστερή πλευρά λειτουργεί σαν καναπές που επεκτείνεται προς τα έξω και που, σε συνδυασμό με το τραπεζάκι και τα μαξιλάρια που τοποθετούνται στο πάτωμα, δημιουργούν ένα σημείο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Στη δεξιά πλευρά τοποθετείται μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, φέρνοντας τον πελάτη σε επαφή με την εξωτερική θέα του δωματίου.

ee2893baac0cd559ad2d4b94d6a572ef.jpg

Στην οροφή γίνεται ένας συνδυασμός μαρμαροκονίας σε ανθρακί απόχρωση με φυσικά φυτά που τοποθετούνται μέσα σε ένα ξύλινο κάναβο. Η βλάστηση, οι μυρωδιές από τα φυλλώματα και οι αντανακλάσεις της τεχνοτροπίας που εμφανίζονται από τον φωτισμό, δημιουργούν ένα ήρεμο περιβάλλον που είναι το ζητούμενο στις μέρες μας.

Υλικά όπως μέταλλο με τεχνοτροπία χαλκού και μαύρου κάρβουνου, ξύλο, καλάμι, μάρμαρο, φωτιστικά από φυσικά υλικά, λευκές και γκρι αποχρώσεις υφασμάτων, δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα, που εμπνέει τους ταξιδιώτες, δημιουργώντας τους εμπειρίες.

dfb8b42b1ec8ca5e95c0d1fe0ac3cb15.jpg


ΥΛΙΚΑ :

Ξυλεία - Διακοσμητικές Επιφάνειες: ALFA WOOD GROUP
Κατασκευές: ARISTON CONSTRUCTIONS
Φωτιστικά: ΜPILUMINATION (MARINOS PATRIKIOS) 
Sculptured lights: STELIOS DIΑMANTAS
Ξυλουργικές εργασίες: DIONYSIS DIVARIS (Ddekorate)
Ξύλινες επιφάνειες: KANELLI SA
Στρώμα, Μαξιλάρι: COCO-MAT
Μαξιλάρι, Υφάσματα: YIANNIS HELIDONIS TAFLIMITED
Μπουρνούζια, Πετσέτες: SOLO
Έπιπλα: ALMECO
Είδη υγιεινής: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (House Bagno Cucina Deco)
Ηλεκτρικές συσκευές: LG
Τεχνοτροπίες: DEVELIME PRODUCTS
Πράσινα Yλικά: CANEPLEX DESIGN
Φύτευση: GREENWAYS HELLAS
Γραφιστικά: .GRAFI 

Επικοινωνήστε με τους 2728studio εδώ: 

Site: http://2728studio.gr/

E-mail: info@2728studio.gr

Τηλέφωνο: 22470 28081 και 6932 221118
Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media